biggerg Odesláno Květen 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 ked je pisane istallation 1 a istallation 2 tak smaozrejme vsetko co v tom je:D niekto tie subory dalsie vidiet asi nechce:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Květen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 ja takhle postupoval uz nevim co v tom je, asi zkusim jinou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 mam verziu od Copocom cz verzia fotku som ti tam dal ako to ma byt spravne tak postupuj podla nej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Květen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 (upraveno) Bagster : jinak o verzi wasabi360 jsem neslyšel. Wasabi je ODE emulátor pro xbox, není to náhodou specifická verze pro spuštění na wasabi co není určena pro RGH ? Upraveno Květen 31, 2014 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 stiahni si inu verziu, neviem skade chodite na take kraviny:D wasabi360 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kopr1468628322 Odesláno Květen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 Ahoj, mě zčerná obraz a napíše toto: The game couldn´t start. Try dowloanding the game again. Tak asi musim stáhnout znovu? jinak sem vše udělal podle návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 mozna inu verziu:) radcej skus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Květen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 Ahoj, mě zčerná obraz a napíše toto: The game couldn´t start. Try dowloanding the game again. Tak asi musim stáhnout znovu? jinak sem vše udělal podle návodu Máš dashboard 16537 nebo novější jak je uvedeno ? Odpovím si sám : Ne Pokračuj zde aktualizací a až budeš mít poslední dashboard 16747, zase se vrať :-) http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-16747-programem-j-runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sick-boy Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Jinak řečeno kromě složek worlds (v installation1) a vidx (v installation2) je v installation2 ještě 6 souborů common.dat/fat, shadersobj.dat/fat a sound.dat/fat které se musí kopírovat samozřejmě také. už to valí, díky - nevšiml sem si těch 6ti souborů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosead Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Zajímavé, dělal jsem to dle vašeho návodu a píše mě to " This disc is unreadable = 1. Clean the this with a soft cloth a 2. Restart the console" Má někdo podobný problém nebo víte jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 15, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 A jakou mas verzi Dashboardu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosead Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 To nevím, zas takový znalec nejsem :D.. Ale RGH mám na Xboxu udělán týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosa107 Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Ahoj, čtu tady, že ve všech verzích by měla být CZ, ale moc se mi to nezdá. Vše jsem udělal jak je zde popsáno a hra normálně funguje. Bohužel CZ se mi tam nedaří dostat. Nic jsem ručně v souboru nepřepisoval, pouze jsem vzal celý soubor od Xmoda a přehrál ho za ten původní. Když ale najedu ve hře do menu a snažím se spustit CZ, tak mi jí to nikde nenabídne. Je možné že jsem stáhnul verzi bez CZ, popř. jde ji tam nějak zpětně nahrát? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosa107 Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Tak se omlouvám, po několikátém restartu se tam najednou objevila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Srpen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2015 Taky mi u spusteni pise "clean the disc with a soft cloth" asi uz mi s tim po roce nikdo neporadi,ale kdyby nahodou tak dekuji :-) Dashboard mam 2.0.16537 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.