tofi Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 jenze ted se budou konzole vydavat ve4-5letem cyklu a ne v 7mi letem coz byla sebevrazda, stejne tak PS4 se uz zaplatila zatimco ps3 na to potrebovala 4roky nez se sony dostala do kladnych cisel, v dnesi dobe krize se neda vyrabet predrazena konzole ktera se bude splacet 5let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 bohužel problém dnešní uspěchané doby. Mě přišla do nedávna v pohodě i PS3, ale je pravda, že jsme na ní spíš hráli s mladou Lego hry a takové blbiny a tam to zvládala PS3 obstojně a Uncharted bylo taky super. Proto jsem byl dost zklamanej, když jsem si natěšenej koupil PS4 a zas tak velkej rozdíl mi to nepřišlo, když vezmu v potaz, že jsem za konzoli dal asi 13t. Když by se mi nepodělal počítač, tak bych to vůbec neřešil, ale teď jsem prostě nahlodanej co dál:) U mě by to znamenalo doplatek asi 13t, což se mi zdá na jednu stranu hodně, na druhou stranu bych zase ušetřil na hrách, takže možná rozdíl tak 7t, ale zase na tom nemůžeme hrát dva. Teda můžeme, ale moc pohodlný by to nebylo:) Nakonec se na.... a koupím ještě komp a nechám si oboje:))))))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Vetsina her uz podporuje xbox ovladac, navic je ted hotova podpora pro xbox one ovladac takze kdyz zapojis PC k TV tak taky neni problem... a na PC je her mraky a porad je co hrat... ale pokud muzes nechat PS4 a ktomu jeste koupit komp za cca 20000 pak je to nejlepsi reseni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Ono proč bych nechal PS4 je tak kvůli tomu, když si jednou za čtvrt roku zahrajeme dva na TV, ale upřímně mě ani nějak nenapadlo, že bych příležitostně kompa dotáhnul k TV, prdnul HDMI, sehnal dva ovladače a jelo by se. Už jsem taky přemýšlel nad variantou, koupě starší PS3, kde za 3t není problém sehnat i s dvěma ovladači atd. Ale asi lepší řešení by bylo odpojit kompa a hodit ho k tv:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Nebo si kup hacknutý xbox nebo ps3 a je to. Za hry nic neutratíš, koupíš to za cenu 2-3 her na ps4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Sam si pesko nebo f1 hraju na pc v TV na xbox ovladaci a pohodicka, tusim ze i takova arma 3 jde na tom hrat atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Ovladač odjakživa patří ke konzolím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxmm Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Myslíš to pc v malé krabici ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Ovladač odjakživa patří ke konzolím. To je zase kec... klavesnice a mys zase k PC a uz to cpou na konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 První herní mašiny byly konzole, takže je tvůj kec naprosto mimo mísu. A ke konzolím se to sice cpe, ale má to jedem z milionu lidí a navíc to stojí velké peníze. To se ti to moc hodilo,že taková věc existuje, co? Prostě ovladač patří ke konzolím, můžeme se hádat klidně do konce života, prostě to tak je! Je to až trapný hrát na pc na ovladači. Samý kecy okolo a žádné přiznáni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Zatim se tu ztrapnujes ty.... opravdovy herni masiny byly na zacatku konzole? Opravdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Takže fifa na PC ve dvou na ovladačích je trapná ? To je trapná asi i většina vývojářů her, co mají na pc ovladač od xka. Aspoň v 2K Czech v Brně to tak měli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxmm Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Můžeš mi vysvětlit proč je trapné hrát multiplatformní hru pomoci ovladače na PC ? Co to je názor ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Protoze nema penize aby si mohl koupit mys a klavesnici ke konzoli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 (upraveno) Lol, to je debata. Já s konzolema začal až po tom, co jsem intenzivněji hrál na gamepadu u PCčka. PC vs. konzole, co je lepší je stejně na prd, nejlépe je mít obojí. Kdybych si měl vybrat jednu ultimátní platformu, tak PC, ale na hry už prakticky jen konzoli, tedy pokud tahle platforma nepůjde do kopru. Nemusím řešit zdlouhavé nastavování, víc ovladačů, nulové problémy s chodem her (tedy až na pár prasáren s výkonem starých konzolí). Mě už za ta léta omrzelo šťourání se v ini souborech, hackování/ crackování, apod. osobně mají letošní nové konzole problém s tím, že fakt není moc co hrát, těsím se až se tohle smutné období překlene co nejrychleji, ale vzpomínám si na rok 2012, to na PS3 taky moc novinek nevycházelo, ale další rok toho bylo opravdu mraky, věřím, že další rok už to bude krapet lepší Upraveno Červen 17, 2014 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 První hry se opravdu na PC nehráli, to nevíš? Já peníze mám, ale vyhazovat je za klávesnici ke konzolím je fakt nebudu, protože to je totální kravina. Konzole+ ovladač a pc+klávesnice a myš a říkejte si, co chcete. Můj názor sdílí hodně lidí, i když ne zde na foru, což mi nijak nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Neminim to probirat, mam xbox ovladac na PC a nijak trapne se necitim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Mel bys :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Když jsem hrál na kompu, tak jsem jel taky jen klávesnice a myš a upřímně se mi to hrálo perfektně. Pak jsem koupil PS2 a upřímně zvykl jsem si ihned, ale některé střílečky se mi s gamepadem hrály trošku hůř. Víc přesnější mi to přišlo na počítači a klávesnici. Každopádně, pokud půjdu do PC, tak si určitě pořídím x360 ovladač, protože dle mého nemá konkurenci. Znám x lidí, co hrálo x360 a ps3 a 90% lidí se shodlo, že x360 se drží luxusně oproti ps3, z které jsem byl opravdu dost zklamán oproti Mrkvosoftu. PS4 má ovladač už docela v cajku oproti té hrůze předchozí. X360 hacknutou už nechci. Zas tak se to nevyplatí, pořád se musely řešit ochrany a přeflashování. Kdepak, tím jsem si už prošel a pak koupil X360 Slimku a kupoval originálky. A už to ani měnit nechci. PC mě upřímně láká tím, že je tam plno her v CZ oproti konzolím a upřímně, hry se dají sehnat o dost levněji na Steamu či tím druhým né moc košér způsobem. Prostě vše má své pro a proti a obojí platformy jsou ve hvězdách. Na lidi se dnes z vysoka .... a protlačuje se plno věcí, co stojí za houby, ale lidem to nabízejí a ovce kupují, protože se to zdá být levné. Tím myslím všechno zboží. Stačí se podívat na eshopy co prodávají a za jaké ceny a co se dá koupit na Ebay. Zboží stejné, ceny třeba pětinové... Co dodat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 První herní mašiny byly konzole, takže je tvůj kec naprosto mimo mísu. A ke konzolím se to sice cpe, ale má to jedem z milionu lidí a navíc to stojí velké peníze. To se ti to moc hodilo,že taková věc existuje, co? Prostě ovladač patří ke konzolím, můžeme se hádat klidně do konce života, prostě to tak je! Je to až trapný hrát na pc na ovladači. Samý kecy okolo a žádné přiznáni. Lol? Trapny hrat s ovladacem na PC? A co treba hry od R*? Nebo dark souls? Nebo zavody? Nebo sportovni hry? Nebo assassins creed? Mohl bych pokracovat dal. Tyhle hry byly delane primarne na ovladac. Nekdy si to zkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Dark Souls je na klávesnici nehratelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Uz kolik let me fascinuje, ze mate cas a chut ze sebe delat verejne dogmaticke d3bily a neustale resit picoviny. :cheesygrin: Neni to vsechno nahodou uplne jedno? (Narazim na fanboyism na jakekoliv strane.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Křupka123 Odesláno Červen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2014 Jak konzole, tak PC, obojí mám ráda. Hraju na gamepadu a nedělá mi to problém, stejně jako ovládání klávesnice + myš. Na konzole podle mě vychází lepší hry, ale hádat se o to, co je lepší, je hloupost, každý má rád něco jiného a každému vyhovuje něco jiného. Obojí má své plusy a mínusy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Červen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2014 no, dnes budu objednávat kompa, takže uvidím co a jak. Výhoda je, že ho můžu kdykoliv připojit k televizi a grafika určitě horší nebude. Takže maximálně to bude papat o něco víc, ale zase tolik toho nehraju, abych si nemohl dovolit připlatit 100 Kč měsíčně za elektriku místo placení PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SURESH Odesláno Červen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2014 Za konzoli časem vysolíš mnohem víc jak za PC,mluvím z vlastí zkušenosti,nyní mám PC okolo 35000,- a grafiku na hodně dlouhou dobu řešit nebudu,nehodlám a nemusím (DUAL-X AMD radeon 270X) A konečně se mi podařilo najít někoho kdo mi konzoli s Exclusivní hrou za nějakej peníz půjčí nuže ušetříme oba a to je vychcaný,tak to má být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.