Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otevření Xbox 360 S - problém

MekliCZ

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

YT jsem zkoušel, ale vždycky to tam bylo tak ♥♥♥♥♥♥ně natočeno, že tam prostě nebylo vidět, jak to dělá... každopádně xbox rozdělán a k zlosti jsem zjistil, že k vyčtení dvd keye z mechaniky potřebuju čim od xecuteru :grr:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Hoj, oddělal jsem ty boční krytky (u HDD a na druhé straně), vyndal jsem wifi modul, rozcvaknul capky na jedné straně, na té druhé, kde je samolepka pro záruku jsem si vyvrtal dírku, na ixtreme fóru je tak nějak ukázáno, jak tam má ta dírka být. Oddělal jsem jedni stranu, násilím vyrval přední panel (i když to bude lupat, mě se to nezlomilo, takže trochu zaber), pak oddělal zbytek plastů, rozšrouboval a byl jsem tam :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Vrtat do konzole je zvěrstvo.Já to dělám tak, že dlouhý tenký plochý šroubovák nasunu pod ty dvě packy na straně kde je samolepka až na doraz.Nechám ho tam aby nadzvedával ty zámky, konzoli otočím samolepkou k sobě a palcema na to místo zatlačím. Rozcvakne se to jako nic.

Odkaz ke komentáři

• 0
MekliCZ napsal:
Možná to je zvěrstvo, ale dnešní ceny flashů... to je fakt moc

přesně tak krapet předražene ,to raději budu hrat orginál hry ,už z duvodů toho že bych musel hry vypalovat jak jsem zde někde četl jaky s tim vypalovaním jsou patalie a kolik se u toho zniči DVD to už je levnější si tu hru koupit orginál jen můj názor na to

Odkaz ke komentáři

• 0

no nevím je to tvůj názor ale je to jednoducha matematika když cena flashe je kolem 500kc a 10dvd stoji 265kc + vypalovačka ihas B 800kc tak je to osmnáct stovek kdyby dva litry to máš tak dvě novinky v akci a pak už kupuješ jen dvd.

Upraveno uživatelem Samopall
Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators
Možná to je zvěrstvo, ale dnešní ceny flashů... to je fakt moc

Ne možná, je to zvěrstvo. Xmodova reakce nebyla na cenu čehokoliv, ale na způsob rozdělání konzole.

Stačí na to sada speciálních nástrojů které lze pořídit na úrovni 200-250 Kč a konzoli když otevřeš a zavřeš, tak to nikdo nepozná. Neodšípneš jediný kus plastu, nepoužiješ ani zlomek násilí.

Ale rozumím, za ty prachy je lepší znásilnit plasty, navrtat díru a sem tam nějaký ten plastový klip urvat :roll:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu