Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

hardisk z notebooku

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno

ten hardisk je ted jedno, spíš by mě zajímalo jak vrátit rgh :D ty souboty co jsou v té složce 040075510908 tak když jsem jí tam nakopíroval ukázalo se mi v Demos xexmenu nic víc a když jsem nakopíroval jen ty soubory tak xbox nic nenačetl ...formátoval ho doma kamoš na fat32 ve windowsech, já nemám možnost fotmátovat mám ntb ale i tak by to mělo jít ne aspon těch 30gb co windows zvládne

• 0
Odesláno (upraveno)

Nechci do toho mluvit, ale pod "ztratit RGH" se snad myslí, že nanabíhá FSD ne ? Těžko se z té konzole vypaří ten čip co zajišťuje RGH.Hlavně proboha nic nekopírujte z té CD zálohy nand na hard disk, tam to bude opravdu k ničemu, to je záloha NAND xboxu.Normálně si stáhni FSD z internetu a nakopíruj ho na ten disk přes xexmenu.To xexmenu spustíš třeba z CD.

Jeslti ti xbox nevidí externí disk, máš ho blbě naformátovaný, to je celý.Takže odstranit všechny oddíly na něm, vytvořit jeden primární naformátovat na FAT32 a na ten pak znova překopírovat FSD.

Jeslti si ho dal dovnitř do xboxu, není to samozřejmě FAT32 ale FATX a musíš ho naformátovat v xboxu a ne v PC (nebo můžeš, ale pak se ti stejně v konzoli přeformátuje).Zařízení se jmenuje hdd1 pokud je to interní disk a usb0 pokud externí.Lidi ti tady radí jako kdybys měl externí, ale podle začátku tématu si ho strčil dovnitř tak nevím jak to je.

Upraveno uživatelem xmod
  • 0
Odesláno

tak jsem si stahl dashlaunch v3.11 a nejak jsou to tam nahodně dal :D a už mi to jde rovnou do fsd...chtěl bych se zeptat co znamena když vypnu přes ovladač xbox ten se vypne ale xbox vrčí a zelena dioda blika ,a taky že mi přijde že se xbox docela dlouho zapina, rosviti se zelena dioda a nic a třeba až po 15 vteřinach se zapne a nebo vubec

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu