hans14 Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 ahoj mam xbox 360 rgh interní pamět mam 80 gb a terovej disk jak to mam rozdelit aby mi to jelo??:-)vse na ten externi a normalka zacit hrat?? diky za info:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 22, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 (upraveno) Na 2.strance je popis od XMODa jak to nainstalovat,staci jen trochu cist a ne se hned ptat! Ja jsem prevedl ty 4 DVD pres Iso2God najednou se zaskrtnutou volbou "auto rename multidisc game" a to cele jsem soupl na interni disk do content/16 nul/ spustil DVD1 najede instalace co trva vecnost a ve hre se mi automaticky preplo na DVD 2 kdyz bylo potreba! Upraveno Květen 22, 2014 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 (upraveno) Mohl by někdo poradit,proč v abgx disk 2 a 3 hažou chybu? Vyrešeno Upraveno Květen 25, 2014 uživatelem rdsc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazol1468628353 Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 čaute nevíte proč mi to píše při spuštění hry CANNOT READ DISC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 mam rgh a nemam s tym problem, pustim disc 1 a automaticky pripoji disc 2 a jede to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazol1468628353 Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 já rgh nemám jedu přes DVD tak bych potřeboval poradit jestli to půjde něják spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Zkoušel si už jinou xgd3 hru,vypaluješ to přes ihas vypalovačku ? fazol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 disc 1 by si mal vlozit a malo by ta poziadat o istalaciu, potom mas dat disc 2 a malo by to ist nie? mas to dobre vypalene? alebo ake dvd mas verbatim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazol1468628353 Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 jj verbatim no jak vložím disc1 tak se to na chvíli rozběhne ale pak vyskočí ta hláška ,jo vypalovačku mám GTA5 mi jede ale toto ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 tak nevim proc,mozno to zle vypalilo, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazol1468628353 Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 myslím si že se to špatně stáhlo protože přes ABX mi prošlo jen 1 dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 jde taky o to mít spravne nastavený vypalovaci program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eadger Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 jak mam vyjmout content z dvd 1 pres co ? diky nikdeto nemuzu najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 ziadne contents sa nevybera navod tam mas niekde na zaciatku:) musis prerobit vsetky dvd cez iso2god Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eadger Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 poradil by nekdo?;) zacatku v 1 misi jak skaču z letadla :) drzim tlačitko dopredu a skočim A a pokazde spadnu jak nato ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 1, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Zmáčkni levou páčku,dej dopředu (běh) a při výskoku A, dopadneš na křídlo letadla, chytí tě a vtáhne do letadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
staple Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Můžete mi někdo přesně napsat jak mám vyexportovat přes ISO2GOD a kam ? Zkouším to a pořád to nejede !!:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Příspěvek #28 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 navod mas na zaciatku tejto temy;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
staple Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 1) Všechny 4 disky v iso2god převést najednou s volbou "auto rename multi disk games" a on je napere do jedné složky která se pak celá nahraje na konzoli - nebo jde použít metodu Disc 1 Disc 2 atd to funguje taky už to někdo psal.Přepínat to bude dobře oběma metodama. 2) Spustit z disku 1) ten si řekne o instalaci tak ho nainstalovat (trvá to věčnost) - tenhle krok musí jít na interní disk nebo připravenou flashku (instaluje se do content/16 nul/id hry) To je vše Krok 1 může být na externím disku.Instalace v kroku 2) musí jít na interní nebo flashku Program iso2god mi nabídne 3 možnosti exportu, dále odkud, pak kam a pak pokud dám ful iso kam uložit iso soubor. Může tedy někdo být tak laskav a poradit co kde zaškrtnout a jak ? Zkoušel jsem to všelijak možně ale stále nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 čau našel to někdo na rapid share-(mega rapid) ? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 A co kdybys třeba hnul zadkem místo toho aby ses pořád dokola hloupě ptal a prohlédl si zdejší návody konkrétně toto téma a tam si přečetl vše co potřebuješ ! Už mě tyhle lidi co se pořád dokola ptají na to samé místo aby si to tady našli pěkně ser*o... ! http://console-forum.net/tema/132639-navod-na-god-games-on-demand-hry-z-iso-souboru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
staple Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 tak díky jardo zabi mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 oni radi pomožu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 cau nasel to nekdo ke stahnuti na rapid share - mega rapid. dik:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.