headhot Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Jak se rika,stesti preje pripravenym. Ja jsem tu konzoli puvodne ani nechtel,ale pak jste udelali v jinem vlaknu hype,takze jsem si musel poridit dva kousky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Já to měl úplně obráceně..zapojil jsem se i do výtvarných soutěží ale štestí nepřálo jak na soutěže tak ani na možnost si jí koupit. Jak jsem o ní tolik stál tak jsem úplně ztratil zájem. Shánět jí teď je už nad rámec toho co hodlám vynaložit jak finančně tak časově :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Spis mi prijde, ze polovina tech, co to ma, jsou lidi, co chteli jen normalni konzoli nebo to meli na kseft. Nadsencu, co to ma, tolik neni a to me moc mrzi...mrzi me, kdyz vidim rozbalenou edici za 300k na bazosi, kdyz vim, ze js osobne bych ji kazdy den hladil a 2x denne bych z ni utiral prach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 myslim,ze kdyby jsi mel tu moznost, uz ji mas na aukru:) Hrac: ja pouzil sve kontakty a stejne mi to bylo k prdu,kdyz facebook to posral. Na facebook,co jsem videl zenskych, co to koupilo. Asi partneri,co maji doma zeny na materske, takze je poradne vyuzili. Nastesti mi to jedna mamina prodala,takze me to ve vysledku stalo z usa a eu verzi na 40k. Popravde mi to dost nabouralo plan na pristi rok. Takze budu muset obetovat nektere kousky jako batman, hold neda se nic delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Jak jsem psal, já bych to neprodal. Od mala hraju na PSku, taky to je pro mě srdcová záležitost i přesto, že do her nervu statisíce jako vy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 tak to chce zkusit ty,co maji rozdelanou konzoli a taktne jim naznacit,ze to takovou cenu opravdu nema. Za rozbalenou stejne vice jak 20k nedostanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 To jsou blázni, nebo to já nepobírám. muže mi dát někdo nejakej příklad, kdy by limitovaná edice nejake spotřební elektroniky (tisíce kusů nečeho čeho jsou po světe miliony) časem získala tak ne ceně. Jo kdyby to byl nejakej legendární herní automat. nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Já jsem to psal pár příspěvků zpět. Sešlo se několik okolností a mimořádný hype, který je okolo prostě ceny vyhnal nahoru. Můj osobní tip: ti, co to kupují teď za 40, 50,60 nedejbože za víc v domnění, že na tom za pár let trhnout víc...prodělají. Kdo to chce do sbírky za rozumnou cenu, ať počká. Ceny půjdou dolů. Můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 cena bude kolisat jeste,ale az to pak vykoupi sberatele,co to nebudou chtit preprodavat,tak cena poroste, je to tak u vsech edici,ktere jsou ciselne limitovane a vi se o nich,ze se nebudou znova vyrabet. Vzdycky se objevi novy a novy sberatel,co proste toto musi mit. Casto mam doma kusy,co uz me osobne nezajimaji a pockam vzdy na vhodnou dobu az o danou vec bude zajem. A zisk nikdy neutece. Je to vzdy o analyze trhu,tedka se proste prodava a cekat u neceho takoveho,ze ji nekdo bude nabizet za nakupku je utopie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Nějak nechápu to šílenství kolem toho ,bych si to za 20 tisíc nekoupil ikdyby to bylo zlaté jinak pro sběratele prosim ale aby to lidi přeprodávali za nehorázne pěnize to nepochopim nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hackman Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Moc nechápu ty reakce tady ... Kdybych to vyhrál, tak to taky okamžitě prodám za co nejvyšší cenu. A proč? Protože to radši přenecham někomu, kdo si toho bude vážit a kdo o to bude opravdu pořádně stát. Mně stačí normální PS4, má pro mě stejnou hodnotu. Tak proč to neprodat a nekoupit si zase od někoho jinýho něco o co stojim pořádně já. Ať si každej dělá s výhrou co chce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 23, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Moc nechápu ty reakce tady ... Kdybych to vyhrál, tak to taky okamžitě prodám za co nejvyšší cenu. A proč? Protože to radši přenecham někomu, kdo si toho bude vážit a kdo o to bude opravdu pořádně stát.Mně stačí normální PS4, má pro mě stejnou hodnotu. Tak proč to neprodat a nekoupit si zase od někoho jinýho něco o co stojim pořádně já. Ať si každej dělá s výhrou co chce ... Trochu si to co píšeš odporuje v základní myšlence. Rád bys svoji výhru přenechal někomu, kdo si toho bude vážit - to je velmi šlechetné, ovšem za co nejvyšší cenu, ať na tom trhneš balík, takže zase ti tolik o tu radost těch co to doopravdy chtějí evidentně nejde. Já ti řeknu čím bys teda těm kteří o to vážně stojí udělal opravdovou radost - kdyby se lidi jako ty vyprdli na to cpát se do soutěže o něco, co vlastně ani nechtějí. Potom by to totiž dost možná zbylo na každého kdo o tu konzoli má skutečně zájem. Ten by totiž z ní měl největší radost kdyby ji získal za to, za co se nabízí. To, že jim to díky těm spekulantům nebylo umožněno a tak za ní přeplácí neuvěřitelné peníze na úrovni 100-200% je už pak jen jejich beznaděj a nemožnost tu konzoli sehnat jinak. To už ale nemá s radostí nic společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 (upraveno) jen par drobnosti me na tom bavi Upraveno Prosinec 23, 2014 uživatelem kasaco10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vajíčko Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Já ho taky mám. Nechám ho ve skříni rok dva tři to je fuk, můj život není škola a videohry jako mnoha z Vás (tuším podle komentářů). Pak to hodim na ebay a když bůh dá tak si za to pořídím fajn dovču se svoji babou, to mám rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 presne to mam taky v planu. Kdyz to dobre dopadne, snad bude takova mala cesta okolo sveta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hackman Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Vy vidíte šanci jak dostat PS4 zadarmo a my vidíme jak dostat 40-50k zadarmo ... Každý holt soutěží za jiným účelem a nevidím na tom nic špatného. Člověk co jí chce pouze prodat ji vyhrál stejně podstivým způsobem jako ostatní. A ikdyby jí chtěl prodat za 300k a nebo jen tak hodit do koše, tak je to jeho věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 O tohle vůbec nejde....jde o tu omáčku okolo .... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 Zbytecne to resite. Stejne s tim nic neudelate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 Hackman: Tu vůbec nejde o ps4 zadarmo. Ja už svoji mam a tuhle bych klidně koupil za těch 14. Chyba je urcite na straně Sony. Měli to udělat jinak. Např. Kdo nevlastní zadny ps produkt nemel mít vůbec moznost. Taci lide ji zcela jistě prodávají protože vidí 30 000 vydelek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystik Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 Nevim proc je o to takovy zajem za 10let bude 30th vyroci a dalsi konzole ps5 bufe v teto edici a za dalsich 10let opet a tak to pujde stale dokola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 (upraveno) Nevim proc je o to takovy zajem za 10let bude 30th vyroci a dalsi konzole ps5 bufe v teto edici a za dalsich 10let opet a tak to pujde stale dokola... njn ale jde tu o to ze se to prave děje jednou za 10 let a proto je to takova vzacnost..... Upraveno Prosinec 24, 2014 uživatelem Psychos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 24, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 Nevim proc je o to takovy zajem za 10let bude 30th vyroci a dalsi konzole ps5 bufe v teto edici a za dalsich 10let opet a tak to pujde stale dokola... Asi nejsi sběratel, viď? :) Napovím ti - ze nedávno vydražený "starý" Xbox 360 Phat "I Made This" Edition (beztak nejstarší revize Xenon, protože to byla edice ke vzniku této konzole) by se dnes dali koupit umm ..... asi čtyři nextgen Xbox One konzole :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 Osobně kdybych tu konzoli vyhral tak ji ani nerozbaluju a hnet prodávam ale ne za 30 000 tisit a vic ale za normální cenu normálni PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 Ty tak kecas [emoji1][emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 24, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 Za mě rozhodně palec nahoru za tohle :D https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/another-world-20th-anniversary-edition/cid=EP4489-NPEJ00366_00-B000000000001218 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.