Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 239
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• Moderators
Odesláno

Myslím si, že tím to nebude, že by se někdo Sony ptal jestli je cena dobře. Jde spíš o to, že když se na chybu přišlo mezi lidma tak jim vzrostl počet objednávek u hry za 3500,- což samo o sobě muselo bejt Sony divný pač nepředpokládám, že by si takových lidí koupilo něco za takovou cenu ;-)

Odesláno

ja spise nechapu, jak dle toho clanku mohl nekomu probehnout platba,kdyz se vzdycky castka strhava az skoro v den vydani. Platbou u paypalu bych veril,to penize jdou pryc,ale u karet je tomu jinak.

jen aby to nebyla kachna, jinak shodou nahodou jsem dostal kod na pc verzi a hra nainstalovana a smazana. To uz neni BF, clovek si rika,jak ta 4 byla jeste fajn.

• Moderators
Odesláno
ja spise nechapu, jak dle toho clanku mohl nekomu probehnout platba,kdyz se vzdycky castka strhava az skoro v den vydani. Platbou u paypalu bych veril,to penize jdou pryc,ale u karet je tomu jinak.

jen aby to nebyla kachna, jinak shodou nahodou jsem dostal kod na pc verzi a hra nainstalovana a smazana. To uz neni BF, clovek si rika,jak ta 4 byla jeste fajn.

Oni tam zmiňují bankovní převod, což by sice chápal, protože když zadáš příkaz bance k provedení platby, provede se hned a peníze se převedou.

Já si ale nejsem vědom možnosti provést platbu tímto způsobem, pokud vím je tam buď peněženka anebo platba kartou, což jak správně říkáš strhne platbu až v okamžiku kdy si o to příjemce platby požádá a v tomto případě to je zpravidla den před anebo v den vydání.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu