adams Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Potřebuju pomoct s RGH, potřebuju do něho nahrát hry přes notebook mám i kabel usb na připojení ale nevím jak připojit ten notas k xboxu prosím o každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 (upraveno) USB kabel ? máš tři možnosti jak do toho hry dostat 1) jeslti xbox má interní disk - Nahrát v notebooku hry na USB flashku naformátovanou na FAT32 a z ní to znova v xboxu překopírovat na interní disk 2) jeslti xbox má jen externí disk - Nahrát v notebooku rovnou hry na externí disk naformátovaný na FAT32 a tento připojit k xboxu a rovnou z něj hrát 3) Notebook i xbox si připojit do sítě přes ethernetový kabel nebo Wifi a nahrát z notebooku na xbox hry přes FTP (přes Wifi to je pomalé jako šnek, ale jak nouzovka to stačí ) Upraveno Srpen 19, 2014 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adams Odesláno Srpen 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Dneska jsem to zkusil stou flashkou podle návodu takže jsem tu flashku dal naformátovat ale když jsem ji dal naformátovat a pak dal do PC tak mi ukazala že je plná ale nic na ní není a to je 32gb prosím o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Zkus jinou flashku nebo ji naformátuj v jiném PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adams Odesláno Srpen 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Dobře a nechceš mi tu prosím napsat podrobné kroky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adams Odesláno Srpen 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Když to udělám podle toho návodu s flashkou 32 gb tak poté když ji dám do PC tak mi ukazuje že je zcela plna nevíš co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Formát USB flash disku na FAT32 se provádí na PC, nikoliv v konzoli. Konzole zformátuje USB flash disk na FATX a k jeho použití v PC je potřeba využít aplikace třetích stran. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 (upraveno) Podrobné kroky jak naformátovat flashku v PC 0) Najdu flashku 1) Vezmu do ruky flashku 2) Zasunu ji do USB portu na PC/Notebooku 3) Počkám až ji systém rozpozná 4) Kliknu na ní pravým tlačítkem 5) Vyberu Formát 6) Zvolím FAT32 jako souborový systém 7) Flashku si volitelně pojmenuju labelem 8 Spustím formátování 9) Počkám až se naformátuje Upraveno Srpen 19, 2014 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adams Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Když ji vyformátuju přesně podle tohoto návodu tak potom na to mužu nahrát cokoliv ale když tam chci dát ISO soubor tak mi napíše že není místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 ISO se nekopíruje, pročti si zdejší návody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adams Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Dej mi sem prosím odkaz kde si o tom mužu něco přečíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 20, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Treba tady v Doporucenem softwaru http://console-forum.net/tema/136645-doporuceny-sw Nebo zde http://console-forum.net/tema/132639-navod-na-god-games-on-demand-hry-z-iso-souboru Prociti si sekci Jtag/Rgh Navody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.