headhot Odesláno Březen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 tak treba to od EA a Sony spravny krok po fiasku s BF4, koupili si to vsichni i ty co to nechteli. Takovy Black Friday:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Tomu se říká správná česká vysranost. "Já jsem to předobjednal taky, ale vlastně nevím jestli by mě to vůbec bavilo." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Tak víš, jak to je...Co kdyby jo :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Teď mi přišlo na PS když hraju že mi zrušili předobjednávku. Tak nic, sonacke svine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudolf247 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Mé to přišlo také, ale píše se tam, že to ruší pouze na PS3, ale na PS4 to mám stále "pre-ordered" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Tomu se říká správná česká vysranost. "Já jsem to předobjednal taky, ale vlastně nevím jestli by mě to vůbec bavilo." V tomhle duchu se nese celé téma. Nakoupili i ti co to nechtějí a nakonec to dopadne tak, že se tu na SONY bude nadávat jak vás podfoukli když vám to nedali za tu cenu..už se toho nemůžu dočkat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Ani tak to neprojde už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Dobrý den,právě jsem dostal vyjádření z naší Britské centrály k Váší předobjednávce Battlefield Hardline Ultimate Edition pro PS4. Všechny zakoupené předobjednávky v ceně 129 kč budou stornovány z důvodu chyby v nastavení. Omlouváme se za vzniklé potíže. Tohle mi přišlo z playstation podpory... Tohle psal někdo na FB, každopádně já BF stále mám předobjednanej i v knihovně? Tak už tomu moc nerozumim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 když jsou holt lidi ♥♥♥♥....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Jestli to dobre chapu tak zrusili tu PS3 verzi. Snad tou chybou mysli to zes koupil PS4 a v download listu je i verze pro PS3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Čemu na větě "veškeré předobjednávky za 130 kč byli zrušeny" místní diskutéři nerozuměli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 "veškeré předobjednávky za 130 kč byli zrušeny" nerozumím protoze chci ofiko zdroj a né nejakej plk z fuckbucku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceCko Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 (upraveno) Sam to nechapu. Zapnu konzoli a nabehne, ze mi byla zrusena predobjednavka nejake ps3 verze.:D Ale preorder mam porad.;) Upraveno Březen 13, 2015 uživatelem ceCko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 A nebylo by lepší počkat až do dne vydání, kdy bude naprosto jasné, jak to dopadlo, než neustále o něčem spekulovat a psát komu se co zobrazuje apod.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Nebylo, od toho tu tohle téma je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Čemu na větě "veškeré předobjednávky za 130 kč byli zrušeny" místní diskutéři nerozuměli? Nevím čemu nerozumíš ty, oficiální zpráva co přišla lidem od Sony je, že byly zrušeny předobjednávky PS3 verze (a to přišlo i těm co měli předobjednanou jen PS4 verzi). PS4 verzi nikomu zatím nezrušili, pořád ji lidi mají předobjednanou mezi nakoupenýma hrama...to tady rozebírají místní diskutéři. I když to je jen chyba, zdá se, že Sony neumí ani pořádně zrušit zmrvené předobjednávky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 PS3 verze je na storu stále k dispozici a cena 129 Kč u ní nikdy nebyla, takže nechápu, proč by rušili její předobjednávky. https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/battlefield-hardline-ultimate-edition/cid=EP0006-BLES02039_00-BFHULTIMATEPREOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Rušili jí asi proto,že při předobjednání tý na PS4, se do download listu přidala i verze pro PS3. Ikdyž já jí tam zatím vidim furt, uvidime za pár hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Kdyz s te hloupi a vytrubujete to do sveta tak se nedivte ze vam to zrusily kdyby to stihlo jen par lidi tak vam to za tu cenu zustane hold doplatily s te na ceskou nenazranost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 No co, stejně bych dojel SP a na MP bych skoro nesahl...aspon mam ve wallet 150 a nemusim si posilat tolik, vezmu si outlast+dlc a k tomu how to survive nebo neco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 To nebude hloupostí ale ♥♥♥♥skyma prekupnikama kteří tu i psali že koupili hru na 5 účtu. Pak by toho bylo plné aukro. Koko** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 PS3 verze je na storu stále k dispozici a cena 129 Kč u ní nikdy nebyla, takže nechápu, proč by rušili její předobjednávky.https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/battlefield-hardline-ultimate-edition/cid=EP0006-BLES02039_00-BFHULTIMATEPREOR Protože jsou to mamlasové co neví co dělají, jak jsem už výše psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Kdyz s te hloupi a vytrubujete to do sveta tak se nedivte ze vam to zrusily kdyby to stihlo jen par lidi tak vam to za tu cenu zustane hold doplatily s te na ceskou nenazranost Par lidi? Vzdyt ta chyba tam byla pres dva dny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Dokud nevyjde officiální vyjádření sony,případně zrušení objednávky,tak není jistota v ničem. Osobně si myslim, že to nechaj bejt,hlavně když už poslali zprávy o zrušení verzí na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 13, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Otázka je jestli nezmršili i to rozesílání těch mailů a místo PS4 tam dali PS3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.