Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 142
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

jo to kazdej den vidim... jak se pouzivaji na rychlou platinu... a na farmeni a na greater rifty...

rikej si co chces ja dal na 1500paragon na soft a 1000paragon na hc bez tehlech itemu.

a pokud chce nekdo achiev mel by si ho zaslouzit. BTW na PC jsem to hral taky a dalsi tisice na diablu 2 protoze to byla sranda zkouset vsemozny buildy, ne protoze mas nesmyslny itemy.

pravdou je ze na 99% potkas lidi s modovanejma itemama, coz zazitek ze hry dost nici.

• Moderators
Odesláno

Já se teda neptal proto, že by mě to zajímalo z užitného hlediska. Ptal jsem se spíš proto, že mě překvapuje, že to na PSN nemají ošetřené.

Jinak vůbec nevím co jsou nifty, farmeni, k čemu je speedrun a co to znamená ... :D

BTW to cheatování spočívá v tom, že si tam někdo např. pro začátečnickou postavu přidá do inventoráře itemy, které by třeba posbíral až za několik hodin hraní v průběhu hry, anebo to jsou itemy které vůbec v té hře nejsou a oni si je nějak "vytváří" sami?

Odesláno

Proste je vytvari a zmeni tam nazev aji na ten rusian bla bla bla ... toto ma hodne dobrej roll na 2h solidni dmg atd https://i.redditmedia.com/CnDTPOkQZq5A00pO2Vbces3R9TRPBO-l4_AX3mYXawY.jpg?w=320&

A kdyz se podivas na tohle http://static1.squarespace.com/static/540e928ae4b0e71908add1f1/t/541a81e0e4b0e2c1596c8f3c/1411023328466/?format=300w tak nemusim nic psat snad ani :D

to 1 je z PC a druhej screen z konzole ale dmg by meli mit +- stejny a vic jak jeden gem normalne dat nejde.

Odesláno
Já se teda neptal proto, že by mě to zajímalo z užitného hlediska. Ptal jsem se spíš proto, že mě překvapuje, že to na PSN nemají ošetřené.

Jinak vůbec nevím co jsou nifty, farmeni, k čemu je speedrun a co to znamená ... :D

BTW to cheatování spočívá v tom, že si tam někdo např. pro začátečnickou postavu přidá do inventoráře itemy, které by třeba posbíral až za několik hodin hraní v průběhu hry, anebo to jsou itemy které vůbec v té hře nejsou a oni si je nějak "vytváří" sami?

na psn je to odjakziva,akorat tam byl vzdy problem permanentni ban. tady u tohoto pripadu nehrozi,protoze ten ucet je vytvorne k zaniku ne k pouzivani. Nejvice zneuzivana hra na ps3 byla black ops

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu