k3vadros Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Takže na ign.com se v realese znovu objevil TES: Oblivion travels. http://psp.ign.com/index/release.html Doufám že bude hodně lidí nadšených jako já,:cheesygrin: ten delete v prosinci mě nas*al. :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 parada ale tak stejen bude zajimave kolik bude zabirat no to se jeste vsechno uvidii :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 wáu:-) tak to je paráda:-) kluci furt říkaj, jak kuli tomu upgradovali PC a vrazili do něj 20 000, aby jim to běhalo, a já to budu mít i ve škole:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 necekejte zadnou slavu, ja cekam takovej mnohem mnohem horsi Gothic I. vy si myslite ze to bude stejne dobry jako na kompu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 ja si myslim ze to bude paradni hratelnost ale grafika jako gothic na pc to mas pravdu ale podle me bude paradni hratelnost urcite :D kdyz to trva tak dlouho atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 vy si myslite ze to bude stejne dobry jako na kompu? :D jo:wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 vzhledem k tomu že ign poslední dobou od releasů se.e co může....tak čekám že někdo udělal chybu a vůbec to vyjít nemá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjr.Hustler Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 wow tak to sem tayk celkem rad :) oblivion jsem hral na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Prosinec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 čekám že někdo udělal chybu a vůbec to vyjít nemá To radši ani nenaznačuj :D. Myslím že jim bylo líto rozpracovaného projektu, a vražených peňez . Btw- myslím že grafika bude lepší než Gothic, spíš jako Tes: Morrowind. :P ale nvm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 na psp jak morrowind? s tím nepočítej...na to psp nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doom.army Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 ja si myslim že to bude mit docela dobrou grafiku a hlavne hratelnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 psp dokaze mit vybornou grafiku, jenze grafici jsou lini ji udelat a jeste k tomu zabira hodne mista na UMD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Prosinec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 na psp jak morrowind? s tím nepočítej...na to psp nemá Než jsem hrál SF: Logans shadow, tak jsem si to taky myslel.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 uvěřim až to budu mít v PSP...nebo až to bude aspoň na ofiko stránkách http://www.bethsoft.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Jo vyjde z verze travelers to vysla i jedna verze travelers i pro N-Gage ale strašně moc se těším..mocmocmoc super!!! Jo a todle : http://www.cduniverse.com/search/xx/games/pid/7229754/a/Elder+Scrolls+Travels:+Oblivion.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Podla mna to bude mat grafiku ako Morrowind az na tu vodu ... a dufam ze to vyjde bo ma porazi ked ne ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Myslim ze grafika bude hodne solidni v tomhle vzdycky elder scrolls exeloval, uz ted nemuzu dospat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Nasiel som asi fake :D Kto vie, kto vie :D:D, recenzia ktomu http://www.gamesarefun.com/news.php?newsid=7032 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Nasiel som asi fake :D Kto vie, kto vie :D:D, recenzia ktomu http://www.gamesarefun.com/news.php?newsid=7032 a riadny :D:D:D:D taqyto OBLIVION nikdy nebude ale newa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 chtělo by to porovnat s Oblivionem na PC, ... mno ... a jinak, s porovnani s obrazovkou mi pride strasne malinky zivot, mana a to treti zeleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Prosinec 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Mne ta grafika z těch ,,screenů,, nepřijde zas tak nereálná. Koukněte se na ten druhej na tu vodu... to by psp možná mohlo zvládnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 ten prvni mozna ... u toho druheho - psp neutahne tak detailni vyhlazovani hran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 ten prvni screen je psp ten druhej je ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angeloras Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Já se na Oblivion zase tak moc netěším, od doby kdy jsem četl rozhovor tuším s někým z vývojářského týmu, který byl zděšený z toho co od hry lidé očekávají, protože Oblivion na PSP bude "obyčejný" dungeon-crawler ve stylu Ultima Underworld. Takže mi bylo i vcelku fuk, že ho následně zrušili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 no su zvědavej jak to bude vypadat, jaky bude ovládání, grafika, no snad dobře, na PC to byla pohoda :) uvidime uvidime ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.