zower Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Po vypnuti a zapnuti uz to nedelalo, tak nevim co to melo bejt, mozna kvuli nejakymu pretizeni... Kazdopadne to bylo divny... Jak pri 20 fps... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ad0s Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 obcas to delaj plugin v prohlizeci, neudelas s tim nic pokud to neresetnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Cus, nekdo na greater rifty? softcorePSN: Ad0s-- v psn je nula 0 a dve pomlcky Hraj hc:) sofcore už je dávno o hovně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Hraj hc:) sofcore už je dávno o hovně I na hc už jsou hackly zbraně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 I na hc už jsou hackly zbraně..... Když nejseš hloupej, chceš si to užít sám nebo s kamarády nemáš potřebu dělat takové blbosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ad0s Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 (upraveno) HC mam taky dost charu docela slusne vybavenejch, jde o to ze lidi kdyz umrou tak jen poslou starej save a jednou dal :D a hackru je tam taky dost... navic pokud nejsou kamosi online na HC je HC t6 uplne mrtvy a hrajes defakto solo. Upraveno Únor 4, 2015 uživatelem Ad0s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 Čau, dá se nějak psát s kamarády přímo ve hře? nějak jsem to vůbec nenašel. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ad0s Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 psat se neda ale funguje voice chat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Zdar, kolik je maximum u paragon levelu? Nebo je to nekonečné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DREGAN605 Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Maximum je 10 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marif Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Zdravím nemá někdo 3 slotový prsten s gemama? Měl jsem ho od kámoše a omylem jsem premazal save. Kdyby ho někdo měl můj nick na ps4 je mfo640rce1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ad0s Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2015 Prsten ma maximalne jeden slot, pokud si mel s 3 slotama byl modovany a to SMRDIIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ad0s Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2015 nekdo na parbu novyho patche 2.2 :) Bez modderu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marif Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 No samozřejmě že byl modovaný použil jsem ho jen na trofej s 500 bounty, to by mně to nebavilo s ním chodit a dát všechny na jednu ránu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marif Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 No samozřejmě že byl modovaný použil jsem ho jen na trofej s 500 bounty, to by mně to nebavilo s ním chodit a dát všechny na jednu ránu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 2, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Zdravim. Dneska jsem koupil v jrc za 649kc a hledam nekoho na protazeni pribehem. Hc i normal. Story mne nebavi chci hrat adventure mode. Na pc mam nahrano 500h+ a hrat story po 150te jiz nezvladnu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ad0s Odesláno Listopad 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2015 nekdo na parbu novyho patche 2.2 :) Bez modderu Jeste to porad nekdo hraje? momentalne grindim normal za DH paragon 1600+, vicemene solo protoze modery nemam rad. kdo to hraje poslete mi request do friendlistu s nejakou zpravou :] abych Vas poznal. Name: Ad0s-- ve jmene je číslo [0]Nula, ne velke O!!! ikona: negr s ruzovejma brejlema :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 pokud to dobre chapu tak kdyz koupim jeste jeden ovladac tak bych mohl hrat coop na jednom PS4. Ale jedna se o singl nebo je mozny offline? Nejedna se ani o to ze ted nemam aktivni PS+ to bych dokazal zaplatit ale jako coop player by byl muj 6-ti lety syn a je to jeho prvni hra kterou zvlada hrat vicemene samostatne...akorat mu pomaham s tezkymi potvorami. No a bojim se ze online by si moc nezahral navic kdyz mame zatim jen 8lvl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zower Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 pokud to dobre chapu tak kdyz koupim jeste jeden ovladac tak bych mohl hrat coop na jednom PS4.Ale jedna se o singl nebo je mozny offline? Nejedna se ani o to ze ted nemam aktivni PS+ to bych dokazal zaplatit ale jako coop player by byl muj 6-ti lety syn a je to jeho prvni hra kterou zvlada hrat vicemene samostatne...akorat mu pomaham s tezkymi potvorami. No a bojim se ze online by si moc nezahral navic kdyz mame zatim jen 8lvl Co-op funguje i když nemáš zaplacenej PS+, normálně v offline singleplayeru když se přihlašuješ a vybíráš postavu, tak zapneš druhej ovladač a ono se ti automaticky zobrazí výběr postavy (nebo tvorba, když žádnou nemáš) toho druhýho hráče (bude potřeba mít dva účty na jednom playstationu aby ten druhej ovladač šel přihlásit). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelxD Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Zdravím, může mi prosim někdo vysvětlit jak funguje mulťák ? Pokud jsem to správně pochopil z různých fórum tak jde jen o to že jdesv partě zabíjet příšerky. Takže se v multaku nemuzes proste pohybovat sam po svete a potkavat lidi jako je to treba ve World of Warcraft ? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ad0s Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 kdyby diablo takhle fungovalo na zadny mape bys nenasel zadnou priseru :D aspon s tim jak rychle jsou nektery classy schopny vycistit mapu na t10. Funguje to tak ze se pripojis do party (bud kamosi, nebo random lidi pres quick matchmaking). - jen dodatek random hraci jsou bohuzel na ps4 nejcasteji cheatri vyuzivajici itemy, ktere ve hre nepadaji a padnout nemuzou. Což vede k tomu ze clovek vetsinou hraje singleplayer. V parte vidis kazdeho a muzete delat cokoli = questy, bounty, rifty atd. Diablo neni MMO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Ono jde na PS4 v online multiplayeru na PSN cheatovat? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ad0s Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Bohuzel Ano. Jelikoz je hra offline mas pristup k souborum se hrou a diky tomu se daji upravit itemy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 A dokonce to ty svin* i prodavaji ...... http://www.ps4diablostore.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Ono jde na PS4 v online multiplayeru na PSN cheatovat? :roll: na ps3 a ps4 lze nahrat save kody,ktere jsou odblokovane a nejsou na ne potreba acc spojene s konzoli. Vetsinou se to dela tak,ze si vytvorit ucet na nej nahrajes dane predmety a pridas si ho do skupiny na svem uctu. On vyhazi veci,ty je seberes a jeho smazes. Vetsina se to vyuzivalo na speedruny,aby jsi udelal platinu za vsechny postavy. Pouzivaji to skoro vsichni,protoze vetsina to hrala na pc tisice hodin a na konzoli uz na to neni cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.