Prosím vás mám takový velký problém, nedávno mi v Xboxu odešel vstup HDMI a tak do opravny to nechci dávat je to celkem drahé, a tak mě napadlo že bych si koupil kábel Component HD AV Cable. Je to kabel se Scart vstupem a mělo by to být v HD. Pro jistotu jsem napsal dotaz do obchodu jestli to opravdu bude v HD i pro Televizi Led TV Smart s uhlopříčkou 17 a oni že na takovou televizi ne.
Otázka
Mantist
Zdravím vás,
Prosím vás mám takový velký problém, nedávno mi v Xboxu odešel vstup HDMI a tak do opravny to nechci dávat je to celkem drahé, a tak mě napadlo že bych si koupil kábel Component HD AV Cable. Je to kabel se Scart vstupem a mělo by to být v HD. Pro jistotu jsem napsal dotaz do obchodu jestli to opravdu bude v HD i pro Televizi Led TV Smart s uhlopříčkou 17 a oni že na takovou televizi ne.
Info o moji televizi -Typ
Smart TV
Technologie
LED
Rozlišení
Full HD (1920x1080)
Podpora 3D
Aktivní 3D
Barva
Multimediální funkce
Vestavěné Wi-Fi, Webový prohlížeč, DLNA, EPG, Teletext, WiFi ready, PIP (obraz v obraze)
Grafické vstupy
HDMI, SCART, Kompozitní, Komponentní
Ostatní vstupy/výstupy
Anténní vstup, CI / CI+ slot, LAN, Digitální optický/Digitální audio výstup, Sluchátkový výstup, USB 2.0
Prosím vás o rychlou pomoc, tady tomuto moc nerozumím a tak se chci sváma poradit. Prosím vás o nutnou pomoc! Díky všem.
Upraveno uživatelem MantistOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.