Jan Zelinka Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 Dobrý večer, mám PS 4 od prosince a už mám na analogové páčce dualshocku prodranou díru. Neví někdo jestli u nás jde sehnat http://www.amazon.com/Controller-Thumb-Grips-4-Pack-Playstation-4/dp/B00GH7UA32/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1390748811&sr=1-1&keywords=orb ? Hledal jsem to ale bohužel bez výsledku. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 Stalo se mi to samé, v česku bohužel nedostupné zatím tuším :) Ale na ebayi toho je plno s worldwide shippingem a za pár korun:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jan Zelinka Odesláno Leden 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 A jak si to řešil ? Myslíš že to pujde vyreklamovat ? Ono to sice je na ebayi ale nebudu za to dávat +- 900 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvikk Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 treba tady to mas za necele 200kc http://www.ebay.co.uk/itm/4x-Assecure-black-TPU-silicone-gel-thumb-grip-stick-caps-for-Sony-PS4-controller-/331076197185?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 Přesně tak, pohybuje se to kolem 2set. Reklamovat to a čekat měsíc bez konzole se nevyplatí kvuli takové blbosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 Pokud by objednávalo víc lidí tak to klidně objednám. Řekněme min 10 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spoock Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 stačí reklamovat ovladač, nemusíš posílat celou konzoli, osobně bych vyzkoušel koupit spíše celé páčky, ale né každému se bude chtít rozebírat DS4, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koly_cz Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 Já osobně koupím druhý ovladač a až se mi první oloupe, tak ho dám reklamovat a budu používat druhý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Umberto Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 Já se rád přidám a zaplatím si to, když tak se mnou počítej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Croft Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 Já se taky klidně přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jan Zelinka Odesláno Leden 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 Taky se určitě přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 Nemám sebemenší náznak nějakého opotřebení kloboučku, ale do zásoby se můžou hodit, tak se klidně přidám taky k objednávce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spoock Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 zatím moc nehraju tak to neřeším, ale po náhradních jsem se díval, další DS4 koupím až bude v bílé barvě (oficiální) a možná bude mít vyřešenou výdrž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 geobbu Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sony-se-vyjadrila-k-problemum-s-materialem-u-analogovych-pacek-dualshocku-4-178268 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Březen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2014 Tak dnes se mi to stalo bohuzel taky nicmene volal jsem jim a jelikoz jsem z Prahy tak to muzu reklamovat tady na chodove bohuzel to trva 10 dni nicmene lepsi jak 30 dni. Ted budu muset hrat pres vitu - 10 mam stop na strilecky :( :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Červen 1, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Kdyby měl někdo zájem o ochranné kryty na páčky DS4, tak TADY jich pár nabízím. Bral jsem pro sebe, tak jsem jich vzal víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 expertos Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Tak já právě dneska reklamoval DS 4 (Elektro Expert) a bylo mi řečeno že o tomhle problému vůbec neví že to potrvá delší dobu. Druhý obchod mi řekl že pokud u nich budu reklamovat druhý DS 4 (taky oloupaný) tak mi přijde do 3-4 týdnu (originálky). Tak jsem psal sony a ta mi řekla že to trvá tak 1-2 dny, ale pokud potrvá déle než 4 týdny tak pošlou stížnost do Londýna. Takže vlastně člověk který nemá 2 ovladače tak je v (__.__)... protože bude čekat 3-4 týdny (Navíc přijde o měsíc ps+). No takže za mě rada buď to reklamovat asi přímo u Sony, nebo u nějakého schopného prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Chlapi co s tím děláte ? Mám ps4 od vydani, mackam cca 3-4 hod denně, 2 ovladače.....opotřebení 0 ...buď se k tomu chovate jak....... Nebo máte moc hrubou kůži na prstech :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakbus Odesláno Červenec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 Věděl by někdo jak rozdělat ten ovladač? Jasný, jsou tam 4 šroubky, ale pak to stejně furt drží. Mám strach za to zabrat aby něco neprasklo. Nebo na to je nějaký fígl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vibo Odesláno Červenec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 Nejjednodušší je googlit nebo se mrknout na YouTube. Napiš do vyhledávače : ps4 controller disassembly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rosswell1987 Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 Ja mel to stesti ze ovladac na kterym se mi loupou kloboucky se prestal nabijet tak jsem zabil 2 mouchy jednou ranou:cheesygrin:zatim se to resi 7dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 At nezakladam nove vlakno, jen jsem se chtel zeptat jestli nekdo nevi proc se mi v hlavnim menu nemeni pocet online hracu, treba kdyz nekdo pribude nebo opacne, mam tam porad stejne cislo od zapnuti konzole. Ale pokud najedu do pratel tak tam se pocet online meni v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 mam to stejne jako ty, dela mi to od predposledniho FW updatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 Manoust napsal: mam to stejne jako ty, dela mi to od predposledniho FW updatu Diky ti za odpoved uplne presne jak rikas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi.jarda Odesláno Únor 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2016 Zdarec. Jak dlouho vám vydrží dualshock nabyty? Já abych pomalu po deseti hodinách hraní nabíjel. Nabíjite z nabíječky na telefon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buladog Odesláno Únor 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2016 (upraveno) Kolem 8-10h záleží jak je DS4 nastavený tzn. pokud máš zaplé vibrace a podsvícení naplno tak to bere o něco více. Nabíjím pomocí nabíječky 2.1 A nebo přes konzoli v restmode. (můžeš použít i pro mobil 1A ovladač jsi veme kolik potřebuje) Upraveno Únor 25, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jan Zelinka
Dobrý večer, mám PS 4 od prosince a už mám na analogové páčce dualshocku prodranou díru. Neví někdo jestli u nás jde sehnat http://www.amazon.com/Controller-Thumb-Grips-4-Pack-Playstation-4/dp/B00GH7UA32/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1390748811&sr=1-1&keywords=orb ? Hledal jsem to ale bohužel bez výsledku. Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.