grinderwolf Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Pro me jednoznacne Medal of Honor Heroes 2 a Syphon Filter Logan´s Shadow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 jackass a moh heroes 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Pro mě Star Wars Battlefront RS a NHL 07 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 u mě je jich hrozne moc, treba new pursuit force, nebo silent hll... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelv Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 u mě je jich hrozne moc, treba new pursuit force, nebo silent hll... :) VÍM ŽE TO NENÍ MŮJ TOPIC a nemám co dotoho kecat. Ale když se Vám zdá více her na TOP...klidně je vyjmenujte více..... každá hra má u mně hlas.... dělam si statistiku...žebříček..... TOP momentálně celkově zde na forech 1-10.místo Grand Theft Auto: Liberty City Stories....21 Grand Theft Auto: Vice City Stories.......19 Medal of Honor: Heroes.......................18 Tekken: Dark Ressurection...................18 Burnout Dominator ( Legends)...............16 Call of Duty: Roads to Victory...............15 Killzone: Liberation..............................15 Loco Roco.........................................15 Syphon Filter: Dark Mirror.....................14 Daxter..............................................13 silent hill origins už stoupá na žebříčku 19.místo eště pár hlasů a je mezi TOP Můj favorit Jeanne D'Arc se drží stále poněkud níže.......34.místo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Final Fantasy Tactics + Jeanne D´Arc Ratchet & Clank Size Matters Syphon Filter Logan´s Shadow Burnout Dominator Puzzle Quest Metal Slug Anathology The Warriors Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Monster Hunter Freedom 2 - Zábava na dlouhé hodiny... v téhle hře jsem se opravdu našel... první hra kterou hraju takhle dlouho, a taky ještě hrát budu... FF:CC - Parádní hra, až tomu budu naprosto rozumět ( v březnu AJ verze ) budu ještě spokojenejší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Monster hunter freedom 2 Syphon filter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 SH: Origins a Syphon Filter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Buď MoH: Heores 2 (hlavně multiplayer) nebo Monster hunter freedom 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Sillent Hill: Origins ... hry v současný době a jednim slovem mazec :) Tonb Raider: Anniversary ... stále rozehraná :lol: Burnout Dominator ... fakt pecka na další si asi nevzpomenu :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Nej hra:Manhunt2,SH:Origins,Pursuit Force:Extreme justice,dungeon explorers Propadák roku:Ricky pointing 2007:Preasure play Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tox Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 wipeout pulse ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 killzone-stravil sem u nej hafec casu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Killzone kua ted si nejsem jistej ale Test Drive Unlimited vyšel 2007 ?? jetsli jo tak to bude jedna z nejlepších .. a Juiced 2 mě taky nakonec roku dost překvapilo ALE JEDNOZNAČNĚ NEJLEPŠÍ HRA ROKU JE ---> God of War: Chains of Olympus DEMO !! :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelv Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 STATISTIKA HLASOVÁNÍ NA CONSOLE FORU z různých topiců (BEST GAMES) aktualizováno 1. Grand Theft Auto: Liberty City Stories...21 2. Grand Theft Auto: Vice City Stories......19 3. Medal of Honor: Heroes......................19 4. Burnout Dominator ( Legends).............18 5. Tekken: Dark Ressurection..................18 6. Killzone: Liberation............................17 7. Syphon Filter: Dark Mirror...................16 8. Call of Duty: Roads to Victory.............15 9. Loco Roco.......................................15 10. Daxter............................................13 11. Chili Con Carnage..............................13 12..NHL 07............................................11 13. Pro Evolution Soccer 6.......................11 14. silent hill origins................................11 15. SSX on Tour....................................10 Každej kdo se zmíní o nějaké hře na tomto foru, tam kde se hlasuje o NEJLEPŠÍ...atd ZAZNAMENÁVÁM.... a podle mejch údajů je pořadí zatím takovéto.... Největší nárůst v žebříčku zaznamenává SILENT HILL už je 14tý TAK KDO JEŠTĚ NEHLASOVAL HLASUJTE!!!!!!!! PROSÍM PIŠTĚ PŘESNĚJŠÍ NÁZVY HER..... neéééé žádné zkratky špatně se mi to luští... viz.př. MHF2 ___________________________________________________________ statistiku dělam kvůli tomu abych věděl která hra je fakt dost dobrrá a stojí zato si zahrát...... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 MHF2 - monster hunter freeeeeeeedooooom 2 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 vidim že monstre hunter freedom je dost populární ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 KILLZONE..nej hra na psp urcite na 100% lepší neznám,pak jeste dobra je Chilli Con Carnage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 i killzone je docela hraná har:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Juiced 2 JackAss hmmm.. best Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 omg big tony on se neptá na top 7 :D nj a tak mě se všechny pařili více než dobře,každá navíc z trochu jinýho žánru:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts