Junior Moderators spenat Odesláno Únor 24, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 (upraveno) Zdravím vás! Mám pro vás tutoriál, jak získat Steam klíč na hru Thief Gold, které před pár dny vyšel nový sequel. Co k tomu potřebujete? -Účet na Amazonu (stačí nový s vyplněnými falešnými údaji třeba pomocí FakeNameGeneratoru) -Steam účet (není povinný, pokud nechcete hru přidat na Steam, můžete skončit v návodu u sedmého bodu) -Je potřeba použít US údaje, opět můžete použít FakeNameGenerator (thanks to eRik) Jak na to? 1.) Běžte na tuto stránku: http://thiefmodcompetition.com/ 2.) Vyplňte jméno a email (obojí může být neexistující, potvrzovací mail vám stejně nepřijde) 3.) Potvrďte a získáte tak kupón pro stažení této hry na Amazonu. 4.) Nyní běžte na následující stránku: http://www.amazon.com/Square-Enix-Thief-Gold-Download/dp/B009IXL5FO/ref=dsvrt_myd_asin_block 5.) Klikněte na "Buy & Download", bude to po vás chtít kreditní kartu (opět můžete použít falešné údaje, viz. výše) 6.) Před potvrzením objednávky vepište a použijte "slevový kupón" (ten, který jste získali v bodu 3), který vám cenu změní na $0.00. 7.) Kupte hru za $0.00. 8.) Po zakoupení běžte na tuto stránku: https://www.amazon.com/gp/swvgdtt/your-account/manage-downloads.html?ie=UTF8&ref_=dsvrt_hyd_your_d 9.) Klikněte na "Product Code" 10.) Výsledný kód (měl by být ve formátu XXXXX-XXXXX-XXXXX) použijte klasicky na Steamu pomocí "uplatnit kód". Upraveno Únor 24, 2014 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 Musíte tam napsat že jste AMERIKANCI, jinac to nejde. Zakážou vám po uplatnění kodu stahnutí hry. -> Game Downloads are only available to US customers We apologize for any inconvenience this may cause you. Please continue shopping on the Amazon.com home page. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 Tak potvrzuji funkcnost. Vyuzil jsem svuj Amazon account, ktery jsem si kdysi vytvarel kvuli Kindlu - tzn. je veden na US adresu (shipito...). Pro Gift Code jsem poprve pouzil @mailinator.com mail a vygenerovany gift kod nefungoval (nevim, jestli to spolu souvisi). Podruhe jsem pouzil "spam mail" na seznamu a vygenerovany kod frcel :) btw ten fakenamegenerator je moc pekny :) Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binop Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 parada funguje jen tak dál !! :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mulo_CzT Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 mě to nejde ten FakeNameGenerator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 24, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 Tak jsem to zkusil a funguje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 Musím mít i US Steam účet? mě to píše: Kód, který jste právě zadali, je neplatný. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 24, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 Já mám klasický účet CZ a bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 vse ok :)........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mulo_CzT Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 uz to taky mam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.