Anubis1 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Release Group: PROTOCOL Size: 15.7 GB Genre: First-Person Shooter Published by: Electronic Arts Developed by: Visceral Games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Název release: Battlefield Hardline XBOX360-PROTOCOL Velikost: 16.28 GB Žánr: Akční Region: USA Languages: English, French, Italian, German, Spanish, Portuguese, Russian, Polish, Japanese, Korean, Chinese Dubbing/Audio: English, French, Italian, German, Spanish, Portuguese, Russian, Polish, Japanese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 (upraveno) je uz i verze v cz od rana instalace : DVD1: install & HD content DVD2: game Upraveno Březen 13, 2015 uživatelem jaccomo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 13, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 (upraveno) Právě tahám CZ verzi. Edit: Instalace na RGH je následovná: Převeďte DVD1 a DVD2 pomocí programu XboxImage Browser Z DVD1 vytáhněte adresář /content/ (obsahuje HD textury) a v něm je složka /454109E0/ tu nakopírujte do Xboxu do adresáře content/0000000000000000/ Poté můžete adresář /content/ z DVD1 smazat. Přejmenujte DVD1 na Disc 1 a DVD2 na Disc 2, poté oba disky nakopírujte do adresáře Battlefield Hardline do Xboxu tam kde dáváte hry. Takže to bude vypadat asi takto: Hry \ Battlefield Hardline \ Disc 1 \ Soubory. Hry \ Battlefield Hardline \ Disc 2 \ Soubory. Hru spusťte z Disc 2 Upraveno Březen 14, 2015 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 tak tohle musim napsat markantni rozdil mezi xone a xbox 360 na silnici chybi rozhazene odpadky :-D jinak grafika sakra pomalu totozna :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 jaccomo tak to jsi neřekl nic co by se nedalo čekat nemůžeš čekat že to bude vypadat stejně na starou x360 a na nový xone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Právě tahám CZ verzi.Edit: Instalace na RGH je následovná: Převeďte DVD1 a DVD2 pomocí programu XboxImage Browser Z DVD1 vytáhněte adresář /content/ (obsahuje HD textury) a v něm je složka /454109E0/ tu nakopírujte do Xboxu do adresáře content/0000000000000000/ Poté můžete adresář /content/ z DVD1 smazat. Přejmenujte DVD1 na Disc 1 a DVD2 na Disc 2, poté oba disky nakopírujte do adresáře Battlefield Hardline do Xboxu tam kde dáváte hry. Takže to bude vypadat asi takto: Hry \ Battlefield Hardline \ Disc 1 \ Soubory. Hry \ Battlefield Hardline \ Disc 2 \ Soubory. Hru spusťte z Disc 2 Nazdar. Spravil som všetko podľa tvojho návodu, ale po spustení hry vyskočí tabuľka že potrebuje nainštalovať HD ... a keď stlačím OK tak sa zostane v pravo hore točiť modré koliesko a ďalej ma to už nepustí. Vieš mi poradiť v čom je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 (upraveno) Budeš mít špatně nakopírované ty HD textury z disku 1 - ty dva soubory (dohromady mají cca 3,4GB) musí být na interním disku/flashce tady hdd1:\Content\0000000000000000\454109E0\00000002\454109E000000001 hdd1:\Content\0000000000000000\454109E0\00000002\454109E000000002 Majitelé mrzáka s interními 4GB by to tam v tomto případě teoreticky našlapat mohli když smažou vše ostatní :-) Upraveno Březen 14, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 14, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 (upraveno) Děláš něco blbe, mi to funguje úplně bez problémů! Špatně si na kopíroval HD obsah z DVD1, patri to na vnitrni HDD Xboxu a nebo to spouštís z blbeho disku, já to spoustim z Disku 2 (druha ikona hry v FSD) Edit: Xmod me předběhl :D Jinak mi hra připomíná GTA V akorát ze tady hrají za policajta. Upraveno Březen 14, 2015 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Keď vyextrahujem DVD1 a DVD2 tak ten adresár $System update, mám vymazať alebo ho nechať? Inak mám všetko presne ako má byť. Ako interný HDD používam USB klúč. Mám na ňom aj GTA5 a to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 14, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Já to vždy mazu, zbytečně to zabírá místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brudy Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Kluci, která verze je v CZ? PROTOCOL to zřejmě nebude :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Samopall napsal si blbost ja psal ze sou ty verze pomalu totozne pocital sem ze tam bude veci rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 jaccomo máš recht nedočetl jsem si to do konce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Tak ja tomu nechapem. Všetko je na svojom mieste. Na ten content som skúsil použiť aj fatxplorer, a pekne mi zobrazuje na internom disku HD content (2súbory) Ale po zapnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 14, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Tak ta hra asi vyžaduje jen interní HDD, když ti to nejde a tudíž asi flashka nebude fungovat. Klasicky problém s Xboxem co ma jen 4GB paměť, člověk chce ušetřit a pak ma problémy s instalaci a spuštěním her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 tak aby jsme nebyli offtopic napište dojmy ze hry za mě teda o ničem už to není battlefield je to spíš rainbow six nebo s.w.a.t furt vytahovat odznak a zatýkat příjde mi to hodně ubohé co z klasiky jako je battlefield udělali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Březen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 samopall tak odznak nepouzivej a tise je likviduj pesti :-D nebo palazier pouzij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Březen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 ta hra je stejnej pruser jako byl Call of Juarez:The Cartel:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 jaccomo nejde tu o odznak :) jde o celkový dojem ze hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Březen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 Jinak postup pro ty kteří mají XBOX s 4 GB paměti. Je stejný jako u BF 4 :) Mám to ověřené funguje to ;) http://ulozto.cz/xKJtwkEG/battlefield-4-without-internal-hdd-pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 15, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 Mi ta hra připadá jako GTA V akorát ze hrají za policajta. Není to spatne akorát už to není ten klasicky Battlefield, což je škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Březen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 Basildon si delas srandu ne v jake ses kapitole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 15, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 Jsem myslím v 5 kapitole nebo 5 pripadu, pročpak?Se ti nelíbí me srovnání s GTA? Ježdění v autě a ujizdeni, totéž v GTA, grafika taky podobná a to jsem GTA V hral asi hodinu, akorát to vyšetřování, hledání důkazů a zatýkání, to je jediný rozdíl. Není to prostě ten Battlefield jak jsme byli zvykli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Březen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 A pár dalších nepodstatných rozdílů, jako třeba že v GTA V je velký otevřený svět, kde si můžeš dělat takřka co chceš, jezdit/létat/plavit se v různých dopravních prostředcích, hrát za 3 různé postavy, nakupovat a milion dalších věcí. Ale jinak je to fakt, Battlefield Hardline je vlastně jako GTA V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.