Hráč123 Odesláno Říjen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2015 To je potom pěkný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2015 Pekny to bude kdyz to bude pravda;) Slibem nezarmutis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Tak kamos si tamtaky chtel koupit ONE, poslal objednavku, ale asi tak za hodinu mu volali, zeprodali poslední kus. A jak se divam na odkaz, tak uz to zdrazili na 8500Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 takže žádnej klasicky neměli nebo to byl proste bazar jeden kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 hele, ja som včera objednal dva kusy, zavolali, overili udaje a tvarili sa ze dodaju, takze uvidíme:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 No spis mely par kusu (napr 4) a tyse rychle prodaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 (upraveno) Přemýšlím o tomhle,a má už 1TB HDD a dobrá hra zdarma. Nevíte jestli to má už to nový menu? https://www.alza.cz/microsoft-xbox-one-1tb-rise-of-tomb-raider-d3041759.htm?catid=18855217 Upraveno Listopad 2, 2015 uživatelem Attila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 To nove menu (NXOE) bude "až" 12.listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 Tak v tý Alze je to nějaký divoký.Ve finále to bude stát třeba 13 tis.Píšou tam (Zatím neznáme konečnou cenu ani přesný termín dodání zboží). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 Můj zdroj mi prozradil, že alza jede tzv. politiku nějnižší ceny což prý znamená pokud jiný velkoobchod (CZC,Mall apod.) má stejné zboží levnější tak alza Vám ho shodí na tu samou cenu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubby Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 Můj zdroj mi prozradil, že alza jede tzv. politiku nějnižší ceny což prý znamená pokud jiný velkoobchod (CZC,Mall apod.) má stejné zboží levnější tak alza Vám ho shodí na tu samou cenu.. Tak v tom případě nechápu proč jinde seženeš všechno levněji. Musí se jim ale nechat že web mají hezkej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 Už vidím,že až ho budou mít skladem,tak bude úplně za jinou cenu,a to mně naserou.Nikde jinde tuhle kombinaci nemůžu najít.:cry: https://www.alza.cz/microsoft-xbox-one-1tb-rise-of-tomb-raider-d3041759.htm?catid=18855217 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 Tak si ho jednoduše objednej teď...pokud budou měnit cenu dají ti vědet...připadně jim do poznámky napiš aby tě o případné změně ceny před odesláním informovali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 Počkám do rána,slibujou,že je od zítřka budou mít skladem,tak sem zvědavý.I když tomu moc nevěřím.Hra vychází všude až 13.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Listopad 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 tak update, zatial xbone nemam dodany, stále je objednany, v obchode tvrdia, ze mi bude doruceny do konca tyzdna:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 Alza je banda podvodníků,znám spoustu lidí co měli snima problémy.A tady to opět potvrdili.Od pátku slibujou že to bude v úterý a pořád nic!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 Měl sis to objednat...aspoň by měli nějakou iniciativu to shánět...jinak já na alze kupuju pravidelně a bez problému..nicméně mám trochu jiné podmínky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 3, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 Já teda nevím, ale já ten bundle vidím skladem. A je úterý? Je úterý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 (upraveno) Píšou sice skladem,ale fyzicky je nemají.Ověřoval sem to.Když přidáš zboží do košíku a dáš pokračovat,tak vyběhne okýnko,kde se píše že zboží bude dnes v poledne.Ale tohle okýnko tam vyskakuje už od pátku.8) Upraveno Listopad 4, 2015 uživatelem Attila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 pani, tak dnes mi doruci xbone kuryr, som zvedavy, ale ak budu oba kusy brand new, tak kupa roku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 A co si objednal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 2ks Xbone 500 Gb, 6500 za kus:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 A kde to maji za tyhle penize? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 uz nikde, kde sa pozries o stranky dve v diskusi, najde link, ale uz precenili na 8500:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 Podle mě to byl výborný marketingový tah :) .. poslední 3 strany se tu neřeší nic jiného, než XOne za 6,5k :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.