gaga6 Odesláno Duben 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2014 někde jsem tady četl že nějaky hardisk z mini notebooku jde dat do xboxu a ten se pak chova jako interní co je na tom pravdy a jde tam každej hardisk t mininotebooku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 na cd je složka 040075510908 a vní 3 soubory...mam kopírovat složku nebo jen ty soubory? když jsem nakopíroval složku na externák tak tam se to ukazalo jako xexmenu tak jsem překopíroval na interní hdd a žádná změna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 a ty 3 soubory jsou to, co jsi tam měl? pokud jo, tak prostě zkopíruj všechno z tý složky a mělo by to jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 no když jsem je tam nakopíroval tak je xbox nevidi a nemohl jsem je zkopírovat z externího na interní hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 v tom případě bude problém ještě někde v tom HDD... počítač ho tedy vidí? máš ho na FAT32? formátoval jsi v EASUS partition magic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 ten hardisk je ted jedno, spíš by mě zajímalo jak vrátit rgh :D ty souboty co jsou v té složce 040075510908 tak když jsem jí tam nakopíroval ukázalo se mi v Demos xexmenu nic víc a když jsem nakopíroval jen ty soubory tak xbox nic nenačetl ...formátoval ho doma kamoš na fat32 ve windowsech, já nemám možnost fotmátovat mám ntb ale i tak by to mělo jít ne aspon těch 30gb co windows zvládne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 no tak přes xexmenu se proklikej do FSD (o RGH nepřijdeš tím, že smažeš soubory, takže se ničeho obávat nemusíš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 ok tak aspon že tak... ted to nejak najit, ale tak ten fsd tam bejt nemuže ne? když jsem zformátoval interní hdd kde byl nakopírovanej...na tom cd je jen xexmenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 (upraveno) Nechci do toho mluvit, ale pod "ztratit RGH" se snad myslí, že nanabíhá FSD ne ? Těžko se z té konzole vypaří ten čip co zajišťuje RGH.Hlavně proboha nic nekopírujte z té CD zálohy nand na hard disk, tam to bude opravdu k ničemu, to je záloha NAND xboxu.Normálně si stáhni FSD z internetu a nakopíruj ho na ten disk přes xexmenu.To xexmenu spustíš třeba z CD. Jeslti ti xbox nevidí externí disk, máš ho blbě naformátovaný, to je celý.Takže odstranit všechny oddíly na něm, vytvořit jeden primární naformátovat na FAT32 a na ten pak znova překopírovat FSD. Jeslti si ho dal dovnitř do xboxu, není to samozřejmě FAT32 ale FATX a musíš ho naformátovat v xboxu a ne v PC (nebo můžeš, ale pak se ti stejně v konzoli přeformátuje).Zařízení se jmenuje hdd1 pokud je to interní disk a usb0 pokud externí.Lidi ti tady radí jako kdybys měl externí, ale podle začátku tématu si ho strčil dovnitř tak nevím jak to je. Upraveno Duben 30, 2014 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 xmod : jo díky jdu na to...nejde o externí ten mi jede bez problemu, sehnal jsem si z ntb hardisk a chtěl jsem ho dát do xboxu jako interní abych mohl hrát např bf 4 mám jen totiž 4gb verzy...mám ho nakopírovanej na fat32 a xbox ho stejně nevidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 (upraveno) interní disk musíš v dashboardu nastavit configure now a pak naformátovat - udělal si to ? Settings/Storage/Configure Upraveno Duben 30, 2014 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 to jsem udělalu toho 4gb interního tak sem si smazal ten fsd ten hdd 320gb co jsem si sehnal vubec xbox nevidí. Mam ntb tak nemám možnost ho naformátovat, dělal mi to kamos a řikal že je na fat32 ale v xboxu nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 jo tak to se omlouvám, myslel jsem, že myslí zálohu toho, co měl na harddisku (očividně tedy myslel NAND zálohu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 takže jsem stáhl fsd. mám složku fs30000fs3 tu jsem dal na externí disk, v xexmenu si najdu tuto složku dám Y a copy pak dam X a mam na vyber usb0 a flash, přepnu na flash, dám paste, ale nic se neděje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 proč bys vybíral flash? pokud dobře vím, tak to je vnitřní paměť xboxu, se kterou bys ani rozhodně nic dělat neměl... pokud pořád nemáš naformátovanej ten harddisk, tak to asi nikam nenainstaluješ.... je to tu už víckrát, že to musíš naformátovat přímo v NXE v nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 tak kam mam nakopírovat ten staženej FSD? Aby to šlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 díky, už jsem ve FSD jen bych se chtěl zeptat jak nastavit aby mi xbox nabíhal rovnou do fsd a nemusel to dělat přes xexmenu? aby když zmačku na ovladači středové X tak aby tam byla nabídka do Freestyle home a ne jenom xbox home? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 to se všechno nastavuje přes dashlaunch, kterej musíš taky stáhnout, hodit do xboxu a přes xexmenu (umí to i FSD) ho zapneš, a nastavíš co potřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Květen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 pořád nechápu jak to nastavit tak aby xbox při zapnuti najel rovnou do FSD, Stáhl jsem si ten soubou launch.ini ale xbox ho nechce spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 no tak ono jestli jsi ho stáhnul, tak bůhví, co je tam nastaveno :D nejlepší je si to nastavit přímo v dashlaunch v xboxu (nezapomeň si to pak uložit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Květen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 tak jsem si stahl dashlaunch v3.11 a nejak jsou to tam nahodně dal :D a už mi to jde rovnou do fsd...chtěl bych se zeptat co znamena když vypnu přes ovladač xbox ten se vypne ale xbox vrčí a zelena dioda blika ,a taky že mi přijde že se xbox docela dlouho zapina, rosviti se zelena dioda a nic a třeba až po 15 vteřinach se zapne a nebo vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 to s tim zapínáním je standartní věc (prostě se glitch musí rozeběhnout) a při tom vypínání to může bejt chlazení, ale to si nejsem jistej (mam Jaspera, takže se mi to nestává) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Květen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 jo to chlazení mě taky napadlo...a stava se vam že když třeba hrajete nějakou hru tak vám to někdy spadne do fsd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 u dřívějších verzí FSD se to stávalo (a já to teda měl ještě podomácku udělanym RGH, že jsem vedl kabely, kudyma jsem neměl, ale to byl jen můj problém) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gaga6
někde jsem tady četl že nějaky hardisk z mini notebooku jde dat do xboxu a ten se pak chova jako interní co je na tom pravdy a jde tam každej hardisk t mininotebooku?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
48 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.