MekliCZ Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Ahoj, zasekl jsem se u rozcvakávání šasi u samolepky. Můžete prosím někdo pomoct? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Penax Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 (upraveno) Vyzkoušel bych www.youtube.com Ach jak já ten internet zbožňuji :google: Upraveno Listopad 27, 2014 uživatelem Penax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MekliCZ Odesláno Listopad 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 YT jsem zkoušel, ale vždycky to tam bylo tak ♥♥♥♥♥♥ně natočeno, že tam prostě nebylo vidět, jak to dělá... každopádně xbox rozdělán a k zlosti jsem zjistil, že k vyčtení dvd keye z mechaniky potřebuju čim od xecuteru :grr: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Jak si to pls rozdělal ? Jsem taky něco vyděl a YTB ale tam to nebylo dobře vidět kdybych někdy chtěl xbox vyčístit od prachu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MekliCZ Odesláno Listopad 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Hoj, oddělal jsem ty boční krytky (u HDD a na druhé straně), vyndal jsem wifi modul, rozcvaknul capky na jedné straně, na té druhé, kde je samolepka pro záruku jsem si vyvrtal dírku, na ixtreme fóru je tak nějak ukázáno, jak tam má ta dírka být. Oddělal jsem jedni stranu, násilím vyrval přední panel (i když to bude lupat, mě se to nezlomilo, takže trochu zaber), pak oddělal zbytek plastů, rozšrouboval a byl jsem tam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Listopad 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2014 Vrtat do konzole je zvěrstvo.Já to dělám tak, že dlouhý tenký plochý šroubovák nasunu pod ty dvě packy na straně kde je samolepka až na doraz.Nechám ho tam aby nadzvedával ty zámky, konzoli otočím samolepkou k sobě a palcema na to místo zatlačím. Rozcvakne se to jako nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MekliCZ Odesláno Listopad 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Možná to je zvěrstvo, ale dnešní ceny flashů... to je fakt moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 MekliCZ napsal: Možná to je zvěrstvo, ale dnešní ceny flashů... to je fakt moc přesně tak krapet předražene ,to raději budu hrat orginál hry ,už z duvodů toho že bych musel hry vypalovat jak jsem zde někde četl jaky s tim vypalovaním jsou patalie a kolik se u toho zniči DVD to už je levnější si tu hru koupit orginál jen můj názor na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 (upraveno) no nevím je to tvůj názor ale je to jednoducha matematika když cena flashe je kolem 500kc a 10dvd stoji 265kc + vypalovačka ihas B 800kc tak je to osmnáct stovek kdyby dva litry to máš tak dvě novinky v akci a pak už kupuješ jen dvd. Upraveno Prosinec 28, 2014 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 28, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Možná to je zvěrstvo, ale dnešní ceny flashů... to je fakt moc Ne možná, je to zvěrstvo. Xmodova reakce nebyla na cenu čehokoliv, ale na způsob rozdělání konzole. Stačí na to sada speciálních nástrojů které lze pořídit na úrovni 200-250 Kč a konzoli když otevřeš a zavřeš, tak to nikdo nepozná. Neodšípneš jediný kus plastu, nepoužiješ ani zlomek násilí. Ale rozumím, za ty prachy je lepší znásilnit plasty, navrtat díru a sem tam nějaký ten plastový klip urvat :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MekliCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.