dragoon17 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2015 (upraveno) normalne Games a das doprava a tam jsou skupiny :O jedna ze skupin je Top Free a pak i Demos, tam jsou vsechny vzdycky, krom Fast & Furious a Trial veci, ktere jsou primo u tech danych her... napriklad Dead or Alive 5 nebo The Crew Ja tam skupinu top free nemam...mam tam demo...najnovsie...predobjednavky...najviac predavane...a ked napisem top free tak mi hadze rozne datadisky ku hram a session pasy :) mozno zalezi aj na regione ja mam nastaveny cz... Upraveno Duben 1, 2015 uživatelem dragoon17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek111 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2015 ja mam US, takze mas asi smulu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2015 Je to i na cz store games a pak se posunes L analogem doprava a tam mas pod sebou new relase, cooming soon, top rated..a dole jsou dema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragoon17 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2015 Je to i na cz store games a pak se posunes L analogem doprava a tam mas pod sebou new relase, cooming soon, top rated..a dole jsou dema Nehladam dema ale hry zadarmo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2015 v top selling mas na "prvnich" mistech vetsinou ty nejstahovanejsi a jsou mezi nima i free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartiik44 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2015 přepni na US region a všechny dema uvidíš ve v pohodě ve store.. na CZ regionu je jich o hodně míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek111 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 přepni na US region a všechny dema uvidíš ve v pohodě ve store.. na CZ regionu je jich o hodně míň vsak jsem mu to ted napsal ze mam US a tam to je :D u US regionu mate mnohem vice veci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 OT: Mam blondatej dotaz, pokud si prepnu na US store kde jsou ceny v $, jsem schopnej tam nakoupit na ceskou kartu, popripade vyuzit predplacenky s kreditem v czk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 2, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 OT: Mam blondatej dotaz, pokud si prepnu na US store kde jsou ceny v $, jsem schopnej tam nakoupit na ceskou kartu, popripade vyuzit predplacenky s kreditem v czk? To bohuzel nejde . Jediny zpusob jak muzes platit na us store je si zakoupit predplacene karty s dobijenou castkou ze zahranici . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 nevim jestli to teda uz nejde, ale ja jsem tam normakne kupoval ceskou kartou, naposled kdyz vysla fh2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragoon17 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 Sak aspon tie nejake dema pojdu...ale ja to az vecer vyskusam...taky dark soul 2 demo by nebolo zle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohler Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 akce na předplacenou kartu na 1500 Kč v Datartu, cena jen 999 Kč http://www.datart.cz/Prislusenstvi-Xbox360-MICROSOFT-X360-Live-Predplacena-karta-1500-Kc.html?utm_source=heureka.cz&utm_medium=priceindexer&utm_campaign=feed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 jo ta akce na predplacenku uz je v threadu o slevach, ale dik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Duben 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Balíček od Microsoftu za 149USD Obsahuje roční předplatné: Office 365 Xbox Live Xbox Music Wi-Fi + Skype Unlimited World Odkaz: http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Office-365-Home/productID.316045200?icid=Homepage_Hero_2_WorkPlay_Bundle_040615 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartiik44 Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 vsak jsem mu to ted napsal ze mam US a tam to je :D u US regionu mate mnohem vice veci :) promiň, nevšiml jsem si :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Duben 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 (upraveno) Forza Horizon 2 Digitální edice - 1279,20 Kč Forza Horizon 2 Car Pass - 249,50 Kč Forza Horizon 2 Deluxe edice - 1399,30 Kč Forza Horizon 2 Ultimate edice - 1665,30 Kč Jarní slevy: Season Pass k různým hrám Pár herních blbostí Akce začínají od dnešního dne, takže každý den budou nové. http://www.xbox.com/cs-CZ/promotions/sales/springsale Upraveno Duben 7, 2015 uživatelem hackys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Si tam ty slevy na Microsoftu prehazujou jak horky brambory. Vcera vecer se na cz store objevil Max: The Curse of Brotherhood za 97Kc. Rano uz nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragoon17 Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 http://www.xbox.com/cs-CZ/promotions/sales/springsale ...dufam ze sa tam objavi dlc na forzu horizon 2 to by som bral hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 na xbox 360 je hra serious sam ,škoda že neni i na xbox one .:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milu8 Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Budou se věci ve Spring Sale měnit nebo je to konečná nabídka? Zatím jsem si nevybral :D :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Duben 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Každý den by se hry měly měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Dneska přišel leták z EW a je tam Xone za 10999 + k tomu zdarma druhý ovladač roční předplatné live a forza 5 myslím že hodně dobrá cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteGamerSVK Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Kde na konzole nájdem tie spring sale keď mám CZ región? Dik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragoon17 Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Pribudli 2 nove hry Max za 75 korun a este nejaky rabbids akcia z 1200 na 600 kc...toho maxa som hneď kupil, bo ajchy treba zbierat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Rád bych koupil Tetris ale na CZ marketu to stáhli a odjinud mi to háže chybu že to nejde koupit jde to nějak vochcat jako to šlo na x360? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.