Jump to content
  • 0

Kde sehnat PSP 3000 a jakou verzi firmwaru?

lisacek.jana

Question

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte, kde by se ještě dalo sehnat PSP 3000? Před pár lety jsem jedno měla půjčené, a stáhnuté hry na něm fungovaly bezvadně (bylo flashnuté, firmware 5.03, ChichHen a 5.03GEN-B). Sice pozdě, ale chtěla bych si ho také pořídit. Četla jsem něco o tom, že se dají flashnout i novější modely PSP s vyšším firmwarem, něco kolem 6.39 (viz: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2008120028), ale moc nechápu ten rozdíl, jestli na tom hry fungují stejně, jako fungovaly na zmíněném PSP? Prosím, jestli by mi to někdo mohl objasnit, jaký je tam rozdíl? Nejspíš je ale stejně nejlepší PSP s firmwarem do 5.03, že? Ještě by mě tedy zajímalo, jestli se dá někde sehnat nové. V České Republice jsem našla jen nějaké pochybné obchody. Našla jsem nějaké PSP z Ameriky, ale nevím, jestli by se dala zjistit jeho verze firmwaru?

Děkuji předem za rady.

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Ahoj, takže popořadě: PSP se dá flashnout až do posledního fw, který vyšel, tedy 6.60. Rozdíl mezi 5.03 a novějšími je ten, že Chickhen 5.03 je totálně nestabilní, nefungují na něm novější hry, je jen dočasný, tedy v podstatě je téměř nepoužitelný. Nejlepší je mít PSP s fw 6.20, kde jde dát tzv. Permanent CFW, tedy CFW, který se po restartu PSP nesmaže. Bohužel, v dnešní době se dá nové sehnat už jen PSP E-1004, tedy takovou osekanou verzi PSP. Takže je lepší si projet třeba Aukro, kde se čas od času naskytne výhodná nabídka.