Houlass Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 nejde mi připojit druhý DS4 a nvm jak a kde ho mám zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 Adam Bogocz Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 nezapomněl jsi náhodou prvně ten druhý DS4 připojit k PS4 usb kabelem a pak zmáčknout PS logo? pak ještě můžeš zkusit zmáčknout reset tlačítko na DS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 Adam Bogocz Odesláno Březen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 Houlass : Přesně tak, uvladač přímo identifikuje osobu, tzn. pokud hraješ multiplayer tak získané trofeje který si druhý hráč získá se připíšou jemu(kromě guestu) i když byla hra puštěna z tvého profilu spleskin: Ano, je tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 Moderators SAIXX Odesláno Leden 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2017 Ne. Na svém profilu budeš mít připojený pořád ten svůj 1. ovladač. Nejlepší je prostě ten 2. připojit na GUESTa. Nicméně připojení ovladače nemá absolutně vliv na odstranění tvého stávajícího profilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 Normálně Ho zapnes znakem playstation....samozřejmě u her který podporujou hru 2 hráčů....knack, FIFA..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 nezapomněl jsi náhodou prvně ten druhý DS4 připojit k PS4 usb kabelem a pak zmáčknout PS logo? pak ještě můžeš zkusit zmáčknout reset tlačítko na DS4 Reset tlačítko ? To tam je ? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figi-1 Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 zapni druhy přes ps tlačítko a pripoj ho jako nového uživatele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Houlass Odesláno Březen 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 Aha takze musi to bejt jako dalsi uzivatel nebo guest jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 drak4 Odesláno Leden 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2017 Když sparuju druhý ovladač přes Novi profil stratim ten svuj první kde uz mám body a bonusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goblinN82 Odesláno Leden 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Zdravím, asi to bude vypadat že jsem spadl z višně, ale mám klasiku PS4 slim s jedním ovladačem a chtěl jsem si koupit dokovací stanici a k tomu druhý ovladač s tím že když mi dojde baterie v jednom tak prostě vytáhnu z dokiny druhej a hraju normálně dál, tohle teda nepůjde protože je třeba připojit druhej ovladač na novýho uživatele? WTF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 9, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Tak ten první musíš samozřejmě odpojit a až následovně připojit ten druhý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goblinN82 Odesláno Leden 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Tak tím že se vybije tak se ten první odpojí sám...pauzne se hra, a pak když zapnu ten druhý tak odpauzuji hru a pokračuji normálně dál v hraní? Resp. jde tedy přidat druhý ovladač ke konzoli ke stejnému jednomu jedinému účtu aby toto fungovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 9, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Ano. V ovladači není nikde napevno zakódovaná informace, k jakému účtu a/nebo profilu smí být použit Výše uvedený příklad popisoval situaci připojení dvou ovladačů ke konzoli současně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctwereczz Odesláno Leden 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 před 2 hodinami, goblinN82 napsal: Zdravím, asi to bude vypadat že jsem spadl z višně, ale mám klasiku PS4 slim s jedním ovladačem a chtěl jsem si koupit dokovací stanici a k tomu druhý ovladač s tím že když mi dojde baterie v jednom tak prostě vytáhnu z dokiny druhej a hraju normálně dál, tohle teda nepůjde protože je třeba připojit druhej ovladač na novýho uživatele? WTF? vytvoř si normálně 2hý profil na ten druhý ovladač (nemusíš, ale je to lepší), jakmile budeš chtít prohodit ovladače, stačí podrzět PS tlačítko a vyskočí ti okno s 2ma profilama - vybereš jen ten, ze kterého zrovna hraješ a původní ovladač se ti sám vypne, nový se přihlásí na profil a hraješ dál.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 9, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 A můžeš vysvětlit v čem je to ,,lepší''? Už jen vzhledem k tomu, že bude MUSET jen kvůli ovladači vytvářet nový profil mi to přijde jako blbost. Není nic jednoduššího než odpojit jeden a místo něj připojit druhý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goblinN82 Odesláno Leden 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 před 51 minutami, SAIXX napsal: A můžeš vysvětlit v čem je to ,,lepší''? Už jen vzhledem k tomu, že bude MUSET jen kvůli ovladači vytvářet nový profil mi to přijde jako blbost. Není nic jednoduššího než odpojit jeden a místo něj připojit druhý Přesně jak říkáš, taky jsem nepochopil proč vytvářet nový profil kvůli přehození vybitého ovladače za nabitý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctwereczz Odesláno Leden 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 před 20 hodinami, SAIXX napsal: A můžeš vysvětlit v čem je to ,,lepší''? Už jen vzhledem k tomu, že bude MUSET jen kvůli ovladači vytvářet nový profil mi to přijde jako blbost. Není nic jednoduššího než odpojit jeden a místo něj připojit druhý tak nemusí. psal jsem, že je to lepší.. mi to blblo, když jsem chtěl hrát fifu ve dvou.. nebo ufc.. mi to teda příjde lepší, protože když mám vytvořený ještě i druhý profil, jen chytím hruhý ovladač do ruky, zapnu ho a přihlásím a nic odpojovat nemusím.. odpojí se to samo.. takhle bych musel první jeden vypnout, pak druhý zapnout.. je tam krok navíc ale tak proti gustu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2017 Promiň ale to jedno stlačení home buttonu překousnu a myslím že i kolega výše než zakládat profil [emoji3] ale samozřejmě každý máme to svoje drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlosv150 Odesláno Březen 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2017 Zdravim, mam taky takovi problem, koupil jsem si druhy dualshock nez jsem ho koupil testovali jsme ho kabelem do pc jestli fugnujou tlacitka a tak celkove a uplne v pohode. Kdyz se ho snazim sparovat s PS4 vubec ho nenajde ani pres kabel, zmacknu logo zablika a nic konzole ho proste nenajde. Diky za rady tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Březen 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2017 vezmi jehlu ci nuzky a kdyz obratis ovladac, vedle praveho sroubku je dirka. Do ni zatlac a resetuj ovladac. Pote zapoj kabel do ovladace a pripoj ke konzoli, pote ji zapni a melo by ti to jit. Od te dobe,co funguje podpora ps4 ovladace na steamu,je potrebe ovladac nejprve sparovat s konzoli a pak z pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlosv150 Odesláno Březen 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2017 Uz to jde resetl jsem a hlavne to delal i kabel pry je potreba datovy kabel zkusil jsem ho a slape to diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honka Odesláno Duben 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2021 Mohu připojit k ps4 ovladač s pripojenim bluetooth a ovladač s pripojenim drate oba na jednou ???? Jak se mohu připojit dvouma ovladači na ps4???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 3, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2021 druhy ovladac musi mit druhy ucet!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Houlass
nejde mi připojit druhý DS4 a nvm jak a kde ho mám zapnout
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.