UnholyU Odesláno Květen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2017 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2017 Pro vyjádření díku zde slouží tl. "To se mi líbí" (obdoba "Thanks" na předchozím enginu fóra) Jinak prima akce na ten GoW, zkusil jsem objednat, ale jak už tu zaznělo, už tam je dodání do 7 dnů, tak tomu moc šancí nedávám. UnholyU a TatkaSoptik reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Květen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2017 Taky moc ne, ale když to vyjde, tak za ty prachy paráda. Spíš si říkám, jestli se v obchodě někdo nesekl a zapoměl tam připsat ještě jedničku. JIak euronics má tu samou cenu, ale jelikož jsem koukal, že provozovatel obchodů je stejný, takže případné rušení nás potká i tady, https://www.euronics.cz/hra-microsoft-xbox-one-gears-of-war-4-ultimate-edition-xbx26f00018/p425561/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Květen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2017 Taky si myslím,že to má být 1 329 kč. Já už ji mám,tak ať vám to vyjde. TatkaSoptik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2017 Ja mam Ultimate verzi digitalku, krabicovkou bych za tu cenu nepohrdnul ;) Snad dorazi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Květen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2017 Objednano na Euronicsu, uvidime. Rad bych slysel jejich vymluvu.Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Květen 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2017 Tak jejich podmínky nákupu obsahují, že ti to zruší, pokud ta cena bude tak nízká, než je pro tohle zboží obvyklý - vypadne jim tam jedno číslo a cena je tak o cifru nižší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Květen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2017 Tak Edice objednána z Euronicsu, a myslím že to projde, proč by tam v popisu ještě uváděli, výprodej a k tomu sleva 80% když by se jednalo o jejich omyl. Jinak ta cena byla opravdu za hubičku!! bohužel prodej už skončil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 9, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2017 Tyhle udaje se podle me generuji samy podle zadane ceny, ale uvidime, treba to chyba opravdu neni craig27 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Květen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2017 Tak mam taky objednano, ale uz kdysi jsem si na kasa.cz predobjednal Sniper elite 4 a mel jsem k tomu ruzne kupony na slevu a celkova ceny byla nakonec nejakych 950,- pred vydanim, tak mi pak volali, ze tato hra bude dodana pouze elektronicky, to oni nedodavaji a ze mou objednavku rusi. Tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2017 Uz mi zrusili objednavku.. odvolavaji se na bod 6 smluvnich podminek. I kdyz chapu, ze zrovna v tomto pripade asi opravdu slo o chybu, tak popravde jejich smluvni podminky povazuju za "dost vycurany", protoze to maj napsany tak, ze za to schovaj jakekoli storno objednavky. Pro me se temi "smluvnimi podminkami" zaradili na seznam nesolidnich eshopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Květen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2017 před 25 minutami, Martinoslav napsal: Uz mi zrusili objednavku.. odvolavaji se na bod 6 smluvnich podminek. I kdyz chapu, ze zrovna v tomto pripade asi opravdu slo o chybu, tak popravde jejich smluvni podminky povazuju za "dost vycurany", protoze to maj napsany tak, ze za to schovaj jakekoli storno objednavky. Pro me se temi "smluvnimi podminkami" zaradili na seznam nesolidnich eshopu. Ku-vy...hromadně na ně pošleme ČOIKU edit Martinoslav: No, uprimne, docela by me zajimalo, co by na takovy svevolny vyklad smluvnich podminek COI rekla Mam tam znameho, asi se ho zeptam Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Květen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2017 A kde to zrušili? Na Kase? EDIT: šumák to není, já mám pro známého objednáno na kase a zatím "vyřizuje se" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2017 Na Kase, ale email mi prisel i od euronicsu, takze asi je sumak, kde to zrusili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Květen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2017 Ja jeste nicSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Květen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2017 Pánové nalijeme si čistého vína, kdo z nás doufal, že by taková směšná cena mohla projít Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dRTIKOOL Odesláno Květen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2017 já osobně jo.Pokud může Microsoft posílat sluchátka za 59 kč tak proč Kasa hru za 330 kč NE.Já sem taky objednal na kase a zatím nic.Jde vidět není obchod jako obchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Květen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2017 Pánové nalijeme si čistého vína, kdo z nás doufal, že by taková směšná cena mohla projít:biggrin:Ja jsem doufal Zatim mi objednavku nezrusili. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karllan Odesláno Květen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2017 Já mám teda stav "vyskladnění", tak ve mě pořád naděje žije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2017 Jestli vam to prijde, tak me nastvete A pak jim napisu, proc mi to zrusili, kdyz vam to prodali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Květen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2017 Ted mi volala nejaka baba z kasa.cz ze se omlouva a ze to byla chyba a posila jako omluvu nejakou slevu na 200 ci co takze asi takSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Květen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2017 Myslím, že můžete být klidní...zrušej to všem. I na mne došlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karllan Odesláno Květen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2017 ok, tak už i já měl telefonát... škoda no Mohli se k tomu postavit čelem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Květen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2017 Nahodou poukaz na 200 mi prijde vic jak slusnySent from my iPhone using Tapatalk TatkaSoptik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2017 Presne tak, dobry 2 kilca... taky uz je budu mit a navic je to pri nakupu od 202 Kc... zadny 2000 atd jak to maji jini nejmenovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.