Jump to content

Recommended Posts

• Junior Moderators
Posted (edited)

A naformatoval jsi ho v Xboxu,jinak ho neuvidis!

Ja jsem nepouzival zadne programy na format HDD,koupoil jsem novy ext HDD,pripojil pres USB do Xboxu,vyjel jsem z FSD do klasickeho dashe (original od MS),najel do nastaveni,najel na HDD ktery neni nijak pojmenovany a dal formatovani,Xbox si ukousl z HDD pro sebe 32GB a zbytek je normalne viditelny jak v FSD tak v PC!

Edited by basildon
  • Junior Moderators
Posted (edited)

Nevim co vidi nebo formatuje Xbox,ale mi to tak funguje a to mam uplne novy vybaleny 1TB HDD,ktery je od novoty naformatovany na NTFS a jede bez problemu,jen jsem ho naformatoval v Xboxu,kde si muzes vybrat max velikost,kterou si Xbox ponecha a ta je 32GB,zbytek z 1TB je normalne videt jak v FSD tak i v PC!

Myslim ze delate zbytecne vedu s formatovanim HDD nejakyma specialnima programama kdyz to jde uplne jednoduse!

Edited by basildon
Posted
A naformatoval jsi ho v Xboxu,jinak ho neuvidis!

Ja jsem nepouzival zadne programy na format HDD,koupoil jsem novy ext HDD,pripojil pres USB do Xboxu,vyjel jsem z FSD do klasickeho dashe (original od MS),najel do nastaveni,najel na HDD ktery neni nijak pojmenovany a dal formatovani,Xbox si ukousl z HDD pro sebe 32GB a zbytek je normalne viditelny jak v FSD tak v PC!

Takhle sis nechal Xbox ti zbytečně sebrat 32GB kapacity oproti tomu kdybys disk naformátoval přímo v PC a měl kapacitu komplet v jednom formátu FAT32 viditelnou celou v PC i v XBoxu.Tak určitě, de to i tak :-)