flesh light Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 R1 mount caragor Nemám ho?Mačkám R1 a nikde se neobjeví?Mám ho někde najít v té kleci?Já toho prvního asi zabil..to ho mám pustit ?Nebo co ted?kde se objeví?když seskočím dle návodu a držím R1 tak se nikde neobjevuje. Jak na něm jezdit?? Caragor je ta jízdní stvůra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Musí být někde pod zdí aby si na něj mohl skočit, až bude pod tebou, tak se objeví, že máš zmáčknout R1 a pak si ho jen zkrotíš. Časem získáš dovednost, že ho budeš moct osedlat i ze země, ale to je až v druhé půlce hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Listopad 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 ok,tak díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 Ty runy do meče.Čtvereček píše,že je rozbije?K čemu to je dobré?Když jsem zmačknul čtvereček na všechny v inventáři zmizely a nemám ted žádnou?K čemu to je dobré zmačknout ten čtverček?Vůbec není moc přehledné plnění těch run do mečů či luku..to se má vyměnovat podle druhu nepřátel? Nebo jich má svítit na luku či meči co nejvíce? Nikde není návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Listopad 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 (upraveno) Zjistil jsem,že hlavní mise vás nepustí pokud nepoužíváte nepřehledný systém komb jinak nemůžete hrát..takže nutit hráče používat komplikované prsto-lamové-mačkání a při tom nabíhající nekonečné množství orků do toho cíle utečou a jejich eliminace není považována za dokončení mise dokud není používáno prsto-lamové-kombo. Hmm celá serie byla již od ps3 nehratelná a tahle taky akorát použitím chitů na nesmrtelnost se to dalo. Tohle nebudu dohrávat ze začátku vás to naláká a pak uplně nepřehledný zmatek to je celé.Všude navíc stále na sebe poutající warchief ,kteří nabíhají a spuští animace ,takže ani nevidíte kam běžíte. -Odfláknuté a nepřehledné ovládání -nesmysl s výběrem cílů -prsto-lamová komba stačilo by tlačítko "turbo. Upraveno Listopad 18, 2014 uživatelem flesh light konečný verdikt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Dnes mi to stahovalo patch přes 8gb neví někdo co obsahuje? Nějaké DLC zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 (upraveno) Ty runy do meče.Čtvereček píše,že je rozbije?K čemu to je dobré?Když jsem zmačknul čtvereček na všechny v inventáři zmizely a nemám ted žádnou?K čemu to je dobré zmačknout ten čtverček?Vůbec není moc přehledné plnění těch run do mečů či luku..to se má vyměnovat podle druhu nepřátel?Nebo jich má svítit na luku či meči co nejvíce? Nikde není návod Omlouvám se, že reaguji na tak starý příspěvek, ale kdyby to někdo četl, tak aby ho to neodradilo od téhle výborné hry. Systém run je poměrně přehledný a jasný, žádný návod není potřeba. Zásobník na runy, ze kterého si vybíráte na zbraň tolik run, kolik máte odemčeno, je omezený. Čtverečkem se tedy můžete zbavit slabých run, které byste nevyužili. Pomačkat vše a pak se divit není dobrý nápad;-) Zjistil jsem,že hlavní mise vás nepustí pokud nepoužíváte nepřehledný systém komb jinak nemůžete hrát..takže nutit hráče používat komplikované prsto-lamové-mačkání a při tom nabíhající nekonečné množství orků do toho cíle utečou a jejich eliminace není považována za dokončení mise dokud není používáno prsto-lamové-kombo.Hmm celá serie byla již od ps3 nehratelná a tahle taky akorát použitím chitů na nesmrtelnost se to dalo. Tohle nebudu dohrávat ze začátku vás to naláká a pak uplně nepřehledný zmatek to je celé.Všude navíc stále na sebe poutající warchief ,kteří nabíhají a spuští animace ,takže ani nevidíte kam běžíte. -Odfláknuté a nepřehledné ovládání -nesmysl s výběrem cílů -prsto-lamová komba stačilo by tlačítko "turbo. Nepřehledný systém komb??? Warchief se zabije tak, že využijete jeho slabinu, to s komby nemá nic společného. Nekonečné zástupy orků vůbec nemusíte zabíjet, protože jakmile sundáte warchiefa, tak se rozutečou;-) Warchief na sebe (velmi efektně) upoutá pozornost jen při příchodu na bojiště, takže netuším, jak tohle může někoho zmást;-) Upraveno Březen 20, 2015 uživatelem metuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuchmi Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 To máš těžký, když někdo něco neumí nebo často umírá a kope kolem sebe, že je to špatný, nehratelný :-D asi to nebude mít několik ocenění "hra roku" bezdůvodně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 S těma Warchief,se nabalují do trsu na něj,takže se k němu nedá ani přiblížit tak asi v první misi.Jinak jsem na střeše a oni běhají okolo ve snaze mě sejmout slezu a rubu warchief a ten trs hned hupsne na mě a já zase hned na střechu. Opravdu,ale opravdu se NEROZUTEČOU. Obklopují ho. Warchiefs jsou i nižší hodnosti a těch je okolo spousta a spousta,takže rubeš jednoho a jak běháš okolo nabíhají animace těch okolo civících a spuští ty úmorné tupé animace. -Ovládání opravdu děsivý,děsivý -nemožnost ukládat hru,kdy ty potřebuješ tomu pomáhá......NE,nepomáhá. -pokud nejsou v pokročilých levelech likvidováni přesně....tak,bububu okamžitý RESTART mise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuchmi Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 Warchiefa musíš prvně zabít, pak se rozutečou. Nevím v jaké fázi hry seš, ale za mě sem si vždy přál aby bylo orku co nejvíce. Když už máš komba (která jsou přehledná, zmáčknout dvě tlačítka najednou jde úplně v pohodě) tak je to úplná pohoda bojovat i proti víc jak dvaceti. Ovládání není děsivý, jen to asi neumíš. Hra se uloží vždy když jsi mimo kombat respektive když tě přestanou pronásledovat. S tím posledním nevím co myslíš, ale ano par misí je, že musíš zabíjet aniž by tě z pozorovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 (upraveno) :)ok chuchmi Tím posledním jsem myslel jak musíš zabíjet přesně nějakým krkolomným kombem a když ti utíkají do všech stran a zabiješ je běžně(pohodlně) tak to NEPLATÍ a musíš restart celou,uplně celou misi,fakt dobrý nápad. Upraveno Březen 21, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuchmi Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 Nějak tě to musí ta komba naučit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 Ale ne 10x restartem do všech stran se rozprchávajících cílů:D kde se objevují stále dokola animace warlordů a těch je okolo několik po jejich animaci nevíš na jakou stranu ti běžel a můžeš začít znova. Takhle nepřehledné to bylo i na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 Prosim Vas kdyz stahnu hru ze storu bude obsahovat cestinu? Diky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 Urcite ne, Mordor vubec v cestine nevysel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlas_jakub Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 zdar borci, jak mohu ovládat orky? jsem cca ve 20% hry a pořád nevím jak je mám ovládat, tak aby mi např. pomohli pri fightech.. ikdyz vim, že se orkové mezi sebou lehce zabíjejí, tak menší pomoc pri fightu, kde je na mě 30 orku bych uvítal. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Ahoj taky jsem si nedavno poridil goty edici. Mam odehrano 20 hodin uz pokud uz mas tu schopnost tak koleckem. Podrz dokud se nenaplni ukazatel az se naplni je stebou a pak uz jen staci zmacknout sipka nahoru. Zalezi je to delsi nebo pak muzes potichu k nim prijit zezadu je to rychlejsi nebo na ne skocit z vrchu taky rychlejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.