zozy Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 já to mám uplně stejně :D tak snad to výjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Vy jste hoši fakt neskutečně naivní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Hlavně ta hra evidentně bude stát za houno ale za 130 kč si jí stejně koupí i kdyby jí hrát neměli..nechápu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Stím cod a nfs absulutně souhlas... Každý rok vychází pořád nové díly které prakticky nic nového nepřinesly... Ta jejich. "moderní válka" již nemá co společného s kultovní akci typu cod. Zapomeňte na hardline pánové, šance na že tohle projde je opravdu minimální. A za ty prachy co to chtějí prodat jsi to můžou strčit víte kam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 ale je tu i ta minimální šance ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2015 Hlavně ta hra evidentně bude stát za houno ale za 130 kč si jí stejně koupí i kdyby jí hrát neměli..nechápu.. takhle funguje trzni ekonomika zde na prikladu slev. Koupis si neco, co vlastne ani nechces. Ty jsi spokojeny a prodavajici taky. Podle Bety to neni spatna hra. Ja osobne fps moc nemusim,ale BF serii mam rad a za ty penize, no nekup to. Cca 30 minut v praci a je zaplacena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceCko Odesláno Březen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2015 Zdá se mi to, nebo ta Ultimátní edice zmizela ze storu? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2015 jj, daji nam holt jen deluxe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 už zmizela před několika dny, psal jsem to jako první. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Neni divne ze se ktomu porad nevyjadrili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Cekal jsem nejaky okamzity vyjadreni a zatim stale nic. Asi opravdu nabiju tu penezenku na 150 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 zatim jsem nezazil u techto "chyb" oficialni vyjadreni, bud prijde mail nebo ne. A kdyztak budem vsichni moc pristi tyden hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Bylo by to good :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 už zmizela před několika dny, psal jsem to jako první. smekám seš cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Až na to, že první jsem byl já. Jsem totiž übercool8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 11, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Ale teď koukám, že PS3 verze spadla z původních 3 599,- na 3 499,- :D že by chtěli do vydání snížit cenu taky na těch 130,- :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Ale teď koukám, že PS3 verze spadla z původních 3 599,- na 3 499,- :D že by chtěli do vydání snížit cenu taky na těch 130,- :cheesygrin: Pomalu ale jiste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mic-hal Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Hra zmizela ze storu, v PS4 mi v library stale bezi odpocitavani do stazeni a nedorazila zadna cancelace... Nu coz nadeje umira posledni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 to se dalo cekat, kdyz to behalo po G+, rededitu, facebooku a já nevím kde ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Sice jsem si hru nezaplatil, ale preju vám ať vam to vyjde. Byla by to paráda za tu cenu a asi by to posílilo cz online hráče na max :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 myslis redditu -..- ne rededitu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Viděli jste co je na Storu? Kámoš co si to za těch 129,99Kč nekoupil tam má normální cenu přes 2k :D Tak třeba nám to výjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 tak z ultimate mam tedka zmeneno na, co mi fakt nevadi,protoze to vypada,ze to budem mit za 129,- a to se mi libi, takovato zmena [h=1]Battlefield™ Hardline Deluxe Edition Preorder[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Takže je to jasné, sony na nás myslí a udělala extra preorder akci za necelých 130 czpeněz protože ví, že za víc hra nestojí :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 hele zadarmo je mi to sumak,zahraju a smazu. Neni co resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.