eman07 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Zdravim,chtel bych si predobjednat tuhle hru a zajima me,jak je to s dorucenim hry?Ma vychazet 7.10.Kdy dojde me?Ktery je nato nejspolehlivejsi online obchod?Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Alza,Xzone,Gameleader ti to doruci den kdy hra ofic.vychazi....to jsou moje zkusenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Xzone doručí vždy v ten den, playcentrum dost často i před vydáním, osobně na tohle nedoporučuji Gameexpres, doručili mi 2x hru druhý den od vydání, od té doby, i přes o něco lepší cenu, si předobjednávku dělám jinde...nebo zajdi do tesca, bude tam v den vydání a ještě ve slevě, vždy tam mají v den vydání hru za slušnou cenu...bral jsem tam Watch Dogs za 1499,-, Fifu 15 za 1499,- apod. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Vidis Tesco jsem nikdy nezkousel :D Polsky potraviny nekupuju ale asi se tam skocim nekdy podivat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Já tam právě chodím kvůli elektronice, ve čtvrtek mají vždycky slevy v elektru(kolem 8ráno to už mají udělané) a potom tam jdu občas kvůli donutům :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 Tak jsou venku prvni recenze a vesmes sami vysoky znamky: www.eurogamer.cz/articles/alien-isolation-recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Pánové hraje to tady někdo, doporučujete nebo to nestojí za to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Zitra prijda postou:D uz jsem natesenej...dnes jsem videl kousek z predobjednavkovyho dlc,kdy Dallas s tymem jdou prozkoumat lod tvurcu a pecka....jak ve filmu...jinak ja se rozhodoval podle twitche...grafika uzasna a zbytek taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Pánové hraje to tady někdo, doporučujete nebo to nestojí za to? Já hraji na PC s ovladačem a pecka. Má to neskutečnou atmosféru a hra světel a stínů je dokonalá. Celkově ghrafika pecka a co se týče hudby a zvuků mám pocit, že jsem něco tak namakaného ještě neslyšel. Na sluchátkách totální masakr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 To zni dobre...ja uz to mam na poste tak se pro to za chvilku vypravim..Zapnu na kino a budu se bat:D ale nejdriv teda musim pockat az se setmi,ve dne to nema smysl hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Nemá ps4 verze nějáké potíže? Zvažuju jak PC verzi tak PS4. U PC se bojím hlavně problémů s kompatibilitou...nevím jestli je to mým počítačem ale něják často mám poslední dobou problémy něco spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Proc by to melo mit potize kdyz je to primo delany na tenhle hw??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Někde jsem narazil na diskuze, že konzole měli problémy s tmavým zpracováním této hry..špatně viditelné detaily v tmavých místech atd. Proto se ptám jestli nečím takovým hra trpí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 (upraveno) No to nevim...ale kdyz chvilku pockas tak kouknu a dam ti vedet EDIT : Niceho jsem si nevsiml...je to supr...Jinak Xzone se mnou pekne vyjebali...mel jsem dostat 2 DLC a dostal jenom jedno.. Takze prej budou odesilat ty druhy kody mailem...Pisu jen pro ty kdo to taky kupovali u Xzone... Upraveno Říjen 8, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Právě na xzone chci kupovat s tím batohem :) Nemáš ho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Tak podle obrázku to není batoh, spíš takový jakoby pytlík na přezůvky do zš. Nahoře se uzavírá pouhým zatažením šňůrek. Podobný jsem dostal před pár týdny na benzině za nákup ledových káv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Mandaz : Naprosto jsi me rozsekal :D:D:D:D krasne vystizeno,presne tak,vzpomel jsem si na to taky...Ten pytel je hroznej,kdyz mi doma dojdou pytliky do odpadkovyo kose aspon mam nahradu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Však já pod pojmem batoh zahrnuju vše co se dá naplnit a uzavřít :) Ten pytel jsem samozřejmě viděl...do fitka by mě stačil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Jesli bude stejně veliký jako ten, co jsem dostal u těch káv, tak do něj stěží narveš boty a ručník ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 To by mohl být problém :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Za sebe můžu říct, že když jsem do pytlíku chtěl dát své pracáky, nevešly se. Velikost 13 :D Samozřejmě může být větší, ale kromě potisku vypadá přesně jako ten můj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Tak já mám jen 9ky tak to by se mě tam mohl vejít malej ručníček.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Proste neni pytlik jako pytlik :D ...proste na jedny tenisky a hotovo...akorat kdyz vidim tu kvalitu tak se bojim o hrnek na kavu co ma bejt k Gta V.... Jinak ke hre...popravde grafiku jsem cekal lepsi...Vyhlazovani hran nic moc(bile carky)... Jinak ale pekny efekty svetla atd...a hudba(hlavne dyn.rozsah)je uzasna!!!Akorat se porad peru s nastavenim Gamma...jednou je to malo,pak moc..A filmecky se trhaji:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Dal jsem stream na twitch jestli chcete nekdo kouknout...ale komentovat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Pošli link..doma mrknu...asi nakonec vemu PC verzi..i přes obavy s kompatibilitou...nikdy sem je teda neměl ale poslední roky win 7, 8, 8.1 mám potíže častěji než kdy jindy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.