Assassin Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Tak jednu z electroworldu mám potvrzenou, už začínám hledat místo na vystavení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 18, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 (upraveno) Tohle a další věci jsou důvodem toho, proč zatracuji sociální sítě, všechny bez rozdílu. Mor lidstva, odchov závisláků. Když to sleduji kolem a kolem, tak nervy které jsem si užil při ponocování a čekání na prodej přímo u SONY v USA a o kterých jsem se v tomto tématu zmiňoval, jsou nic proti tomu jakou frašku z toho udělali tady u nás, jaký balast kolem to doprovází (lajkujte, převlékejte se za *****y, refreshujte 24h denně, pište vtipné příspěvky, vyfoťte se s marťanem, ...). Seriózně, tohle celé je FAIL. Jsem nesmírně rád, že jsem si to odseděl "jen" asi 2 hodiny neustálým obnovováním přetížených stránek Sony a že se mi i přes to přeze všechno podařilo rezervovat tu konzoli ve státech (a možná ne jen jednu :) Snad je vše na dobré cestě, protože už mi přišel od Sony mail, že expedice může nastat teď už kterýkoliv den a ať mám dostatek finančních prostředků tam, odkud jsem zadával platbu. Upraveno Prosinec 18, 2014 uživatelem drak3go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 pekne :D http://www.ebay.com/itm/SONY-PS4-20th-Anniversary-Limited-Edition-PlayStation-Factory-Sealed-NEW-RARE-/251760110867?pt=ES_Videojuegos&hash=item3a9e126d13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 (upraveno) pekne :D http://www.ebay.com/itm/SONY-PS4-20th-Anniversary-Limited-Edition-PlayStation-Factory-Sealed-NEW-RARE-/251760110867?pt=ES_Videojuegos&hash=item3a9e126d13 Víš, co je pěkný? Jak kradeš, ty haj*le. Jak se opovažuješ sem ještě psát, co? To ti to není ani trochu ♥♥♥♥? Je mi z tebe na blití. Edit: Člověk naprosto bez svědomí, patříš do lochu a nikam jinam. Upraveno Prosinec 18, 2014 uživatelem Dweightee888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 (upraveno) Zdá se, že někdo to nepochopil :-D Jinak hodně štěstí, pokud to někdo tomu Španělovi koupí :-D Upraveno Prosinec 18, 2014 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Zdá se, že někdo to nepochopil :-D Jinak hodně štěstí, pokud to někdo tomu Španělovi koupí :-D Podívej se na jeho feedback, nemluvil jsem o tom, co napsal. On tady okradl X lidí o peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 18, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 pekne :D http://www.ebay.com/itm/SONY-PS4-20th-Anniversary-Limited-Edition-PlayStation-Factory-Sealed-NEW-RARE-/251760110867?pt=ES_Videojuegos&hash=item3a9e126d13 Hm, zkus jim tam napsat jestli by ti ji neposlali na dobírku a ideálně k tomu ještě nezadotovali tvůj účet na tipáči s tím, že jako bonus za nákup by tobě a celé tvojí rodině nechali doručit pizzu až do domu. Mnozí zde z fóra by čekali spíš že zareaguješ do jiného tématu. To chce vážně mít koule sem po tom všem psát jen tak jakoby se nechumelilo :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Podívej se na jeho feedback, nemluvil jsem o tom, co napsal. On tady okradl X lidí o peníze. Aha, moje chyba, omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Taky mě to refreshování vůbec nebaví...a navíc to vidím až na poslední den což je pátek a to budu od 8mi někde na pivu a ne refreshovat FB. Ocasovina..Moje jiedná naděje se tedy upíná na JRC a že mě vyberou abych si jí koupil...A i kdyby..no nic obejdu se bez ní. Zase 14 000 doma neni zlé :) Lednové výprodeje to uživí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 (upraveno) Ten rozptyl v prodejích na ebay je naprosto šílený....jsou tam nabídky, kterých si nikdo nevšímá za 18k a naproti tomu jsou tam prodeje za 80k..blázni...jinak konzolí je tam relativně dost....Chleba se bude lámat až to odtamtud zmizí... Jinak jsem četl článek, že SONY se to vůbec nelíbí to přeprodávání.....no vůbec bych se nedivil, kdyby jich ještě pár dovyrobili :-) Nebo příští výroční konzole se bude prodávat za víc... Upraveno Prosinec 18, 2014 uživatelem Smartmax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 SONY může maximálně držet pysk..mě se taky nelíbí jak s jejich distribucí naložili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Ten rozptyl v prodejích na ebay je naprosto šílený....jsou tam nabídky, kterých si nikdo nevšímá za 18k a naproti tomu jsou tam prodeje za 80k..blázni...jinak konzolí je tam relativně dost....Chleba se bude lámat až to odtamtud zmizí...Jinak jsem četl článek, že SONY se to vůbec nelíbí to přeprodávání.....no vůbec bych se nedivil, kdyby jich ještě pár dovyrobili :-) Nebo příští výroční konzole se bude prodávat za víc... tech si nikdo nevsima,protoze ma vysoke datum,takze vsichni biduji ty co konci a pak se jede znova,kdyz se neuspeje. Nejvic se tedka prodava v UK, kde bylo jen 150 ks a v CR 100 a ve Francii 500. Chapu,za tamni komunita hatuje sony,co se da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Pokud jsem si správně všiml, tak ta 18k nabídka končila v řádu hodin.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 No většinou se čeká do poslední minuty..pak to může vystřelit klidně na trojnásobek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Ebay. com je už přeplněný a ty ceny tam jsou "docela nízké" zajímavější je to na ebay.co.uk nebo ebay.de. Teda pokud to není to samé, jenom jiné převody měn...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Jiné země...to může být drastický rozdíl...Otázka je jestli neni lepší to za 18000 + 1500 pošta + clo vzít z USA nebo házet desetitisíce na UK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Nelisi se to i cislem vyroby? Nebo do otevreni se nevi, jaky ma cislo? A 100 pro CR je celkem dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 nase konzole je urcena pro EU a turecko. Ean kod maji vsechny stejne a cislo jake budes mit zjistis pouze tehdy,kdyz tu krabici otevres,coz vetsina lidi neudela,kazdy ji chce mit novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 moznost nakupu japonske edice :) http://www.nin-nin-game.com/en/japanese-import-ps4-systems/13947-playstation-4-20th-anniversary-limited-edition-ps4-brand-new-en.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Tak se mi podařilo v datartu udělat objednávku a zaplatit tak sem zvědav jak to dopadne ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 To se povedlo asi 1000 lidí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Účast byla hojná TO JE FAKT,peníze ihned připsány, potvrzeno emailem,tak uvidíme jak se pochlapí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Já platil přes paypal. Žadný mail o potvrzení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 to jsem fakt zvedavej,jak to dopadne, v EW to na store radsi nedavali,protoze system to neumoznuje nejak omezit,aby si tolik lidi objednalo v ten samy cas. No bude to epic fail. Alespon datartu naskacou pekne uroky za nase penize nez nam je vrati:D 5 ks a tisice objednavek v samy cas:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Já platil přes servis24 to je hned zaplaceno,ale na rovinu je mi to celkem buřt jestli bude nebo ne ,ale na to že sem k tomu sednul až dnes oproti jinejm bláznům:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.