Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde připojit druhý DS4 k PS...jak???

Otázka

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Zdravím,

asi to bude vypadat že jsem spadl z višně, ale mám klasiku PS4 slim s jedním ovladačem a chtěl jsem si koupit dokovací stanici a k tomu druhý ovladač s tím že když mi dojde baterie v jednom tak prostě vytáhnu z dokiny druhej a hraju normálně dál, tohle teda nepůjde protože je třeba připojit druhej ovladač na novýho uživatele? WTF?

• 0
Odesláno
před 2 hodinami, goblinN82 napsal:

Zdravím,

asi to bude vypadat že jsem spadl z višně, ale mám klasiku PS4 slim s jedním ovladačem a chtěl jsem si koupit dokovací stanici a k tomu druhý ovladač s tím že když mi dojde baterie v jednom tak prostě vytáhnu z dokiny druhej a hraju normálně dál, tohle teda nepůjde protože je třeba připojit druhej ovladač na novýho uživatele? WTF?

vytvoř si normálně 2hý profil na ten druhý ovladač (nemusíš, ale je to lepší), jakmile budeš chtít prohodit ovladače, stačí podrzět PS tlačítko a vyskočí ti okno s 2ma profilama - vybereš jen ten, ze kterého zrovna hraješ a původní ovladač se ti sám vypne, nový se přihlásí na profil a hraješ dál..

• 0
Odesláno
před 51 minutami, SAIXX napsal:

A můžeš vysvětlit v čem je to ,,lepší''? Už jen vzhledem k tomu, že bude MUSET jen kvůli ovladači vytvářet nový profil mi to přijde jako blbost. Není nic jednoduššího než odpojit jeden a místo něj připojit druhý

Přesně jak říkáš, taky jsem nepochopil proč vytvářet nový profil kvůli přehození vybitého ovladače za nabitý...

• 0
Odesláno
před 20 hodinami, SAIXX napsal:

A můžeš vysvětlit v čem je to ,,lepší''? Už jen vzhledem k tomu, že bude MUSET jen kvůli ovladači vytvářet nový profil mi to přijde jako blbost. Není nic jednoduššího než odpojit jeden a místo něj připojit druhý

tak nemusí. psal jsem, že je to lepší.. mi to blblo, když jsem chtěl hrát fifu ve dvou.. nebo ufc..

mi to teda příjde lepší, protože když mám vytvořený ještě i druhý profil, jen chytím hruhý ovladač do ruky, zapnu ho a přihlásím a nic odpojovat nemusím.. odpojí se to samo.. takhle bych musel první jeden vypnout, pak druhý zapnout.. je tam krok navíc :D ale tak proti gustu..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu