Kej-M547 Odesláno Červenec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2015 Taky za mě musím říct že hra naprostá bomba... Grafický slast pro oči na PS4 bez zásadních framedropů odehráno sice pár minut, teď se věnuji asi největší a nejdelší hře svého života a to Zaklínačovi 3: Divoký Hon. Jinak i po pár minutách si troufnu říct, že Batman patří do sbírky každého hráče, který si chce užít konečně aspoň trošku tu next gen grafiku. Tak už se těším až se po Geraltovu putování pustím do příběhu jednoho z hlavních hrdinů z rodiny DC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červenec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2015 nevím no ale mě teda batman zklamal je to přeplácané dali tam plno p.íčovin a musím tapat a pomáhat si youtubem to na starých konzolích jsem si hru užíval a byl to super relax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červenec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2015 nevím no ale mě teda batman zklamal je to přeplácané dali tam plno p.íčovin a musím tapat a pomáhat si youtubem to na starých konzolích jsem si hru užíval a byl to super relax Tak už jsem se bál, že jsem sám. Graficky super, ale jinak zatím moc nechápu, proč je to vysoce hodnocená hra :o/ Silně mi to připomíná Infamous v líbivém kabátu. Nevím, nesedlo mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Červenec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2015 Taky sem se na to těšil, ale zklamalo mě to, nejvíc asi to že v příběhu si musíte pořád pomáhat batmobilem, a když už se někam dostanete, tak tam musíte dostat i batmobil, aby ste si s jeho pomocí strhli zeď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Červenec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2015 Já jsem z toho nadšený. Těšil jsem se na to jak na Vánoce a nezklamalo. Už mám dohráno, dlouho mě nechytla hra jako takto. Batmobil je nejvíc brutal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Červenec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2015 Podle toho co píšeš tak mi přijde že si nehrál ty díly předtím. Neříkám že je to špatný, ale po třetí už je to stejný...každopádně ten batmobil je na tom nejhorší. hraju to na hard, a jedinej případ kdy mě zabijou tak je v batmobilu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Červenec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2015 jj taky hraju na hard a kdyz zneskodnuju nejakou tu minu tak sem to malem rozsekal ten ovladac... + jeste ty zavody s enigmou to je taky porod to ovladani ♥♥♥♥♥ni kdyz jedu po stene... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červenec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2015 (upraveno) nevíte co zas musím specíalně udělat abych mohl hrát hlavní příběh mam 53% hlavního příběhu a když si dam že ho pojedu tak se mi nic nezobrazí to místo kde je ten ukol fakt vy.jebaná hra Upraveno Červenec 6, 2015 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl84 Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 Ahoj, jak tak čtu, tak většina zde je zklamaná z B:AK. Uvažuji o koupi této hry, ale jsem v rozpacích. Předešlé díly jsem nehrál. Má opravdu takové neduhy? 😕 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 Tak jestli máš rád comixy a konkrétně Batmana tak do ní běž, nevím jak se pohybují ceny v čr, já ji dostal zadarmo, ale v UK. Ale kolem 700kč ji asi seženeš. Má super příběh, jako předchozí díly, výbornou grafiku. Jen mi tam nesedí batmobil, což by pro tebe problém být nemusel, protože v předchozích dílech nebyl, a jelikož si je nehrál tak plus pro tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 Ja nadavam jen na ovladani batmobilu, to si uzijes jak je to dojebany..po meste to de..ale jakmile budes delat ty hadanky tak rozsekas ovladac :D jinak je to skvely jak rika kolega comix + batman a tahle hra...to je proste co ti nesmi chybet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl84 Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 @Uhřa, @Deyw díky za reakce a přiklonění ke koupi :)... Teď se pokusit ji sehnat za rozumný peníz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 Já sem měl objednanou limited edtion s figurkou v přepočtu za 4000. Ale něco se "pokazilo" na cestě mezi dodavatelem a prodejcem a tak sem dostal zadarmo reedem cod ke stažení. Ale dost lidí už to má dohraný a myslím že na nějakých bazarech už to bude za rozumný peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Červenec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2015 Taky se Vám stalo, že Vás hra prostě nepustí dál? poprvé se mi to stalo v laboratoři, kde mi nešli otevřív dveře do místnosti kde byl scarecrow a teď znovu v misi se vzducholodí, kde nemůžu hacknout dveře. Když už jsem to dělal po několiká to stejné, tak jsem si pustil návod, jestli jsem něco nepřehlédnul, ale ne. Místo toho abych měl možnost hacknout dveře, tak jenom naklápím vzducholoď sem a tam. Máte s tím taky někdo takový problém. Jinak je to dobrá hra v moc pěkném kabátku, ale tohle mě opravdu vytáčí, když hodinu se nehnu z místa :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Červenec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2015 JO taky se mi to občas stane. Když seš v té vzducholodi tak tím naklápěním se ti udělá cesta skrz nějaký dveře. Musíš zkoušet, rozhodně si nemyslím že je to chyba hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Zdravíčko, prosím vás, nevíte co musím udělat,abych dokončil mise Světlík (Ten s tím plamenometem) a mise kdy hledám toho vraha? Nemůžu to dodělat, protože to vyžřaduje batmobil, ale do té části kde se má úkol dokončit se nemůžu batmobilem dostat. Mám tam zvednutý most a nevím jak ho hodit dolů. Jeden už jsemve hře dolů dal, ale ten druhý ne. V příběhu už jsem celkem daleko, takže si chci dodělat nejdřív vedlejší a až pak hlavní. Nechápu proč to takhle ♥♥♥♥♥sky vymysleli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Musíš pokračovat v hlavním příběhu pak se tam batmobilem dostaneš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike75 Odesláno Srpen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2015 Cau,pribeh mam na 100% ale nesli mi zadny titulky,takze jsem to dohral nebo nedohral ? mam delat i vedlejsi ukoly ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman_CZ Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 jj dodělej všechny vedlejší a přibude nová finální mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 jj dodělej všechny vedlejší a přibude nová finální mise Prosím tě, máš na mysli úplně všechny? I ty věže, transportery atd, nebo jen ty, kde nakonci někoho chytíš a zavezeš do basy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike75 Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 Aha,tak dik. A co s tim hadankařem ? abych ho dostal,musim mit ty jeho skryté vecičky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike75 Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 Aha,tak dik. A co s tim hadankařem ? abych ho dostal,musim mit všechny ty jeho skryté vecičky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 Musíš udělat úplně vše včetně sesbírání všech otazníků a pak porazit hádankáře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike75 Odesláno Srpen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2015 Ok,super. Tak to bude jeste dlouhy,tak dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Srpen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2015 Super hra, ale ten konec vysloveně podělali. Proboha 250, nebo kolik otazníků? To je trošku ujeťárna. Každopádně, mě to ukazuje, že jsem udělal 80 procent a že mám zavřít ještě 3 zločince a otevře se mi ta poslední "mise". Mám 6 nedodělaných vedlejších misí, tak si říkám, když píšou, že mám dodělat 3, tak možná stačí 3. Uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.