Hráč123 Odesláno Červen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2017 Hmmm..pekna cenovka :] kdo mi drzi jeden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 17, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2017 @Hráč123 Proved objednavku s osobnim vzvednutim v Bratislave Galvaniho a kdyz nebudes v CR, tak mi posles cislo objednavky a ja ti to tam klidne vyzvednu ;) Pokud to vyjde Edit: Tak asi uz mame smulu Mrknete na tu stranku znovu https://www.mall.sk/herne-konzoly-xbox-one/microsoft-xbox-one-x-1tb TatkaSoptik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 Jen se obavam, ze z toho nic nebude, hold to někdo spatne zadal do e-shopu. Pravdepodobne bude odskodneni napr v podobe 5 – 10 eurove slevy na pristi nakup. Necekejte, ze vam Xbox X proda slovensky MALL se ztrátou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lano Odesláno Červen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 Jo, to se stava. Jim staci vam napsat,ze cena byla spatne nastavena. Jestli daji kompenzaci, to je pouze na nich. Je na to evr. rozsudek, takze ikdyz se samozrejme lze soudit, tak na 95 procent se nic nevysoudi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 19, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 Soudit se nikdo nechce Uvidime jak to dopadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 19, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 Přesně tak, v tomto případě nemůže být člověk zaskočen, ale pouze příjemně překvapen Mně to stále v objednávkách visí jako nedodané zboží za €279, slovenský MALL už mi od té doby poslal i marketingový mail i přestože jsem při registraci uvedl, že si je nepřeji dostávat a třeba nakonec i přes řekněme nastavení slevy tam kde neměli dostojí svému obchodnímu jménu a objednávku vyřídí. Kolik ks mohli lidi stihnout takhle objednat, než tam zvýšli cenu? 5, 10 ... 20? Řetězec jako je MALL na něčem takovém nezchudne a vzpomeňme třeba na sluchátka od Microsoftu za 50 Kč nebo kolik to bylo Holt velké firmy dělají vělké věci a jak píše Martin, nechme to a uvidíme Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 19, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 Pokud to nezrusej v nasledujicich dnech, tak by to mohlo projit pokud to pak nezrusej jeste tesne pred dodanim... kazdopadne do listopadu jeste casu dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lano Odesláno Červen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 před 7 hodinami, Martinoslav napsal: Soudit se nikdo nechce Uvidime jak to dopadne... Jsem tam psal, protoze v techdle debatach se vzdy ozve nekdo co rekne, jak to bude davat k soudu :-) Vetsinou to vzdy vetsina lidi pochopi a pak je par vycuranych, kteri to chteji dotahnout dal :-) asi pred deseti lety jsem delal v eshopu a cena od dodavatele se prenesla bez jedne nuly na konci. Jeden chlapek se s nami soudil asi rok a mel smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 To byl asi peknej kok....dobře mu tak.... Jinak drzim palec aby vam to klaplo a jestli jo tak s vama nemluvim Martinoslav, drak3go, Stepis a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 S největší pravděpodobností udělal grafik chybu a ta cena měla bejt na klasický Xbox One. Pokud ne, tak většina obchodů udává u zboží "Změna ceny vyhrazena." Vzpomente si na Vodafone kterej dal omylem cenu iPhonu tenkrát snad za 900kč nebo už nevím kolik a ti co ho stihly koupit za tu cenu tak jim ho Vodafone dodal. to samý bylo i u Alzy, ta taky dodala zboží za kterou bylo nabízeno i přes to, že chyba byla evidentní. Jednalo se snad taky o iPhony. Tady je to za tu cenu v podstatě nereálný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 Kdyby někomu chybělo do sbírky, tak GoW4 za 299 Kč je fakt GUT PRAJZ. https://www.czc.cz/gears-of-war-4-xbox-one/174100/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Hry&utm_term=Gears_of_War_4_Xbox_ONE Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Červen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 před 2 minutami, kruta napsal: Kdyby někomu chybělo do sbírky, tak GoW4 za 299 Kč je fakt GUT PRAJZ. https://www.czc.cz/gears-of-war-4-xbox-one/174100/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Hry&utm_term=Gears_of_War_4_Xbox_ONE Tenhle klenot si koupím až mi přijde v listopadu z Mallu ten tovar v akci za 279 ecek Martinoslav a TatkaSoptik reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 Tenhle klenot vypadá parádně i bez Ultra 4K Hardcore HDR .. tzn. i na Xone. drak3go, Martinoslav a UnholyU reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Červen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 před 2 minutami, kruta napsal: Tenhle klenot vypadá parádně i bez Ultra 4K Hardcore HDR .. tzn. i na Xone. Tož kdybych eště hen ten Xboks Van mel tož bych kúpil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaRa Odesláno Červen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 před 1 hodinou, kruta napsal: Kdyby někomu chybělo do sbírky, tak GoW4 za 299 Kč je fakt GUT PRAJZ. https://www.czc.cz/gears-of-war-4-xbox-one/174100/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Hry&utm_term=Gears_of_War_4_Xbox_ONE Konecne prispevek s pridanou hodnotou! Diky moc! Obednano ;) ad xbox one x nechci vam brat iluze dostanete prdlacky, kor na slovensku, kde to funguje tuplem jinak ;) tam mozna ani nepride omluvnej mail jen info o stornu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler Odesláno Červen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 před 10 minutami, PaRa napsal: Konecne prispevek s pridanou hodnotou! Diky moc! Obednano ;) ad xbox one x nechci vam brat iluze dostanete prdlacky, kor na slovensku, kde to funguje tuplem jinak ;) tam mozna ani nepride omluvnej mail jen info o stornu ;) jj přijde email a v něm poukaz na jednu hodinu na privátu s baranem:) strejda999 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 19, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 před 4 hodinami, kruta napsal: Kdyby někomu chybělo do sbírky, tak GoW4 za 299 Kč je fakt GUT PRAJZ. https://www.czc.cz/gears-of-war-4-xbox-one/174100/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Hry&utm_term=Gears_of_War_4_Xbox_ONE Mam sice digitalni Ultimate edici, ale aspon nebudu muset stahovat 60 gb znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2017 před 15 hodinami, strejda999 napsal: S největší pravděpodobností udělal grafik chybu a ta cena měla bejt na klasický Xbox One. Pokud ne, tak většina obchodů udává u zboží "Změna ceny vyhrazena." Vzpomente si na Vodafone kterej dal omylem cenu iPhonu tenkrát snad za 900kč nebo už nevím kolik a ti co ho stihly koupit za tu cenu tak jim ho Vodafone dodal. to samý bylo i u Alzy, ta taky dodala zboží za kterou bylo nabízeno i přes to, že chyba byla evidentní. Jednalo se snad taky o iPhony. Tady je to za tu cenu v podstatě nereálný. nebo headset od Microsoftu za 34kč že taky poslali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 20, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2017 54 ;) Ale i tak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 20, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2017 Proč mám pocit, že nám to tu většina nepřeje? Namísto toho házení flinty do žita jste to měli objednat taky, nic by vás to stejně jako nás nestálo, platbu si šlo zvolit při odběru. I kdyby z toho nakonec nic nebylo a skončilo to třeba jen blbou poukázkou ve výši €5 slevy na další nákup jako omluva za stornování objednávky (viz. třeba případ KASA.cz), tak je tu stále v naší komunitě dost slovenských přátel, kterým by mohla udělat radost. A když to vyjde, fajn, o to líp, kauf roku a k tomu spousta závistivců. Ale ne, to tu raději bude každý psát, že dostaneme kulový a já nevím co namísto obětování 5 min. času, který mi zabrala registrace a dokončit objednávku. Ach jo, ti češi Stepis, Martinoslav, UnholyU a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 20, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2017 Ja nakupoval dokonce bez registrace Jen mi to nechtelo vzit cesky PSC, tak jsem tam napsal slovensky, protoze pri osobnim odberu je to stejne sumak No, nechvalme dne pred vecerem, do listopadu casu dost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Červen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2017 Panove musi tady kazdy k tomu neco psat co tak pockat uz to tu je zaspamovane dost nemyslite Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 20, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2017 Přesně tak, počkejme do toho roku 2107 jak tam uvádí datum uvedení do prodeje, já vám sem potom napíšu, jak to dopadlo Teď už zpět k tématu a dalším zajímavým akcím na Xone! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2017 tak když něco zajímavého, tak urcite slevy na tento tyden http://xboxweb.cz/xbox-weeks-deals-20-6-az-27-6-2017/ a pokud chcete Zoo Tycoon zadarmo http://xboxweb.cz/zoo-tycoon-pro-xbox-one-zdarma/ Martinoslav, drak3go, Hráč123 a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2017 Před hodinou, drak3go napsal: Proč mám pocit, že nám to tu většina nepřeje? Namísto toho házení flinty do žita jste to měli objednat taky, nic by vás to stejně jako nás nestálo, platbu si šlo zvolit při odběru. I kdyby z toho nakonec nic nebylo a skončilo to třeba jen blbou poukázkou ve výši €5 slevy na další nákup jako omluva za stornování objednávky (viz. třeba případ KASA.cz), tak je tu stále v naší komunitě dost slovenských přátel, kterým by mohla udělat radost. A když to vyjde, fajn, o to líp, kauf roku a k tomu spousta závistivců. Ale ne, to tu raději bude každý psát, že dostaneme kulový a já nevím co namísto obětování 5 min. času, který mi zabrala registrace a dokončit objednávku. Ach jo, ti češi Co to blábolíš? Jak jsi poznal že tu někdo závidí? Psal jsem jen příklad k danému tématu. Samozřejmně vám to přeji, pač to Xko větší cenu mít bez her nebude ;-) have a nice day bro :-) okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.