Deragon Odesláno Červen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 Ahoj, když si stáhnu hru v .ISO a extrahuji v Iso2God a následně nakupíruji na ext.HDD, tak spustím Xbox a spustím tu hru. Po chvilce mi vyskočí hláška "Game Couldn't Start. Try Downloading The Game Again" Nevíte co s tím? Budu moc rád za každou radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 30, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 Zkus třeba napsat, o jakou hru se jedná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deragon Odesláno Červen 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 Lego Hobbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deragon Odesláno Červen 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 Ale ono mi to dělá u více her. Normálně jsem je stáhl přes torrent a extrahoval, ale pak vyskočí na Xboxu ta hláška :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deragon Odesláno Červen 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 A ještě, když to chci extrahovat v Xbox Image Browser, tak mi to napíše přístup odepřen. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 30, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 A jakou mas verzi Dashboardu?Muze to byt tim ze mas starsi verzi DB a hra vyzaduje novejsi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deragon Odesláno Červen 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 Moje verze Dash je 2.0.16202.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 30, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 Minimum dashboard pro hru je 16537,takze proto ti nejde spustit hra! Musis aktualizovat DB podle tohoto navodu: http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-16747-programem-j-runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 30, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 A ještě, když to chci extrahovat v Xbox Image Browser, tak mi to napíše přístup odepřen. Nevíte co s tím? Podle me ti chybi nektere knihovny v PC - http://console-forum.net/tema/136480-xbox-image-browser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 30, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 "Přístup odepřen" není chyba knihoven, stačí na program kliknout pravým tlačítkem a zvolit "Spustit jako správce". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 30, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 Tak to je jasne ze to musi spustit jako "spravce" ale stejne mu budou chybet knihovny, mi chybely 2 nebo 3, ktere jsem stahoval z netu a registroval ve Windowsech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.