djbatman Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 (upraveno) Nabídněte a napiště díky.....nejnovější kvůli novým hrám.Někdo ze středních čech či prahy okoli kutná hora,kolin,vlasim,benesov,caslav.... Upraveno Červen 27, 2014 uživatelem djbatman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červen 27, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 Pokud máš flash LT+ 3.0, tak napiš, co máš momentálně za dashboard - update si můžeš udělat během minutky doma a nemusíš kvůli tomu někoho shánět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbatman Odesláno Červen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 Myslím že 3.0 mám RGH,mám ho v xboxu z roku 2011.No viděl jsem nějaký videa,ale dokud to neuvidím na vlastní oči tak tam nic nechci zničit.Stačí jen dash a nebo musim ještě něco píše mi to jen dash v GriD motorsport kde mi to padá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červen 27, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 Flash a RGH je rozdíl. Jestli máš skutečně Flash ve verzi 3.0 a máš novější DB než 2.0.13142.0, můžeš update bez problémů potvrdit (každopádně se doporučuje jej udělat z flashky, viz. oficiální Xbox stránky). Pokud máš RGH, tak tam se dělá update dashboardu jinak a s tím ti bohužel nepomůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbatman Odesláno Červen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 Jojo Rgh,ale nevím jak,děláš to či nějaký dobrovolník?či nějaký návod?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červen 27, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 Tak s tím ti bohužel nepomohu. Ještě taková maličkost - v titulku máš "flash RGH" - jak jsem psal, RGH není flash, jsou to dvě rozdílné věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbatman Odesláno Červen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 ok zatím díky upravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 (upraveno) Jak na aktualizaci dashboardu na RGH je popsáno zde http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-16747-programem-j-runner Novější FSD se ti nabídne ke stažení automaticky z internetu pokud máš v settings zaškrtnuty aktualizace. Upraveno Červen 27, 2014 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbatman Odesláno Červen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 Mám : dash:3.0b rev402 kernel:2.0.16203.0 a nevím kde přesně zaškrtnout ty aktualizace.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 Ve FSD v settings/general settings zaškrnout "Enable Beta Updates" a "Receive Update Notices At Startup". Ale jeslti ti ve FSD nic zásadního nechybí, nemusíš to dělat, s kompatibilitou her ti to nepomůže - na to musíš aktualizovat oficiální dashboard podle návodu co jsem tady linkoval (JRunnerem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
djbatman
Nabídněte a napiště díky.....nejnovější kvůli novým hrám.Někdo ze středních čech či prahy okoli kutná hora,kolin,vlasim,benesov,caslav....
Upraveno uživatelem djbatmanOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.