CHazy Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Mam xbox360 s rgh hry si predelavam pres iso2god chtel bych se jen zeptat zda a jak vratim predelanou hru god zpatky do iso souboru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Mrkni na GOD2ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Září 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Aha jsem nevěděl, že je i takový opačný programek... Ale i tak mám ještě otázku pár her mám takových, že jsem je už stahl ve formátu pro rgh, ale je to předělané trošičku jinak než přes iso2god mám tam hodně složek, když to rozbalím a nevím, kterou vložit do toho god2iso aby mi to předělalo na iso...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 14, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Podle me to nepujde, iso muzes predelat bud pres iso2god a zpet pres god2iso a nebo xbox image browser! Takze si stahl hru predelanou xbox image browserem, proto tech hodne slozek a ta predelat zpet myslim nejde! Stahni si hru v Iso formatu a nemusis nic predelavat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Září 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 No ja stahuju pro sebe buď iso, které předělám v iso2god a nebo rovnou předělané v tom image browserem a jde o to, že kamarád si koupil xbox a má jen flash takže pro něho potřebuju k vypálení iso... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Myslím si, že to takhle nefunguje, jakmile iso převedeš přes iso2god, můžeš z toho vytvořit iso, ale jen k dispozici pro rgh, tedy ty samé složky, zpátky iso na flash už neuděláš. Opravte mě někdo jestli se mýlím ,ale myslím si že to tak je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Září 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Aha no nevadí, jestli ještě mohu jednu mimo otázku? Vím, že byla nějaká stránka kde jsem se dověděl jaká hra má jaké číselné označení tím myslím, když předělám iso přes ten iso2go tak mi to vytvoří složku s číslem (kod dané hry) a v ni je ta hra... Mám totiž stažené dlc pro watchdog a musím to vložit do složky te hry, ale nemohu ji najít nebo neznám to její označení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 je to vidět přímo v ISO2GOD když iso otevřeš - Title ID Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 14, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Tak ti nezbyva nez stahovat ISO verzi hry a pro sebe ji prevest a pro kamose mas ISO pro vypaleni! Pokud stahujes verzi pro RGH tak tam neni vetsinou uvedene pres co je to prevedene,jestli pres iso2god a nebo XIM Ale funguje to normalne, prevedes GOD zpet na ISO a vypalis! Pro RGH je ISO soubor uplne nanic, je jen pro vypaleni nebo na prevedeni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Září 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 asi takhle ja si stahnu hru v iso a předělám ji přes iso2god, které hodím na exterák (nedělám si svoji složku s názvem hry, prostě jen skopíruju složku s tím kodem) a když mám teď stahnute dlc , které musím vložit do te hry, tak nevložím nebo na exteráku mám hry pojmenované tím kodem a nevím který kod je která hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Název složky vidíš rovnou ve FSD na kartičce té konkrétní hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 14, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Aha no nevadí, jestli ještě mohu jednu mimo otázku? Vím, že byla nějaká stránka kde jsem se dověděl jaká hra má jaké číselné označení tím myslím, když předělám iso přes ten iso2go tak mi to vytvoří složku s číslem (kod dané hry) a v ni je ta hra... Mám totiž stažené dlc pro watchdog a musím to vložit do složky te hry, ale nemohu ji najít nebo neznám to její označení... Zjistis to i v FSD kdyz najedes na hru, zmacknes Y a vybetres treba Delete, tam ti ukaze co chces smazat i s cestou ke hre, cislo si zapamatuj nebo napis a dej Cancel at si ji opravdu nesmazes! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Září 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 JJ až ted jsem si všiml, že když dám games tak tam mám malinkým napsaný ten kod :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Září 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Ale u pár her, co mám předělané image browserem to tam nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 14, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 XIB nema zadny kod, ma adresare! Tak to zkus pres to Y a Delete, to ti urcite ukaze kde je hra nakopirovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.