ohler Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 Nevím zda to číslo ještě funguje,ale já volal na tohle ohledně reklamace 239000459. Zkus to a jinak je kontaktuj https://myservice.xbox.com/cs-CZ/Pages/Welcome.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 27, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 Zkus se podívat SEM, najdeš tam i způsob jak odeslat na opravu Xbox, případně příslušenství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Prosinec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 tak sem zalozil online reklamaci na ovladac, a vyjelo mi Vaše zařízení nemá nárok na výměnu konzole v zaruce do zari 2016 tak ze na ovladac zaruka opravdu jeden rok, nic vaznyho nevraci se mi leva packa, tak to asi rozeberu :) neni tady nejakej kutil tim, co uz se v tom hrabal? nic sloziteho to asi nebude :) diiky za kazdou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmacho Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Zaruka je 2 roky i na ovladac, takze urcite nerozebirej - ja svuj vymenoval asi pred tydnem (kupovany v zari 2014). Taky mi neslo zalozit online, ale pres chat to bylo bez problemu (bylo to s nejakym Indem a ten mi vysvetlil, ze ovladace je potreba po roce zakladat pres chat nebo telefon) a vymeneny mam uz na ceste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Zaruka je 2 roky i na ovladac, takze urcite nerozebirej - ja svuj vymenoval asi pred tydnem (kupovany v zari 2014). Taky mi neslo zalozit online, ale pres chat to bylo bez problemu (bylo to s nejakym Indem a ten mi vysvetlil, ze ovladace je potreba po roce zakladat pres chat nebo telefon) a vymeneny mam uz na ceste. super pozitivni skusenoste teda :) tak ze zavolam na ceskou podporu, a pak ho poslu nekam, nebo si jezdej i pro ovladac? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmacho Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Jo, jezdej si i pro ovladac. Ted koukam ze jsem ho odesilal minule pondeli, vcera prisel email, ze jim to dorazilo (nekam do Nemecka) a dnes uz jsem dostal email, ze mam na ceste novy ovladac, takze berouc v potaz, ze ctvrtek a patek byl svatek, tak to byla fakt rychlovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1874 Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 Ahoj. Prosím tě chci reklamovat zdroj pro velkou hlučnost. Vytiskl jsem si štítek na přepravu a jak mám postupovat dál. Předem Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Květen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2016 zabal zdroj do krabice (nejaky neutralni balik , aby nebylo poznat co tam je), stitek nalep na onu krabici a s UPS si domluv termin vyzvednuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1874 Odesláno Květen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2016 Ahoj tak zdroj mi poslali nový. Je v klidu. Jenže mám další jiný problém. Koupil jsem gamepad, ten nový se zdiřkou na sluchátka. Bohužel jsem zjistil že zůstává vyset tlačítko A. Už je po lhůtě na vrácení zboží. Registrovat se mi ho nepodařilo na stránkách Microsoftu. Asi to nejde. Jak to mám udělat? Přijde mi ze budu muset uplatnit reklamaci u prodejce co je Mall.cz Nebo má někdo jiný nápad? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohler Odesláno Květen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2016 Zdravím,já bych zavolal na podporu a tam ti vše řeknou, budou chtít fakturu od toho ovladače,a pak postupuj jak u toho zdroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1874 Odesláno Květen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2016 Podpora je jen v angličtině že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohler Odesláno Květen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2016 nene v češtině,občas to zvedne ženská a mluví slovensky,takže pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1874 Odesláno Květen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2016 Tak to já nějak přehlédl. Můžeš mi tuknout telefonu číslo? Na tu podporu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohler Odesláno Květen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2016 Tady 239000459 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1874 Odesláno Květen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2016 Tak na zákaznické lince mi řekl že je lepsi reklamovat ovladač přes shop kde jsem ho koupil. U Microsoftu by ho prej vyměnili za repasované ebo vráceny od jiného zákazníka. To je divné ale prej je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohler Odesláno Květen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2016 jo jasný sice repas,ale funkční,ale nechám to na tobě já to tak udělal a došel ovladač uplně v pohodě bez známek používání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Červenec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2016 Nestalo se nekomu, ze pri hrani hry se najednou vypne konzole. Stalo se mi to prvne pri fifa 16 hral jsem zapas a najednou se konzole vypla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2016 Me se stalo několikrát ze me konzole zamrzla..konkretne u Dark souls 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červenec 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2016 hrac123: zkus vymazat profil z konzole a smazat i localne ulozene pozice (neboj automaticky se to uklada na Live) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2016 Ještě jeden problemek momentalne resim..a to ze si nemuzu poridit do knihovny aktualni Rainbow six...dle kodu jde o chybu nastaveni regionu a billing adresy. Karta je registrovana v CR ale region na konzoli mam v jiné zemi kde ted ziju...resil to někdo? Zkousel jsem s tim hýbat ale bez vysledku...je mozne ze pro UAE není tato hra dostupna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červenec 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2016 otazka je , kde mas registrovany svuj Microsoft ucet (ted nemyslim nastaveni lokace v Xbox ONE) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2016 V cesku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červenec 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2016 tak v tom pripade si hod lokaci v konzoli na CZ a melo by byt po problemu, pri nejhorsim to muzes koupit pres xbox.com, kde pomoci VPNky zmenis svou IP adresu . Jakmile to bude s mit v Purchase history, tajk ti to konzole umozni stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB124 Odesláno Září 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2017 Čau.chci se zeptat ohledně reklamace. UPS si pro to přijedou nebo je musím kontaktovat a domluvit si termín předání? žádnej mail mi ještě od Microsoftu nepřišel,takže nevím co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 15, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2017 Musis si vytisknout stitek UPS, tam jim potom zavolej na linku UPS, ze chces objednat prepravu, nadiktujes jim cislo toho stitku, nejaky dalsi udaje co po tobe budou chtit a balicek si vyzvednou. Stitek vytisknes normal ve stredisku oprav, kde si zadaval servis na podpore xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.