knedlik22 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Nekde jsem cetl ze umi 4K rozliseni je tomu tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Xbox neumí ani Full HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 knedlik22 Odesláno Leden 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 tak na co k tomu davaji i 4k hdmi kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 3, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 (upraveno) Nekde jsem cetl ze umi 4K rozliseni je tomu tak ? Ano, Xbox One podporuje grafický výstup v rozlišení 4K. http://cs.wikipedia.org/wiki/Xbox_One Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem drak3go Korekce gramatiky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 knedlik22 Odesláno Leden 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 diky za odpoved :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Xbox neumí ani Full HD Full HD umí ale vývojáři neumí vytvořit hru ve fullhd ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Full HD umí ale vývojáři neumí vytvořit hru ve fullhd ;) Tak proč ji umí udělat na PS4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martas84 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 (upraveno) Tak proč ji umí udělat na PS4? Protože má PS4 asi o 20% větší výkon. Tak na xboxu jsou 2 varianty. Buď nechají stejné efekty a dají nižší rozlišení, nebo rozlišení nechají na full HD, ale někde sníží kvalitu efektů. Běžný hráč z gauče nepostřehne většinou žádný rozdíl. Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem martas84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MarekBlack Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Chcete říct,že PS4 je lepší než Xone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martas84 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Chcete říct,že PS4 je lepší než Xone? Výkonově určitě, ale pro zobrazení grafiky, kde poznáš zlepšení na první pohled, bys potřeboval násobně vyšší výkon a ne jen o cca 20% . Starost si s tím nedělej a hrej na tom, co ti vyhovuje a ne podle toho co je výkonější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Já moc dobře vím, že silnější PS4 je a narážím na to. Kdyby jsi nebyl polointeligent, pochopíš to. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Já PS4 měl a rozdílu jsem si nevšiml. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bartiik44 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 nyní microsoft uvolnil více výkonu procesoru, takže procesor má Xbox výkonější než PS4 ale v Grafické kartě bohužel zaostává.. ale jsem zvědavý až chlapci přijdou s DirectX12 .. pokud to dopadne tak jak říkali tak Xbox bude zvládat hry mnohem lépe než PS4 a bude mít i lepší grafiku her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miki4everXL Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 nyní microsoft uvolnil více výkonu procesoru, takže procesor má Xbox výkonější než PS4 ale v Grafické kartě bohužel zaostává.. ale jsem zvědavý až chlapci přijdou s DirectX12 .. pokud to dopadne tak jak říkali tak Xbox bude zvládat hry mnohem lépe než PS4 a bude mít i lepší grafiku her DirectX12 podle toho co jsem cetl a tak nejak zjistoval, tak to bude velky mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smartmax Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 To jsou jen pr kecy microsoftu. Dx 12 podle mne bude mit minimalni dopad na vykon u xboxu. Rozhodne ne takovy, aby smazal rozdil ps4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojmir Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Z mých zkušeností toho Microsoft spoustu řekne, ale realita je často jiná. Osobně nevěřím tomu že by XBOX měl v této generaci šanci porazit PlayStation. Teoretickými čísly možná, ale realitou v hrách určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smartmax Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 4k rozliseni navic neutahnou ani soucasne grafiky v pc. pokud jde o prehravani medii v 4k, to je jina vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 DirectX12 podle toho co jsem cetl a tak nejak zjistoval, tak to bude velky mazec... tak v tom pripade staci aby se dx12 implentovaly do x360 a roztrha to ps4 na kusy + 50% powaaaah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojmir Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 (upraveno) Asi tak :-) Taky mám rád pohádky... Já bych nechtěl vyvolávat nějaké hádky co je lepší. Myslím že největší rozdíl mezi konzolemi je v exkluzivních hrách - někdo má radši to, jiný ono a tak to má být. Upraveno Leden 10, 2015 uživatelem Mojmir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miki4everXL Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 To si neyslim, ja teda se v tom nevyznam az tolik, abych dokazal hodnotit vykony na dukladnejsi bazi, ale jako lajkovi, mi prijde logice, ze pokud se ted na grafice podili jedno jadro a s novym directem bude jader vic, tak ze se to zrychli a bude vyssi kvalita. Vubec netvrdim ze to smazne PS4, ale myslim si, ze kvalita bude vyssi. U PS4 neznam ani konfiguraci. Nikdy jsem PS nemel. Pro pobaveni proc jsem nekdy PS nemel :-) Nevyhovuje mi rozlozeni tlacitek a pacek :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 kravina, jediny co to prinese je mozna lepsi programovani a optimalizace pro vyvojare, na vykonu to nic neprida, to jedno jadro na procesoru co se ted zpristupnilo bylo urceny puvodne pro kinect ktery odbouraly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miki4everXL Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 no nezbyva mi nez doufat, ze se vykon a grafika zvedne. Jak rikam, nevyznam se v tom natolik abych dokazal delat nejake ,,jasne,, zavery.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smartmax Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Žádné jádro s directx 12 nesouvisí....xbox respektive jeho grafické jádro umí některé fíčury ze specifikace dx12...ta ovšem nikdy nemůže být implementována komplětně hw, takže zbytek soft. Na dx12 se pohlíží jako na mantle od amd, proto v něj majitelé xboxu vkládají takové naděje. Protože mantle skutečně u karet od amd zvedá fps někdy až brutálně. Pravdou je, že jsem někde viděl nějaký umělý test pod dx11 a dx12....dokonce na integrované grafice od intelu to zvedalo výrazně fps z 19 na 33...Jenže opět..jde o umělý test. A navíc nikoliv na xboxu. Já si myslím, že výkon se třeba i zvedne, ale bude záležet na hře a pušálně to nebude stát za to....jakože jsou některé hry, které na xboxu teď běží 720p, tak toto rozhodně dx 12 nenapraví...Xbox má slabší grafické jádro a to se prostě nedožene.....Navíc nikdě není napsáno, že PS4 nebude mít časem taky přístupné sedmé jádro a že xony neprovede rovněž optimalizace, které výkon posunou nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojmir Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Pravdu má předseda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bartiik44 Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 k té 4K.. je to kvůli tomu kdyby si člověk chtěl pustit film na Blu-ray ve 4K tak aby to tak zobrazovalo.. a ještě k tomu výkonu.. to že většina her na PS4 jede v 1080p a na Xbox one ne, to je jen a pouze na vývojářích.. neumí hru správně optimalizovat.. alespoň částečná pravda to bude jinak proč Forza Horizon 2 s úchvatnou grafikou jede ve Full HD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smartmax Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Jenže forza je exkluzivní titul....optimalizovat na jednu konfiguraci je prostě snazší. U multiplatformní hry to tak nefunguje. Časy se mění...že vývojáři neumí optimalizovat bylo slyšet spíš na adresu PS3. Nicméně, Forza Horizon 2 graficky nemá na drive club.Ale zase nároky na fyziku, rozlehlý svět...to si výkon prostě muselo vzít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
knedlik22
Nekde jsem cetl ze umi 4K rozliseni je tomu tak ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
49 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.