Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS4 Slim?


Chilli_Master

Recommended Posts

Proto taky superslim zdechají jak na běžícím pásu..ale velikost u FAT verze byla dána především tím, že obsahovalo i vnitřnosti z předchozích konzolí aby přehrála hry pro ně. To když pak odstranili mohli zmenšit aniž by trpělo chlazení. U ps4 tomu moc nerozumím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se teda zdá velikost PS4 přiměřená, taková akorát. Na co pořád všechno zmenšovat. To co nebude zabírat konzole, bude zabírat externí zdroj, protože se do slim verze pravděpodobně nevejde.

Srovnání velikostí všech verzí PS3 a PS4 - http://ps4daily.com/wp-content/uploads/2013/06/ps4-vs-ps3-640x687.jpg

Srovnání s X-One - http://www.destructoid.com//ul/266017-DSC03623.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se to celkem líbí, ale aby se to takhle dalo konstrukčně bez větších problémů udělat, tak by zdroj musel být externí a tomu moc příznivcem nejsem. Kdyby použili "Zero Wat technologii" no tak budiž, přežil bych to. Ale kdyby mi měl někde při vypnuté konzoli topit zdroj, tak to bych zkousával jen horko těžko. Jinak na FAKE mi to moc nepřijde, spíše si myslím že částečně kvůli reklamacím a hlavně z důvodu opravdu minimalistického, čistého designu se snaží udělat vylepšenou verzi, která bude ještě více drtit v klíčových bodech XBOX one. Však zkuste toto srovnat s XBOX one, který je jak VIDEO s obřím externím zdrojem :-) SONY jen tak dál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Úplně si nejsem jist jak to myslíš, ale Ultrabooky mají ventilátory vysoké s bídou 7mm, takže to není o tom že by to nebylo možné udělat, ale je to o tom kolik to bude stát, jak konstrukčně zajistít přívod, odvod vzduchu a rozložení tepelně sálajících komponent jako je chipset, HDD které nebývají záměrně aktivně chlazeny.

S tím jestli je to FAKE, nebo ne uvidíme časem. Výrobce klidně popře že by kdy vůbec něco vyvíjel a kolikrát se už takové věci časem potvrdily. Nikdo taky nenapsal že to má být tento rok. První vymyslíš design, pak navrhuješ podle něj rozměrově komponenty.

Upraveno uživatelem Mojmir
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu