Ad0s Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 je to pro deti. Kdo nahral tisice hodin na PC nepotrebuje modovany itemy... na co ti pak jsou vsechny itemy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 modavany itemy se pouzivaji jenom fast expeni nic vice, udelas platinu a hru smazes a hrajes na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ad0s Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 jo to kazdej den vidim... jak se pouzivaji na rychlou platinu... a na farmeni a na greater rifty... rikej si co chces ja dal na 1500paragon na soft a 1000paragon na hc bez tehlech itemu. a pokud chce nekdo achiev mel by si ho zaslouzit. BTW na PC jsem to hral taky a dalsi tisice na diablu 2 protoze to byla sranda zkouset vsemozny buildy, ne protoze mas nesmyslny itemy. pravdou je ze na 99% potkas lidi s modovanejma itemama, coz zazitek ze hry dost nici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 vyhoda hrani diabla na pc. Je pravda,ze ja diablo uz nehraju tak rok a nevidim duvod se vubec vracet. Sbirani platin je tedka momentalni posedlost,byt mladsi, tak nic jineho nedelam. Drive se hra dokoncovala na 100% a cloveku stacil dobry pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Já se teda neptal proto, že by mě to zajímalo z užitného hlediska. Ptal jsem se spíš proto, že mě překvapuje, že to na PSN nemají ošetřené. Jinak vůbec nevím co jsou nifty, farmeni, k čemu je speedrun a co to znamená ... :D BTW to cheatování spočívá v tom, že si tam někdo např. pro začátečnickou postavu přidá do inventoráře itemy, které by třeba posbíral až za několik hodin hraní v průběhu hry, anebo to jsou itemy které vůbec v té hře nejsou a oni si je nějak "vytváří" sami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Proste je vytvari a zmeni tam nazev aji na ten rusian bla bla bla ... toto ma hodne dobrej roll na 2h solidni dmg atd https://i.redditmedia.com/CnDTPOkQZq5A00pO2Vbces3R9TRPBO-l4_AX3mYXawY.jpg?w=320& A kdyz se podivas na tohle http://static1.squarespace.com/static/540e928ae4b0e71908add1f1/t/541a81e0e4b0e2c1596c8f3c/1411023328466/?format=300w tak nemusim nic psat snad ani :D to 1 je z PC a druhej screen z konzole ale dmg by meli mit +- stejny a vic jak jeden gem normalne dat nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Já se teda neptal proto, že by mě to zajímalo z užitného hlediska. Ptal jsem se spíš proto, že mě překvapuje, že to na PSN nemají ošetřené.Jinak vůbec nevím co jsou nifty, farmeni, k čemu je speedrun a co to znamená ... :D BTW to cheatování spočívá v tom, že si tam někdo např. pro začátečnickou postavu přidá do inventoráře itemy, které by třeba posbíral až za několik hodin hraní v průběhu hry, anebo to jsou itemy které vůbec v té hře nejsou a oni si je nějak "vytváří" sami? na psn je to odjakziva,akorat tam byl vzdy problem permanentni ban. tady u tohoto pripadu nehrozi,protoze ten ucet je vytvorne k zaniku ne k pouzivani. Nejvice zneuzivana hra na ps3 byla black ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Hledám lidi na T10 Bounty, případně GR 90+ progres :) PSN:WgodPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka88 Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 Muzete mi poradit,zda si teda hru poridit nebo si ji radeji poridit na PC :)? Premyslim,ze bych si ji poridit,ale z diskuze mam smisenej pocit, protoze cheatovani ve hrach nesnasim. Da se tomu ve hre uplne vyhnout,abych ani takove lidi tam nepotkaval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ad0s Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 No abys je nopotkal musis hrat solo hru... coz me strasne mrzi. jedine co by te mohlo od tohohle zachranit jsou kamosi. ale pokud si chces uzit zabavu porid si to na PC. Na ps nemas sezony, guildy apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 Na druhou stranu...me to na PC moc nebavilo a to jsem to kupoval z predprodeje. Pak jsem tomu dal druhy pokus ale uz na PS4 a ma to uplne jiny grady,mnohem lip ses s tou postavou szitej diky ovladani :) platina u me to dokazuje jak me to bavilo oproti pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prnys Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 Zdavím, jsem rovněž naprostej lajk a chtěl bych se zeptat na totéž. Je potřeba pro hraní přes battle.net PS + zpoplatněný account? dík moc za odpověď zdravim, jak to funguje přes battle net? musim mit ten ps+ account? hral jsem to zatim jen v offline modu s kámošem na gauči dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 Ano,na ps je vzdy potreba mit zaplaceno ps+ pro hrani online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davyz Odesláno Srpen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2016 Ahoj, muze mi nekso prosim poradit jak mam ulozit svoji postavu na druhem ovladaci? S kamaradem jsme ted nove parili a po vypnuti hry se vzdy ulozi jen jedna postava ta druha nam vzdy zmizii :((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackpott Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2016 Zdravím, Mám nově koupené Diablo a dost mě to baví. Takhy hodně sbírám trofeje a tak bych se chtěl zeptat, jestli tu je někdo, kdo by se mnou hodil pár charů na lvl 70. Popřípadě dal hardcore mode, bounty úkoly atd... stačí si mě přidat. PSN: Trosecnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Listopad 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2016 Neví někdo proč při normal hře jde normálně připojit druhý ovladač, postava a na hc nejde? Nějakej postup? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Nemate pls nekdo zkusenost, jestli jde SAVE z fyzicke kopie pouzit i u digitalni distribuce? Ze bych se zbavil placky a koupil si to digitalne? Abych nemusel hrat od 0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Leden 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Hra se ukládá na battlenet, takže to v klidu můžeš strelit: -) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.