Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

god to iso

CHazy

Recommended Posts

Aha jsem nevěděl, že je i takový opačný programek... Ale i tak mám ještě otázku pár her mám takových, že jsem je už stahl ve formátu pro rgh, ale je to předělané trošičku jinak než přes iso2god mám tam hodně složek, když to rozbalím a nevím, kterou vložit do toho god2iso aby mi to předělalo na iso...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Junior Moderators

Podle me to nepujde, iso muzes predelat bud pres iso2god a zpet pres god2iso a nebo xbox image browser!

Takze si stahl hru predelanou xbox image browserem, proto tech hodne slozek a ta predelat zpet myslim nejde!

Stahni si hru v Iso formatu a nemusis nic predelavat!

Odkaz ke komentáři

Aha no nevadí, jestli ještě mohu jednu mimo otázku? Vím, že byla nějaká stránka kde jsem se dověděl jaká hra má jaké číselné označení tím myslím, když předělám iso přes ten iso2go tak mi to vytvoří složku s číslem (kod dané hry) a v ni je ta hra... Mám totiž stažené dlc pro watchdog a musím to vložit do složky te hry, ale nemohu ji najít nebo neznám to její označení...

Odkaz ke komentáři

• Junior Moderators

Tak ti nezbyva nez stahovat ISO verzi hry a pro sebe ji prevest a pro kamose mas ISO pro vypaleni!

Pokud stahujes verzi pro RGH tak tam neni vetsinou uvedene pres co je to prevedene,jestli pres iso2god a nebo XIM

Ale funguje to normalne, prevedes GOD zpet na ISO a vypalis!

Pro RGH je ISO soubor uplne nanic, je jen pro vypaleni nebo na prevedeni!

Odkaz ke komentáři

asi takhle ja si stahnu hru v iso a předělám ji přes iso2god, které hodím na exterák (nedělám si svoji složku s názvem hry, prostě jen skopíruju složku s tím kodem) a když mám teď stahnute dlc , které musím vložit do te hry, tak nevložím nebo na exteráku mám hry pojmenované tím kodem a nevím který kod je která hra

Odkaz ke komentáři

• Junior Moderators
Aha no nevadí, jestli ještě mohu jednu mimo otázku? Vím, že byla nějaká stránka kde jsem se dověděl jaká hra má jaké číselné označení tím myslím, když předělám iso přes ten iso2go tak mi to vytvoří složku s číslem (kod dané hry) a v ni je ta hra... Mám totiž stažené dlc pro watchdog a musím to vložit do složky te hry, ale nemohu ji najít nebo neznám to její označení...

Zjistis to i v FSD kdyz najedes na hru, zmacknes Y a vybetres treba Delete, tam ti ukaze co chces smazat i s cestou ke hre, cislo si zapamatuj nebo napis a dej Cancel at si ji opravdu nesmazes!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu