Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Aurora by Phoenix - nástupce F3 (FreeStyle 3)

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Příjemná zpráva pro všechny majitele Xbox 360 s úpravou JTAG/RGH. Máme tu nového nástupce F3 (FreeStyle 3) - Aurora Dashboard.

RMS.Front.Page.Aurora.By.Phoenix.png

Více informací: http://phoenix.xboxunity.net

Odkrýt skrytý obsah
Upraveno uživatelem Rendis
  • 4 months later...
Odesláno (upraveno)

Ahoj. Nedá se říct v čem je lepší. Není to ani nástupce FS3 jak píše Rendis - zatím. Nikde na realmodscene jsem se toto nedočetl. Je to jen alternativa k FS3, kterou si vzal na starost pan Phoenix.. Dle mého názoru, po vyzkoušení, nenabízí tolik možností a nastavení jako FS3. Tím pádem nabízí i o něco plynulejší běh. Uvidíme jak se časem vyvine. Dle mého názoru je FS3 zatím lepší a určitě bych ho Aurorou zatím nenahrazoval.

Poslední platná aktualizace FS3 je 775 od nivmrze.

Komu by to přeci jen vyhovovalo už teď, tak jednoduše Auroru nakopíruje na HDD a v Dashlaunch si změní cestu k aurora.xex souboru. Poté mu bude nabíhat při startu konzole.

Aurora 0.3b - http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/4322-aurora-03b-released/

FS3 775 - http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/2090-f3-rev-775/

To Rendis:

Zkopírovat text vlákna z realmodscene a nepodat ani minimální informace v naší mateřtině umí každý trouba (nic osobního). Proto nechápu smysl tohoto vlákna :(

Upraveno uživatelem IvanXbox
Odesláno

Problém bude asi v tvé angličtině či překladači, jinak bys pochopil, že Phoenix není jeden pán, ale tým.

Stejně tak bys věděl, že Aurora je nástupcem, nikoliv náhražkou F3 (to s novými verzemi Aurory postupně odpadá), a je logické, že v prvních verzích nebude vše dokonalé, alespoň já mám obecně takovou zkušenost.

Název je FreeStyle 3, zkratka F3. Zkratka FS3 se nepoužívá.

Souhlasím, možná to časem přeložím, protože obrázky, videa a překladače mohou někomu stále dělat problém a měli bychom zde brát ohledy i na tyto jedince.

Téma bylo založeno jako informační včetně uvedených zdrojů a zatím s tím máš problém jen ty, to však bude tím špatným překladem nebo tím, že jsi nihnilista.

Odesláno

Když už poučuješ tak používej správná slova jako třeba "Nihilista".

A nevím z čeho usuzuješ. Nenapadal jsem nic co by bylo pravdivé. A boha tu řešit nebudu :)

V červenci se tě snake33 na něco dotázal a ty jsi ani neodpověděl. Pokud nemáš čas komentovat svoje témy, tak je nezakládej :)

Toto se mi nezdá jako zodpovědný přístup :)

F3,FS3,FSD3, jsou všechno korektní zkratky FreeStyle Dashboardu 3. Pokud si myslíš, že ne, tak se můžeš obrátit na patřičnou grupu a dotázat se jich, jestli je toto označení zcestné a jestli jim vadí :)

Trvám si na svém, že se nikde nepíše o tom, že by Aurora měla být nástupce FS3. Z čeho usuzuješ? Z toho, že někdo s nadsázkou s svém díle tvrdí, že to bude jednička v dashboardech?

Třeba to tak v budoucnu bude, ale zatím to přeci nelze s jistotou tvrdit.......

A promiň, že jsem si dovolil komentovat vlastní zkušenosti a napsat o tom víc jak ty. Až se o tomto svém tématu rozepíšeš tak, že to bude mít hlavu a patu a budou tomu všichni rozumět, tak nebude důvod vznášet tyto komentáře. Třeba se nikdo neozval jen proto, že jsi o tom v podstatě nic nenapsal. Třeba....

Odesláno

Použil jsem nihnilista, nikoliv tebou uváděný nihilista, jsou to dva rozdílné pojmy. Nihnilista = nic nedělá a hnije.

Nikde jsem se tu nedočetl o tom, že bych měl povinnost odpovídat na dotazy v mnou založených tématech. Tohle je diskusní fórum, nikoliv web zaměřený na novinky, kde se pak komunikuje v komentářích.

O tom, že je Aurora nástupce F3, usuzuji z toho, že to píší sami vývojáři tohoto Dashboardu (viz. OP, pokud správně přeložíš) a ten někdo podle tebe jsou u mě a velké spousty lidí stále ti samí vývojáři, co pracovali i na F3.

Pokud máš rád robustní nastavení F3, užívej si ho. Mně se třeba líbí minimalistický design a jde mi hlavně o obsah, což je cílem Aurory, proto věřím, že co nevidět bude ten správný čas pro přechod na Aurora Dashboard - aktualizovaný Dashboard se stále probíhajícím vývojem a podporou, což už u F3 očekávat nelze.

Nemusíš se tu omlouvat za své komentáře se zkušeností, tohle je opravdu diskusní fórum, kde se o tématu diskutuje a vždy se najdou ti, kteří reagují pozitivně nebo nereagují, a pak ti, co nic nedělají a hnijou (nihnilisti) a obohacují témata příspěvky, jak to děláš ty (-;

Pokud tě téma nezaujalo, nechápu, proč na něj reaguješ. Máš-li nám co říct, poděl se o tom s námi ve svém tématu (-;

Odesláno

Mě zaujalo to, že se tě někdo v tvém tématu na něco dotáže a ty nereaguješ a po měsících když zareaguje někdo (já) a nějakým způsobem tě napadne, tak reaguješ okamžitě.

Slovo Nihnilista neexistuje, jen se ti hodí do krámu, jak to vyzní.

"Pokud bych byl nihnilista, tak bych se ani neobtěžoval nějakým psaním v tématech. Jen bych nic nedělal a hnil"

Auroru jako takovou nenapadám a přiznávám, že i mě se líbí. Nicméně je ješte brzo na to jí soudit. Napadal jsem tebe a tvojí laxnost k věci.

Možná jsem se měl držet zažitého klišé. kde se praví, že nejhorší srážka je srážka s blbcem a prostě to nechat být a nekomentovat to.

Nu stalo se. Předpokládám, že budeš mít spoustu dalších kometářů na tuto mojí reakci. Jedno lidové rčení praví: "Moudřejší ustoupí".

Třeba se jednou dočkáme doplnění této témy o opravdu korektní informace a nebude to jen výtažek z cizího webu.

Dávám se tedy na ústup a přeji hodně smysluplných příspěvků v další pětistovce komentářů. Enjoy

Odesláno

Nihnilista je pojem, který opravdu ve slovníku nenajdeš a na internetu asi také ne, neboť se jedná o pojem, který používá jedna osoba "vyšší" třídy při svých školeních a je opravdu výstižný.

Téma je tu pro ty, kteří vývoj sledují zde a v uceleném celku. Nikdo ti nebrání sledovat to jinde.

Několik uživatelů mi soukromě za téma poděkovalo a stejně tak jsme si o tom soukromě příjemně popovídali.

Já si dal tu práci to sem vložit, aby o tom uživatelé vůbec věděli, vše aktualizuji k aktuálnímu stavu - věnuji tomu svůj volný čas, co ty? Když máš tolik informací a zkušeností s Aurora Dashboardem, proč ses s námi o to dosud nepodělil ve svém tématu? (-;

• 10 months later...
Odesláno

DB 2.0.17349.0,Dashlaunche moc netuším kde hledat ale jestli může být 3.15? Aurora 0,5b. Na xbox unity jsem se chtěl zaregistrovat,ale mám problém u User Name,to mi pořád nechce vzít a už jsem tam napsal snad "100" možností. A jak prosím v auroře spustím Dashlaunch? Jsem xboxář začátečník,takže na mě se musí podrobně :-D A jinak nemám v auroře ani jeden obal u her,nechápu proč ale je to tak :-(

Odesláno

Tak na xboxunity se mi snad povedlo zaregistrovat,přišel mi aktivační mail,akorát teda nechápu,jak se pak odhlásit,to jsem nějak nepochopil,pač stisknu na maili Activation link,tak mi to tam najede,ale jak se odhlásit to nevím,ale zaregistrovaný tam teda asi už jsem,ale registroval jsem to na NTB tak snad to nevadí,akorát teda nevím,jestli se k unity nějak pak připojuje na xboxu,nebo tím že jeNTB i xbox stejná IP adresa tak je to vlastně už registrovaný i na xboxu? :-D

• Junior Moderators
Odesláno

Myslím že v Nastavení v Autore se zadává to jméno a heslo, ale nejsem si jistý.

Už jsem tam zaregistrovány dlouho a Aurora mi jede bez problémů, jen sem ji stáhl do Xboxu a spustil.Samozřejmě jsemji nastavil, prolézl jsem nastaveni , co šlo jsem nastavil a jede mi v pohodě včetně obalu!

• Junior Moderators
Odesláno (upraveno)

Tak ti nezbývá než zkouknout videa na YT a nebo se domluvit s nějakým známým aby ti pomohl.

Stačí jen v nastavení v Aurore (tlačítko Start) v položce Unity zadat to co jsi zadal na xboxunity.NET když ses prihlasoval a obaly by ti měli jet, nic víc jsem já nikde nenastavoval, kromě vzhledu a cest ke hrám na HDD.

Upraveno uživatelem basildon
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • Junior Moderators
Odesláno (upraveno)

Jj, čeština je super, udelal ji Quicksilver, vím o ní z jiného fóra, zkoušel jsem ji a je plně funkční, přeloženo skoro vše až na pár výjimek.

Staženy soubor CS-CZ.xzp nakopírujte do adresáře Média/Locales tam kde máte Auroru.

U mě v Xboxu to vypadá takto Hdd1:\Aurora\Media\Locales\ a zde jsou jazykové soubory.

Potom v Aurore dej Setting (tlačítko Start), sjed na Language a vyber cestinu, nutný restart Aurory.

Restart Aurory provedete takto:

Systém ( tlačítko Back na ovládací) a 3 položka odshora Restart a najede vám Aurora v češtině.

Upraveno uživatelem basildon

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu