Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dualshock 4

Jan Zelinka

Otázka

Dobrý večer, mám PS 4 od prosince a už mám na analogové páčce dualshocku prodranou díru. Neví někdo jestli u nás jde sehnat http://www.amazon.com/Controller-Thumb-Grips-4-Pack-Playstation-4/dp/B00GH7UA32/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1390748811&sr=1-1&keywords=orb ? Hledal jsem to ale bohužel bez výsledku. Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Tak já právě dneska reklamoval DS 4 (Elektro Expert) a bylo mi řečeno že o tomhle problému vůbec neví že to potrvá delší dobu. Druhý obchod mi řekl že pokud u nich budu reklamovat druhý DS 4 (taky oloupaný) tak mi přijde do 3-4 týdnu (originálky). Tak jsem psal sony a ta mi řekla že to trvá tak 1-2 dny, ale pokud potrvá déle než 4 týdny tak pošlou stížnost do Londýna. Takže vlastně člověk který nemá 2 ovladače tak je v (__.__)... protože bude čekat 3-4 týdny (Navíc přijde o měsíc ps+). No takže za mě rada buď to reklamovat asi přímo u Sony, nebo u nějakého schopného prodejce.

Odkaz ke komentáři

• 0

At nezakladam nove vlakno, jen jsem se chtel zeptat jestli nekdo nevi proc se mi v hlavnim menu nemeni pocet online hracu, treba kdyz nekdo pribude nebo opacne, mam tam porad stejne cislo od zapnuti konzole. Ale pokud najedu do pratel tak tam se pocet online meni v poradku.

Odkaz ke komentáři

• 0

Kolem 8-10h záleží jak je DS4 nastavený tzn. pokud máš zaplé vibrace a podsvícení naplno tak to bere o něco více.

Nabíjím pomocí nabíječky 2.1 A nebo přes konzoli v restmode. (můžeš použít i pro mobil 1A ovladač jsi veme kolik potřebuje)

Upraveno uživatelem drak3go
Příspěvek nad tvým se necituje
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu