BlackFrogg Odesláno Leden 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 Vím ze na Internetu je toho spousty nebudu zde popisovat návod jen nějaké postřehy a foto z mé práce.Dlouho sem zvažoval jakej disk vůbec zvolit SSD sem kvůli ceně zavrhnul hned. Dále sem uvažoval o Seagate Laptop SSHD Thin 1000GB hybridní ale ten mě nevyhovoval kvůli velikosti pro někoho dostačujici mě za cenu 2400 kč +- nevyhovoval.Rozhodl sem se pro 2TB řešeni v tom nastalo další dilema. Vybíral sem z Seagate Momentus SpinPoint M9T 2000GB 3100kc ale nakonec sem vzal Seagate Expansion Portable 2000GB Externi 2400 kc +- a to ze dvou důvodu. Za 1 : Zvětšil sem si kapacitu play4 na 2TB viz fotky pod článkem za 2 : sem plonkovní 500 giga velký původní disk z play4 použil do externí krabičky a využívám ho jako externi disk na filmy fotky atd dle vlastního uvažení, neleží mě tudíž nikde ve skříni. Nechci nikoho navádět nebo tvrdit že mé řešení je nejlepší a nejde to jinak!!!!!!! Pokud by měl někdo zájem rád poradím.Během mého studování sem narazil i na externí rěšení z 2,4,6 TB disky mužu navést.Me se toto reseni nezamlouvalo esteticky ale něco do sebe taky mělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Leden 2, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 Tady Pak z5 původní disk z Play 4 na využívání jak externí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 2, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 Koukám Seagate už dává na své HDD jen logo, ale značení už nechává Samsung ;) Jinak obdobnou výměnu HDD jsem popisoval už dříve ZDE. já teda volil hybridní SSHD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Vypadá to tak. Viz aukce na ebay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Leden 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Tak tak jen dohlidnout aby to byl vinil material. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nitram1980CZ Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Zdravim myslel jsem že PS4 podporuje pouze 1TB Hdd jako PS3 takže zatim žádnej problém při použití 2TB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Leden 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Není pravda i na stránkách Sony se uvádí při výměně hdd 2.5 a 9mm výska nic více. Jedou i 6 TB disky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Zdarec, chtěl bych se zeptat, jak to potom probíhá v konzoli při zapojení nového disku. Musím udělat nějákou zálohu starého systému na flashku? Nebo je to plně automatické a konzole si vše udělá sama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Leden 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Pokud máš plusko save se ti uploaduje a Dáš jen stahnout. Fotky a další věci dou kopirovat na usb dle potřeby. Musíš stáhnout na flašku nebo disk min 1tb velkou instalaci ze stránek Sony. Vložíš do usb v ps4 a zapnes konzoly přímo na ni.Zmacknes a držíš dokud se neozve 2 pípnutí konzole najede do safe módu. Potom postupuje s dle informací na obrazovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Leden 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Musíš mit zapli ukládání save ve svým nastavení konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tssa Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 Super, díky moc, taky plánuji a zvolím asi stejně. Digital hry musíš asi tahat znovu co? Žádný backup her přes usb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Leden 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 Tahal sem.Dal sem rest mode. Ráno bylo všech 12 her stazeno a instalováno . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Jen pro informaci ve specifikacích je uvedeno že musí být použit 5400 otáčkový HDD, pokud by někomu vrtalo hlavou proč, tak je to proto že 7200 otáčkové disky více hřejí, takže na WD Black zapomeňte ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Únor 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 Pokud máš plusko save se ti uploaduje a Dáš jen stahnout. Fotky a další věci dou kopirovat na usb dle potřeby. Musíš stáhnout na flašku nebo disk min 1tb velkou instalaci ze stránek Sony. Vložíš do usb v ps4 a zapnes konzoly přímo na ni.Zmacknes a držíš dokud se neozve 2 pípnutí konzole najede do safe módu. Potom postupuje s dle informací na obrazovce. chci se zeptat , kdyz vymenim a uspesne nainstaluju novej hdd prez ten safe mod atd.. vezme mi pak ps4ka zpatky ten puvodni hdd , na kterym mam ruzny profili a hry aniz bych pak delal zase nejakou reinstalaci, kdyz bych chtel na novem hdd mit pouze nove ucty?? nebo ma ps4 nejakou vnitrni pamet ktera se paruje pouze z jednim hdd?? predem dik za odpoved:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Únor 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 Pojede zase jak driv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Únor 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 (upraveno) Pojede zase jak driv super :) mas odzkouseno? jde mi o to ze tam mam gta5, pod uctem na ktery byli zmeneny loginy, tak ze znova na novej hdd uz to nestahnu,resil bych to teda pripadnou vymenou hdd, kdyz bych si hru chtel zahrat treba za rok? rikam to spravne? budu mit 2hdd s ruznyma profila a muzu to prohazovat rano ten a vecer ten? tim by teoreticky odpadnul limit max 16uctu na konzoli ne? Upraveno Únor 6, 2015 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Duben 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2015 Jaky vybrat 1TB hdd za co nejlepsi cenu pro PS4 prosim?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2015 Já bych zadal na Heuréce 1 TB HDD a seřadil si to od nejlevnějšího. Nemáš zač:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Duben 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 Hlavně 2.5 9mm on ten vyber nebuď zas tak velkej[emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 Já mám tenhle http://www.penta.cz/cz/pevne-disky-a-pameti/168818245-disk-seagate-sshd-2-5-1tb-moment-laptop-5400-sata-8mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 Děkuju moc, objednán za 1600 :))) Jinak prosím co se starým HDD 500GB? nevíte zda se z toho dá udělat externí HHD nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 na ebayi si kup do 100kč 2.5 usb sata redukci .. je to rovnou i krabička a je z toho externak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 a tedy nemáš odkaz? nekupuju v zahraničí :) pak to strčím rovnou do PC přes kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 presne tak .. http://aukro.cz/externi-ramecek-kryt-disku-box-na-hdd-2-5-sata-usb-i5255342401.html zaplat to visa kartou a vratej ti postovny takze to mas jenom za cenu ramecku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 děkuji ti moc moc :) jdu na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.