komoon Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 čau lidi, nějakou dobu jsem neměl kvůli práci čas, takže jsem na cca 2,5 roku vypadl z dění ohledně xboxu. Mám staršího tlusťocha, mechanika lite-on, ten ještě co neměl ještě žádnou kloudnou vnitřní paměť(arcade verze). Víceméně jsem přestal hrát novinky, když vyšlo apk 2.5, tudíž mám verzi flashe před tímto. Chci se zeptat, jestli tohohle dědka půjde ještě nějak oživit, třeba koupit hdd a udělat nový flash, abych si zahrál něco novějšího (např gta5)? Díky za případné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 proč by to jako nešlo... sám píšeš že si na něm hrál takže stačí nový flash a hardisk nebo fleshku a můžeš pařit gta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komoon Odesláno Leden 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 proč by to jako nešlo... sám píšeš že si na něm hrál takže stačí nový flash a hardisk nebo fleshku a můžeš pařit gta No právě o tohle mi šlo, nevím jaká je teď verze flashe, takže jsem se radši ptal, vůbec jsem dění okolo x360 nesledoval. Flashku tam jen naformátovanou píchnu, a bude se chovat jako úložiště? Nikdy předtím jsem to takhle nepoužil, pouze pro update dashboardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 Přehled aktuálních verzí CFW pro různé typy mechanik ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 No právě o tohle mi šlo, nevím jaká je teď verze flashe, takže jsem se radši ptal, vůbec jsem dění okolo x360 nesledoval. Flashku tam jen naformátovanou píchnu, a bude se chovat jako úložiště? Nikdy předtím jsem to takhle nepoužil, pouze pro update dashboardu. jj daš fleshku do xka a najedes na storage a das formatovat fleshku xkem ale gta5 potrebuje nakou rychlost cteni ta flashka uz nevim kolik je minimalni jinak ti to nepujde no a jeste vypalovacku na xgd3 hry podivej se do sekce hry gta a tam to je popsane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 Ovšem některé novější hry vyžadují originální harddisk od Microsoftu, na flashku hry, které vyžadují povinnou instalaci nenainstaluješ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 Ovšem některé novější hry vyžadují originální harddisk od Microsoftu, na flashku některé hry, které vyžadují povinnou instalaci nenainstaluješ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.