Jump to content

Alien: Isolation

eman07
 Share

Recommended Posts

Xzone doručí vždy v ten den, playcentrum dost často i před vydáním, osobně na tohle nedoporučuji Gameexpres, doručili mi 2x hru druhý den od vydání, od té doby, i přes o něco lepší cenu, si předobjednávku dělám jinde...nebo zajdi do tesca, bude tam v den vydání a ještě ve slevě, vždy tam mají v den vydání hru za slušnou cenu...bral jsem tam Watch Dogs za 1499,-, Fifu 15 za 1499,- apod. :)

Pánové hraje to tady někdo, doporučujete nebo to nestojí za to?

Já hraji na PC s ovladačem a pecka. Má to neskutečnou atmosféru a hra světel a stínů je dokonalá. Celkově ghrafika pecka a co se týče hudby a zvuků mám pocit, že jsem něco tak namakaného ještě neslyšel. Na sluchátkách totální masakr...

No to nevim...ale kdyz chvilku pockas tak kouknu a dam ti vedet

EDIT : Niceho jsem si nevsiml...je to supr...Jinak Xzone se mnou pekne vyjebali...mel jsem dostat 2 DLC a dostal jenom jedno..

Takze prej budou odesilat ty druhy kody mailem...Pisu jen pro ty kdo to taky kupovali u Xzone...

Edited by onefootman

Proste neni pytlik jako pytlik :D ...proste na jedny tenisky a hotovo...akorat kdyz vidim tu kvalitu tak se bojim o hrnek na kavu co ma bejt k Gta V.... Jinak ke hre...popravde grafiku jsem cekal lepsi...Vyhlazovani hran nic moc(bile carky)... Jinak ale pekny efekty svetla atd...a hudba(hlavne dyn.rozsah)je uzasna!!!Akorat se porad peru s nastavenim Gamma...jednou je to malo,pak moc..A filmecky se trhaji:(