psamek Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 ono to možná půjde poznat s čísla objednávky moje končí 02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 19, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Já platil přes servis24 to je hned zaplaceno,ale na rovinu je mi to celkem buřt jestli bude nebo ne ,ale na to že sem k tomu sednul až dnes oproti jinejm bláznům:) Tak pokud je ti to jedno jak píšeš, tak ji máš zřejmě jen na kšeft. Takže pokud ti to vyjde a dostane se na tebe, tak ji od tebe odkoupím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Jo já čekuju jinej mail než na jakej mail paypal účet :) to bude tím..tak to musím počkat domů protože si nepamatuju heslo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Volal jsem tam a nikdo neví, kdo to bude mít, prý nejdéle do pondělí dají vědět, nicméně mě se změnil status objednávky na "čeká na dodání od dodavatele", ale prý to nic neznamená... takže nikdo nic neví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 třeba jo,ale jsem zvědavej podle čísel objednávek co tam lidí píšou na FB by to mohlo sedět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 co máš za poslední 4 čísla na objednávce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 ja mam pismena a cisla :)ted tam volam. asi maji mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 jo tak mám číslo 6127 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Jaký máte čas přijetí potvrzovacího mailu? Já mám 16:05 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Tak to jsi podemnou a ja mám smůlu jelikož jsem před sebou napočítal tak 30 lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 tak pri poctu 5 ks, je to bez sance, takze uz jen jrc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 GL všem... Teď jsem tam volal ještě a pokud jste udělali třeba milion objednávek špatně a miliontá první je ta sprváná, tak nezáleží na čase objednávky, kterou jste udělaly jak poslendní, nýbrž platí ta první s tím, že si zbytek přiřadí. Takže začínám chytat trochu naděje, jelikož 16:05 měl snad jen jediný člověk v potvrzení mailu, co jsem tak četl, ale raději se neraduji... Edit: tak pri poctu 5 ks, je to bez sance, takze uz jen jrc Na FB se psalo, že mají 10 Ks, 5 se přiřadilo automaticky těm nejrychlejším a u dalších 5 se kontroluje čas a správnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Ten čas je divný pokud je na FB že se začlo 16:16 :) Jinak mojí objednávku tam prý ani nevidí v systému...no má my zavolat operátorka pokud něco zjistí..taky už se upínám jen na jrc..skoro mám pocit že na tom datartu to bylo ve dvou vlnách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 ona je taky otazka, jestli vyhrala protekce nebo to byl fair play Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Samozřejmě fair play :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 jinak pro zajimavost: Cena za kterou Sony prodavala tuto konzoli odberatelum je 10350,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 :) To nás ještě pěkně oholili...za kolik prodávají klasický verze víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Tak samozřejmě mám smůlu někde jsem pár vterinek zaspal ... Shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 klasicka byla vzdy 8150+- a s hrou za 8800 (jedno jestli GTAV,Driveclub) nejvic smutne je to,ze hry se kupuji za 800 na ps4 a u nas musi byt pravidlo ze nova je 1500+ a vice okolo 1699. Protoze je to nejak urceno dle vyssiho kurzu no ptakovina (taky rozhoduje,jak je velky shop) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 klasicka byla vzdy 8150+- a s hrou za 8800 (jedno jestli GTAV,Driveclub)nejvic smutne je to,ze hry se kupuji za 800 na ps4 a u nas musi byt pravidlo ze nova je 1500+ a vice okolo 1699. Protoze je to nejak urceno dle vyssiho kurzu no ptakovina (taky rozhoduje,jak je velky shop) Takže JRC, shop jako kráva, dá cenu 1799,1899 a 1999, ale malý shopy dají o stovky levněji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 tak jrc ma jeste jine ceny nez elektra jako EW,datart a casto maji promo akce dotovane,takze hry za 1kc nebo 300. Kdyz EW dotovalo Norsko,tak GTA V co byli v akci za 999 minule vanoce a nakupni cena byla 1,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Hmm tak jestli jenom 5 Ks tak to se na mě asi nedostalo protože prvnímu kdo to má končí cislo objednávky 5975 a já mám 6002...doufám ze vrátí prašulky co nejdřív... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Teď jsem se dostal na ten mail a ani potvrzení z DATARTu tam není..ani operátorka objednávku nenašla i když jí systém přijal. Paypal samozřejmě výpis ukazuje jako uskutečněnou platbu...myslím, že jsem nejspíš taky ze hry pokud v tom nemají bordel v datartu.. psamek: to ještě nic neznamená..klidně můžeš mít druhou objednávku..mezi těch 27 se klidně mohlo nacpat 25 jiných objednávek od lidí co kupovali třeba žehličku (no pravděpodobně ne úplně druhou ale rozumíme si :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Je kolem toho takovej humbuk, že to ani nemohlo dopadnout jinak. Já se toho trapasu přestal účastnit v momentě, kdy tam datart dal to upozornění o objednávkách a platbách a navíc v práci mám mašinu, která reagovala opravdu hodně pomalu. Nechápu doteď proč jen online platba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 To hrač123:taky možnost ,ale jak jsem psal nějak mě to netrápí já jsem k tomu zašel nějakých 20 minut než to spustili,ale těch lidi co u toho bylo nalepenych od toho 16 a maj prd ty to musí ♥♥♥♥i.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.