sx2000 Odesláno Říjen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2015 Mne se ty obtiznosti + ukazali treba az kdyz sem to dohral na Tezkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mayday Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Ale jo, začal jsem hrát hru + a udělal vše podle návodu, akorát prostě teď nikde nevidím/nemám jak zjistit, jestli to, co hraju, je skutečně survivor + nebo klasickej survivor. No tak už budu hrát dál a uvidím holt po hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 (upraveno) Pokud se ti přenesly upgrady zbraní, tak hraješ survival+ Jo a ještě k tomu tvému předchozímu dotazu ohledně trofejí. Až dohraješ hru na survival+, tak dostaneš všechny ostatní obtížnostní trofeje. Upraveno Říjen 4, 2015 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Stve me ze pro trofeje na sto procent je ale stejne nevyhnutelny hrat na grounded mode... Bude to asi jizda:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Není to tak těžký, buď v pohodě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2016 Takže jsem to dnes rozehrál a musím teda uznat že ND opravdu umí. Jsem sice na začatku,ale jsem z toho celkem hotovej a to mám odehráno dosti her na konzolách. Za mě jednoznačně jedna z nej her a o grafice ani mluvit nebudu. To je pastva pro oči. Jsem zvědav na kolekci Uncherted(nebo jak se to píše) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2016 Tak to ani nechci vidět, jak budeš hotovej na konci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2016 Dohráno a erekce asi dlouho nepřestane. Jedním slovem PECKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snajper2 Odesláno Prosinec 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2016 je v tejto hre aj autoheal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2016 není, uzdravovat se dá primárně lékárničkami, které si musíš vyrobit. Málokdy najdeš nějaký kus žvance, co ti zvýší zdraví, ale jen nepatrně a o malinký kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2016 Zaplať jen pánbůh že zde autoheal není.... líbilo se mi to už u Mafia 1, že to šlo jen po nalezení lékárniček :), bylo to takové reálnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Srpen 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2017 zrovna sem si rekl, ze na ps3 sem hral multak a nebylo to spatny, ze bych udelal ty trofeje..multak neni spatnej, ale proti singlu je to fakt spatnej vtip..vim ze potrebuju nejakych 160her, jenze pak tam sou pry mise ze muzu prijit o vsechny lidi a resetne se to..no jestli se mi to resetuje tak uz to znovu hrat nebudu..jestli to nekdy dodelam - uz to hrat nebudu respekt vsem kdo to udelal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Srpen 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2017 ja na tlou multak vzpominam jako na druhy nejlepsi po cod4 .stravili jsme v nem desitky,mozna stovky hodin. takove zmrdstvi,planovani,kradeni killu mezi kamarady,kooperace se mezi soucasnymi hrami asi nenajde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Srpen 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2017 jo jakoby je to dobry - cod4 je taky muj nejoblibenejsi mp me se nelibi ale tyhle pomaly hry..driv sem miloval hitmana a ted uz to nemuzu hrat.. mam rad kdyz to odsejpa :-( jinak i na progaming je tahle hra dobra - taktizovani kdyz je 1na1 tak treba se zasit podrzet to a novy kolo..je to dobry to nerikam, ale zere to moc casu..cod4 vystrilis 5her a tady teprve dokoncujes hru skoda ze to tlou uz moc lidi nehraje a ceka se na hru dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Srpen 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2017 jak si psal ohledne toho plneni ukolu pro platinku. kluci je z tehehle hry maji,taky jim v multaku pochcipal klan. doporucim na zacatku pri vyzve delat nejprve tezsi vyzvy a az kdyz budes mit vic lidi a budes hrat za druhou frakci plnit ty jednodussi. pokud si vyplacas ty easy hned na zacatek,plnit ke konci ty tezke je slozite,mnohdy nemozne. myslim bez tymu,s cizakama. my se prave doplnovali,nechavali si specialni popravy ,molotovy atd,nekdo vyrabel darecky a rozdaval,aby to bylo realne splnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2017 je to strasne nevyvazeny..dostane brokovnici a on te prasti prknem a des strasny.. uz abych to mel za sebou ale hrat se to obcas da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Srpen 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2017 Me taky hodne bavil a rad na nej vzpominam. Trofej jsem z toho dal v pohode. Je to tak jak pise petrhopa... chce to napred delat tezsi ukoly kdyz mas nizkou umrtnost a pri vysoky umrtnosti si vybirat lehky ukoly co splnis. V nejhorsim kdyz se ti nezadari match je resenim proste vypnout hru a zacit match znova. Tak predejdes neuspechu a da se to v klidu dotahnout az do konce... Nepamatuju se jak to tam je ale myslim ze dopredu nevis jaka bude kdy umrtnost takze najdi na netu a naplanuj podle toho ukoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 16, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2017 Sice v tom clanku maji blbost, protoze Last of Us ma podporu PS4 Pro uz dlouho, Naughty Dog vydal praktick jen update, ktery podporu rozsiruje a vylepsuje. http://www.eurogamer.cz/articles/2017-09-16-ps4-pro-podpora-do-the-last-of-us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.