Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 329
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

GL všem... Teď jsem tam volal ještě a pokud jste udělali třeba milion objednávek špatně a miliontá první je ta sprváná, tak nezáleží na čase objednávky, kterou jste udělaly jak poslendní, nýbrž platí ta první s tím, že si zbytek přiřadí. Takže začínám chytat trochu naděje, jelikož 16:05 měl snad jen jediný člověk v potvrzení mailu, co jsem tak četl, ale raději se neraduji...

Edit:

tak pri poctu 5 ks, je to bez sance, takze uz jen jrc

Na FB se psalo, že mají 10 Ks, 5 se přiřadilo automaticky těm nejrychlejším a u dalších 5 se kontroluje čas a správnost.

Odesláno
klasicka byla vzdy 8150+- a s hrou za 8800 (jedno jestli GTAV,Driveclub)

nejvic smutne je to,ze hry se kupuji za 800 na ps4 a u nas musi byt pravidlo ze nova je 1500+ a vice okolo 1699. Protoze je to nejak urceno dle vyssiho kurzu no ptakovina (taky rozhoduje,jak je velky shop)

Takže JRC, shop jako kráva, dá cenu 1799,1899 a 1999, ale malý shopy dají o stovky levněji :)

Odesláno

Teď jsem se dostal na ten mail a ani potvrzení z DATARTu tam není..ani operátorka objednávku nenašla i když jí systém přijal. Paypal samozřejmě výpis ukazuje jako uskutečněnou platbu...myslím, že jsem nejspíš taky ze hry pokud v tom nemají bordel v datartu.. psamek: to ještě nic neznamená..klidně můžeš mít druhou objednávku..mezi těch 27 se klidně mohlo nacpat 25 jiných objednávek od lidí co kupovali třeba žehličku (no pravděpodobně ne úplně druhou ale rozumíme si :))

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu