jiriczek Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Ahoj, přemýšlel jsem u svého Xboxu Jasper o RGH, poočítal jsem si zdejší návod a zjistil jsem, že verze dashboardu je vyhovují, nicméně zbývá zjistit verzi CB, která se zjišťuje vyčtením z NAND paměti, nicméně ať hledám, jak hledám, žádný program, co mi to dokáže na PC vyčíst jsem nanašel... Chápu, že musím spajet tento obvod - http://www.over-clockers.sk/chat/attachments/2924ebde7bf117517bd1d2d92dc5ad0b.png a připojit do PC přes paralelní port, to všechno není problém, akorát jaký program mi to v PC vyčte? Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 5, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Pro RGH/RGH2/R-JTAG verzi CB nepotřebuješ znát, nehraje žádnou roli. Původní JTAG předpokládám nemáš v plánu dělat, to bys musel mít DB max. do verze 7371. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 K vyčtení NAND paměti poslouží lépe SPI programátor, např. NAND-X či J-R Programmer (kvůli rychlosti). Všechny úkony doporučuji provádět v aplikaci J-Runner. Ahoj, přemýšlel jsem u svého Xboxu Jasper o RGH, poočítal jsem si zdejší návod a zjistil jsem, že verze dashboardu je vyhovují, nicméně zbývá zjistit verzi CB, která se zjišťuje vyčtením z NAND paměti, nicméně ať hledám, jak hledám, žádný program, co mi to dokáže na PC vyčíst jsem nanašel... Chápu, že musím spajet tento obvod - http://www.over-clockers.sk/chat/attachments/2924ebde7bf117517bd1d2d92dc5ad0b.png a připojit do PC přes paralelní port, to všechno není problém, akorát jaký program mi to v PC vyčte? Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriczek Odesláno Září 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 Takže mi stačí koupit někde HW pro RGH a nic víc neřešit? Protože podle toho návodu je ta verze CB důležitá, tak nevím... Existuje někde návod, jak provést RGH v domácích podmikach? Popřípadě je někdo ochotný popovídat si semnou přes zprávy? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.