Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Freestyle 3 DASH Neukáže externí hdd.

wassx

Recommended Posts

• Junior Moderators

A naformatoval jsi ho v Xboxu,jinak ho neuvidis!

Ja jsem nepouzival zadne programy na format HDD,koupoil jsem novy ext HDD,pripojil pres USB do Xboxu,vyjel jsem z FSD do klasickeho dashe (original od MS),najel do nastaveni,najel na HDD ktery neni nijak pojmenovany a dal formatovani,Xbox si ukousl z HDD pro sebe 32GB a zbytek je normalne viditelny jak v FSD tak v PC!

Upraveno uživatelem basildon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Junior Moderators

Nevim co vidi nebo formatuje Xbox,ale mi to tak funguje a to mam uplne novy vybaleny 1TB HDD,ktery je od novoty naformatovany na NTFS a jede bez problemu,jen jsem ho naformatoval v Xboxu,kde si muzes vybrat max velikost,kterou si Xbox ponecha a ta je 32GB,zbytek z 1TB je normalne videt jak v FSD tak i v PC!

Myslim ze delate zbytecne vedu s formatovanim HDD nejakyma specialnima programama kdyz to jde uplne jednoduse!

Upraveno uživatelem basildon
Odkaz ke komentáři

A naformatoval jsi ho v Xboxu,jinak ho neuvidis!

Ja jsem nepouzival zadne programy na format HDD,koupoil jsem novy ext HDD,pripojil pres USB do Xboxu,vyjel jsem z FSD do klasickeho dashe (original od MS),najel do nastaveni,najel na HDD ktery neni nijak pojmenovany a dal formatovani,Xbox si ukousl z HDD pro sebe 32GB a zbytek je normalne viditelny jak v FSD tak v PC!

Takhle sis nechal Xbox ti zbytečně sebrat 32GB kapacity oproti tomu kdybys disk naformátoval přímo v PC a měl kapacitu komplet v jednom formátu FAT32 viditelnou celou v PC i v XBoxu.Tak určitě, de to i tak :-)

Odkaz ke komentáři

• Junior Moderators

To mas pravdu ze jsem si zbytecne nechal sebrat Xkem 32GB ale muzes si vybrat kolik si nechas zabrat!A 32GB z 1TB je kapka a navic nemusim shanet a instalovat specialni soft na formatovani HDD :-)

On je i tak videt cely jak v Xboixu tak i v PC,akorat je rozdeleny ;-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu