Buladog Odesláno Březen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2015 Co se týče upravení ekvalizéru pomocí předem nastavených profilů tak stabilně mám ve sluchátkách režim Action, ten pak využívám především na FPS hry (lepší výbuchy, zvuk zbraní, orientace v prostoru). Ostatní hry hraji na default režim. Virtual surround mám zaplý neustále, víte odkud zvuk vychází a jste schopni se orientovat v prostoru. Tudíž na otázku v jaké poloze mám přepínač tak když hraju = FPS 2 (Action mod), ostatní hry 1 (Default mod). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SopeL -CZ- Odesláno Březen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2015 Asi to budu delat taky tak jako buladog. Ale zatim si necham na 2 last of us hram uz od ty doby co je venku neustale MP a sem tam gta MP. A koho by to zajimalo gta ma v hre moznost nastavit si v audio options vystup na headset cechya 0080 profil (podle googlu jsou to ty ps headsety). No kazdopadne velka skoda ze kazda hra nema svuj vlasti profil v ty ps4 appce. Zas na druhou stranu je otazka jestli by se mi to chtelo stale pripajet a menit co hra to jiny profil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlas_jakub Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Borci jakej je rozdíl mezi: http://www.softcom.cz/eshop/sony-ps4-wireless-stereo-headset-2-0-boxed-white_d168613.html a http://www.herni-svet.cz/sony-playstation-gold-wireless-stereo-headset-white-ps4/ps3/ps-vita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Vůbec žádný, jedná se o jedny a tytéž sluchátka. atlas_jakub reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlas_jakub Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Právě teď, drak3go napsal: Vůbec žádný, jedná se o jedny a tytéž sluchátka. Tak to je luuuuux, protože ja je včera objednal za 1699,- a najednou vidím popisek gold... tak si říkám jestli jsem neudelal kravinu..Tak super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Prosinec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Poradi nekdo jak zapnu funkci zpetneho odposlechu? Podle navodu se to dela dlouhym podrzenim tlacitka MUTE a naslednym macknutim opetovneho tlacitka pro zvoleni hlasitosti svy reci ale zaboha se mi to nedari zapnout. Nebo to pri chatu nevyuzivate? Trochu mi vadi ze se neslysim... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk_jfk Odesláno Únor 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2017 Chci se optat těch co mají sluchátka již dlouho, zda jim praskají plasty, panty a pokud ano po jaké době popř. jak to vyřešili? Co jsem četl tak, Sony servis neuznává záruku lidi to lepí různě páskama, lepidlem atd. Děkuji za reakce jfk_jfk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2017 Měl jsem je přes dva roky a a žádný plasty a panty mi nepraskly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vibo Odesláno Únor 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2017 Mam je neco malo pres rok, pouzivam jak na PC tak na PS docela casto a v pohode. Pokud se k nim chovas slusne, tak nevidim duvod proc by mely praskat. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk_jfk Odesláno Únor 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2017 Děkuji všem za odpovědi a informace, které mne potěšily a uklidnily. Nakonec jsem udělal dobře, že jsem si je koupil, zítra bych měl mít na hlavě :o). Ahoj jfk_jfk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk_jfk Odesláno Únor 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2017 Chci se prosím poptat mám nahraný zvukový profil Uncharted 4 přes aplikaci ,,headset companion app,,, jenže po vypnutí PS4 není v uložených profilech a musím ho nahrát znova. Musí být u nahrání příslušného profilu připojené sluchátka přes PS4 usb kabelem? Domníval jsem, že do sluchátek se zvukový profil nahraje a tam také zůstane do nahrání dalšího profilu, ale asi se mýlím. Máte v nastaveni hry Uncharted 4 nastaveno stereo sluchátka nebo surround sluchátka? Nějak fungování té aplikace moc nechápu, mnohokrát děkuji za odpověď. Ahoj jfk_jfk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2017 Moc nerozumím, v čem máš problém, ale pokud se dobře pamatuju, tak musíš připojit sluchátka kabelem ke konzoli, přepnout je do polohy 2, v aplikaci vybrat profil a nahrát do sluchátek. Pak bys měl mít ve sluchátkách nahranej na dvojce ten profil do tý doby, než ho nepřehraješ. A je celkem jedno, co si mezitím nastavuješ v aplikaci, dokud nepřipojíš sluchátka a nepřehraješ profil, tak ho v nich pořád máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk_jfk Odesláno Únor 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2017 Přesně tak by to mělo fungovat, jenže já nahraji profil přes kabel a po vypnutí PS4, tam ten profil asi není (poznám to, tak že je nalevo tabulka profilu k nahrání a na napravo malé okénko pod číslem 1 s uloženým profilem). No a po vypnutí PS4 v tom malém okénku ve výběru profilu je prázdno ne ten uložený profil. Je i divné, že nahrát profil jde i bez USB kabelu tlačítkem ,, load,, a pak to napíše done. Možná, že ten profil je ve sluchátkách nahraný, ale pak není na obrazovce PS4 žádná kontrola jaký profil je ve sluchátkách nahrán. Snad jsem to popsal srozumitelně :o).Děkuji jfk_jfk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2017 Ve sluchátkách profil máš, že to pak nevidíš v aplikaci bych neřešil. Bez zapojenýho kabelu profil nenahraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk_jfk Odesláno Únor 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2017 Děkuji moc toto jsem si potřeboval ujasnit. Na netu jsem se dočetl, že po upgrade firmwaru do sluchátek na verzi 2.0 probíhá nahrání zvukového profilu již bezdrátově, tudíž bez nutného připojeného usb kabelu :o), jako to bylo u předchozího firmwaru 1.6. Docela velké usnadnění :o). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wific Odesláno Únor 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2017 Ahoj, musi tam byt ten dongle? Mam ps4 pro. Myslel jsem ze to jde i bez nej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk_jfk Odesláno Únor 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2017 Jasně, dongle mám pořád zasunout, bezdrátově by se profil nenahrál do sluchátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.