Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kde sehnat PSP 3000 a jakou verzi firmwaru?


lisacek.jana

Otázka

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte, kde by se ještě dalo sehnat PSP 3000? Před pár lety jsem jedno měla půjčené, a stáhnuté hry na něm fungovaly bezvadně (bylo flashnuté, firmware 5.03, ChichHen a 5.03GEN-B). Sice pozdě, ale chtěla bych si ho také pořídit. Četla jsem něco o tom, že se dají flashnout i novější modely PSP s vyšším firmwarem, něco kolem 6.39 (viz: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2008120028), ale moc nechápu ten rozdíl, jestli na tom hry fungují stejně, jako fungovaly na zmíněném PSP? Prosím, jestli by mi to někdo mohl objasnit, jaký je tam rozdíl? Nejspíš je ale stejně nejlepší PSP s firmwarem do 5.03, že? Ještě by mě tedy zajímalo, jestli se dá někde sehnat nové. V České Republice jsem našla jen nějaké pochybné obchody. Našla jsem nějaké PSP z Ameriky, ale nevím, jestli by se dala zjistit jeho verze firmwaru?

Děkuji předem za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ahoj, takže popořadě: PSP se dá flashnout až do posledního fw, který vyšel, tedy 6.60. Rozdíl mezi 5.03 a novějšími je ten, že Chickhen 5.03 je totálně nestabilní, nefungují na něm novější hry, je jen dočasný, tedy v podstatě je téměř nepoužitelný. Nejlepší je mít PSP s fw 6.20, kde jde dát tzv. Permanent CFW, tedy CFW, který se po restartu PSP nesmaže. Bohužel, v dnešní době se dá nové sehnat už jen PSP E-1004, tedy takovou osekanou verzi PSP. Takže je lepší si projet třeba Aukro, kde se čas od času naskytne výhodná nabídka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu