Tulen.mirek Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 v jakém Datartu to je? Nevíte podrobnosti k možnostem získání ps4 u jrc a electroworld? Bohužel počítám, že to bude v podobném duchu jak datart, kdyby radši dali několik kousků a půlnoční prodej v kamený prodejně to bych uvítal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 (upraveno) Podle facebookové stránky Playstation CZ/SK jsou naživo k vidění v těchto prodejnách: JRC - OC Chodov, Praha Electroworld - Metropole Zličín, Praha Electroworld- OC Avion, Ostrava - Zábřeh Datart - OC Nový Smíchov, Praha Datart - Galerie Vaňkovka, Brno Na facebooku DATARD a EC taky psali že žádný půlnoční prodej nebude, prostě máme sledovat facebookové stránky na kterých zveřejní od 15.12 do 19.12 odkaz na zakoupení konzole, kdo dřív příjde ten dřív mele. Takže 4 dny musíš neustále aktualizovat jejich stránky aby jsi měl šanci....Od JRC je ale ticho po pěšině, žádné informace. Upraveno Prosinec 11, 2014 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Pěkně trapný, imrvére čekovat FB, to už snad i ta losovačka by byla lepší, tam by měl člověk alespoň nějakou mizivou šanci. A předpokládám, že to tam dají až ten poslední den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 (upraveno) v jakém Datartu to je? Nevíte podrobnosti k možnostem získání ps4 u jrc a electroworld? Bohužel počítám, že to bude v podobném duchu jak datart, kdyby radši dali několik kousků a půlnoční prodej v kamený prodejně to bych uvítal :) v datartu jsem ji dneska videl, pak postnu fotku. Konzole je hnusna, strasne plastova,tvari se dojmem,ze se na ni ani neda hrat. Uvidis na vlastni oci. Jeste, ze tato edice neslouzi k beznemu pouziti Upraveno Prosinec 12, 2014 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 tak sony sem fakt posle na sklad 13 ks PS719853114, no nevim,jestli je to fakt dobry napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 15, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 "Sem" jako do EW? A bude se dát normálně koupit nebo je taky potřeba se převléct do kostýmu Ratcheta? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 jo jako do EW, rovnou pujdou do karanteny a ty lidi,co ho vyhraji na facebooku budou pak osloveni, na ktere prodejne si ho budou chtit vyzvednout a ze skladu ho pak posleme na tu prodejnu. No pozitivi zprava je ta,ze se budu moc vyfotit z tolika kusy na pamatku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Až se půjdeš fotit tak cinkni za hodku jsem u tebe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 tak ve stredu v 10:30 to prijede,ale tezko te pusti security do skladu:) Jsem dostal na starost,ze mam pohlidat osobne prijem a zajistit,aby zadny skladnik konzole neotviral kvuli kontrole navodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 no ty kravo, to je opatreni jako by privezli zlato. bych cekal, ze to v obchodaku berou jen jakp sedivou konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 tak problem u teto konzole je v tom,ze proste nejde reklamovat nebo jakkoliv ziskat znova. Budes si kupovat novou vec a urcite ji nechces mit rozdelanou. Je pravda,ze s k te konzoli budem chovat lepe,nez kdyz jsem prisli Iphone 6:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 :D tak už tiskni kartu zamestnance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Hod jsem pak foto. Te hromadky:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 nebudu lhát, pokud se mi to dostane do ruky, nejdřív zchecknu trh, jestli to uz neni prezrany a cena nesla vyrazne dolu... pokud jo, jsem ochotnej to i třeba 5 let nechat ve skříni. takže za mě určitě na kšeft. navíc jsem to viděl a je to fakt hnusný :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Jak to bude probíhat v tom EW? Něják nemůžu dohledat žádné info na jejich webu...Díky za odpověď EDIT: Už jsem našel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 tak je tu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Nádhera, snad se na mě usměje štěstěna. Sleduju facebook, jak nějáký magor :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Hezky, nafot vsechny na jednou :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Headko u koho makáš? Datart? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 ne pracuji Elkjop Nordic. Akorat u nas maji sklad nay a ew lepsi fotku nemam, nemel jsem dneska moc casu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Aspon jednu bednicku, prosim :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 nahore je rozdelana krabice, jak to vypada,ale dovnitr playstationu nikdo lest nemuze. Neni k tomu ani zadny duvod, navody atd. jsou kvuli tomu zvlast,aby nedoslo k znehodnoceni. Byl to primo od Sony pozadavek,tak jsem jim vysel vstric. Asi nikdo z vas by nechtel kupovat jiz playstation bez origo obalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Fešný. To refreshování DATART FB mě už ale dost nebaví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Jsem zvědavý kolik z nás ji uloví :D jelikož šance jsou téměř nulové :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 (upraveno) Fešný. To refreshování DATART FB mě už ale dost nebaví :) Taky už mě to štve...ale nemyslím si, že to bude dnes a navíc tam píší, že o přesném času nás ještě budou informovat, takže ještě čekám, že před zahájením prodeje dají nějakou indícii nebo něco...každopádně checkuju i EW a už mě to taky štve :D :D Edit: Nemyslím si, že jsou nulové. Pokud budeme refreshovat stránku, nějaký to procento máme :D Upraveno Prosinec 17, 2014 uživatelem Dweightee888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.