Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[XONE] Cenové akce - všechny sem!

hackys

Recommended Posts

to uz je normalni cena

viz popisek:

[h=3]Daily Deals[/h]The Countdown sale features Daily Deals on Xbox One and Xbox 360 titles, and will run until 31 December. These deals will only be available for a limited time each day, so take advantage of them when you can. Today’s Daily Deal is for:

[h=4]Daily Deals – 31 December (last chance – these deals expiring soon!)[/h]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Dnes jsem koupil - GOLD Xlive12m na mironet.cz za 999kč. Není to mega sleva, ale zaručeně dostanete kód:). Není to jako kupovat za 800kč tady od podvodníků...:) přeji hezký den.

TAK SE MUSÍM OMLUVIT, ALE MIRONET UŽ AKCI NEMÁ :(, dnes jsem ten gold dostal poštou, objednával jsem před týdnem. Moc se omlouvám, za to že jsem si to jště neprověřil dnes na webu. Už to asi vyprodali....

Upraveno uživatelem Dudu27
Odkaz ke komentáři

• Moderators

Amazon UK - sleva Ł10 při objednávce nad Ł50

Není to sice čistě Xbox One akce, ale slevu lze využít i na Xbox One hry a cokoliv jiného :)

Platí pouze dnes, tj. 22/1/2016 do 23:59 BST (jedna sleva na jednoho zákazníka)

http://www.amazon.co.uk/gp/browse.html/ref=pe_2282851_96467001_pe_ecg/?ie=UTF8&node=7143867031

Odkaz ke komentáři

Zaklinac 2 (Xbox One kompatibilni) je ted volne k stazeni, po omezenou dobu

http://marketplace.xbox.com/cs-CZ/Product/The-Witcher-2/66acd000-77fe-1000-9115-d8024e4d0855?noSplash=1

Jsem včera "zakoupil", ale stále to nevidím v ready to install v my games and stuff, je problém v tom, že nemám X360, ale XOne ?

Odkaz ke komentáři

Ja jsem ho tam taky nevidel. Mel jsem tam seznam her pripravenych k instalaci. Jednu hru jsem instaloval a seznam se posunul a zaklinac uz tam byl. Nevim jestli jde ten seznam rolovat.

Instalace na xbox one

Upraveno uživatelem drak3go
Používej tlačítko "EDIT"
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu