wassx Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Zdravím,potřebuju pomoc Freestyle 3 DASH Neukáže externí hdd.Naformátoval jsem ho na FAT32 aprostě nic,zkoušel jsem všechny rady najinýchforech,a prostě nic :/ HDD se v PC ukáže ale v FSD bohužel ne :/POMOC PROSÍM.Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Odstranit všechny oddíly na disku, vytořit jen jeden nový primární přes celý disk. Ten naformátovat na FAT32 pomocí EASEUS Partition Master a vyzkoušet znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 21, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 (upraveno) A naformatoval jsi ho v Xboxu,jinak ho neuvidis! Ja jsem nepouzival zadne programy na format HDD,koupoil jsem novy ext HDD,pripojil pres USB do Xboxu,vyjel jsem z FSD do klasickeho dashe (original od MS),najel do nastaveni,najel na HDD ktery neni nijak pojmenovany a dal formatovani,Xbox si ukousl z HDD pro sebe 32GB a zbytek je normalne viditelny jak v FSD tak v PC! Upraveno Únor 21, 2014 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Těžko může externí disk na FAT32 naformátovat v xboxu.Viděl by z něj jen 32 GB. Xbox formátuje na FatX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wassx Odesláno Únor 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 ano,už mi ho ukáže,ale když kopíruju hru na interní hdd tak se mi to v jednom souboru zastaví a napíše copy failed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 21, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 (upraveno) Nevim co vidi nebo formatuje Xbox,ale mi to tak funguje a to mam uplne novy vybaleny 1TB HDD,ktery je od novoty naformatovany na NTFS a jede bez problemu,jen jsem ho naformatoval v Xboxu,kde si muzes vybrat max velikost,kterou si Xbox ponecha a ta je 32GB,zbytek z 1TB je normalne videt jak v FSD tak i v PC! Myslim ze delate zbytecne vedu s formatovanim HDD nejakyma specialnima programama kdyz to jde uplne jednoduse! Upraveno Únor 21, 2014 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 21, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 ano,už mi ho ukáže,ale když kopíruju hru na interní hdd tak se mi to v jednom souboru zastaví a napíše copy failed. A kde to kopirujes,v PC nebo v Xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 A naformatoval jsi ho v Xboxu,jinak ho neuvidis!Ja jsem nepouzival zadne programy na format HDD,koupoil jsem novy ext HDD,pripojil pres USB do Xboxu,vyjel jsem z FSD do klasickeho dashe (original od MS),najel do nastaveni,najel na HDD ktery neni nijak pojmenovany a dal formatovani,Xbox si ukousl z HDD pro sebe 32GB a zbytek je normalne viditelny jak v FSD tak v PC! Takhle sis nechal Xbox ti zbytečně sebrat 32GB kapacity oproti tomu kdybys disk naformátoval přímo v PC a měl kapacitu komplet v jednom formátu FAT32 viditelnou celou v PC i v XBoxu.Tak určitě, de to i tak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 21, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 To mas pravdu ze jsem si zbytecne nechal sebrat Xkem 32GB ale muzes si vybrat kolik si nechas zabrat!A 32GB z 1TB je kapka a navic nemusim shanet a instalovat specialni soft na formatovani HDD :-) On je i tak videt cely jak v Xboixu tak i v PC,akorat je rozdeleny ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wassx Odesláno Únor 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 v fsd přes file manager Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 v pc ten samý soubor normálně načteš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 21, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 A nemas dlouhy nazev hry kterou kopirujes?Mi tak hazela chybu jedna hra,ktera mela dlouhy nazev,zkratil jsem ho a v pohode sel kopirovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wassx Odesláno Únor 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 v fsd přes file manager Přes pc jde kopírováni úplně normálně a funguje,tak jak má,ale v xboxu se mu nějak nechce.Vyextrahuju v iso2god a složku s id názvem překopíruju na ext. hdd a v fsd file manageru se zastaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 21, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 A jaky mas nazev adresare z hrou,neni dlouhy?Zkus ho zkratit ten nazev! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wassx Odesláno Únor 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 v fsd přes file manager hdd1/content Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wassx Odesláno Únor 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 přes flashku mi to jde normálně,ale hdd házi chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.